Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Másnak is meghülyült a skype? Elkezdte zabálni a CPU-t meg a memóriát, jelenleg olyan 650Mb körül járhat.... a gép meg meghal, laggol az egész írás... Kilépek teljesen majd vissza ugyanez.
Értem én, hogy megszűnik a modern appos skype, de attól ez maradhatna használható

-
szabonagyur
félisten
Ez a felújított skype másnál is ilyen retek? egy fájt küldenek nekem (410kb) és kiírja, hogy tele a lemez, közben meg van 640GB a lemezen ahova menteném...
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
A probléma: adott egy eredeti 64 bites windows, skype 6.11.0.102 verzió, a gép elég erős hozzá Deel 3537. A program induláskor 90Mb memóriát használ ami folyamatosan az indulás pillanatában elindul felfele olyan 300 Mb-nál áll meg. Ez még annyira nem "nagy" baj mivel van memória éppen, csak ne lenne ennyire lassú. Semmit nem csinálok a gépen és csak a skype eszik 25% procit. Egy idő utána a proci használat lemegy, de a memória minek van 288Mb? Vírus tuti nincs, többször is újra lett rakva.
Valami ötlet?
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Más is tapasztalta, hogy a Skype azonnali üzenetküldő funkciója nem az igazi mostanában? Van, hogy meg sem kapja a másik fél, de van hogy akkor kapja meg amikor mindketten Online formában vagyunk. Így nem sok értelme van az azonnali üzenetnek. A gépek és a net tuti jó, de nem először fordult elő, hogy a másik fél belépésekor kaptam meg visszadátumozva üzeneteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest