- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark777
csendes tag
válasz
Bigyo13 #5217 üzenetére
Szia
Elárulnád, Te vagy valaki más, honnan lehet Offline, full, régebbi telepítőket letölteni?
Szoftverbazis.hu nagyon vicces, kb 30 régebbi verzio fent van, de mindegyik telepítője online, mind 1.5 MB-os és indítás után közli hogy elavut a legfrissebbet tölti le a skype.hu-rólköszönöm
-
rii
nagyúr
válasz
Bigyo13 #5128 üzenetére
írok pm-et ....
nekem szükségem volna rá .... Win XP SP3
(#5206) prozodus: köszönöm, megpróbáltam rákeresni .. remélem sikerül ....
(#5207) liksoft: hányingerem van a politikájuktól ......
de én meg azt tudom, mi lenne jó a Ms-nek
... ha nem XP-t használnánk ....
mindig is a Linux-ot szerettem ... most van folyamatban, ismerős anyukájának Linuxosítása is .... gondolom magasról sz.rnak rá, őket csak az érdekli, hogy win7 vagy újabb legyen fent ....
-
törölt tag
válasz
Bigyo13 #5128 üzenetére
Most önzősköccc, h Zoltánnak is megköszönöm?
Az a regfájl meg igenis érdekel, ha w7 alatt is megy, csak eddig nem volt világos, h pontosan miről van szó, kezd derengeni, de perpill nem tudok teljesen idekoncentrálni
Megcsinálja automatikusan és kikapcsolja, amit eddig a videó alapján kézzel csináltam? Mert akkor feltétlen kell -
spiritex
veterán
válasz
Bigyo13 #5131 üzenetére
XP-n is működött nekem évekig, csak kicsit gondolkozni kell, egyszerűen a jelenleg működő Skype verzió telepítő exe-jével felül kell írni a frissítésre letöltöttet, majd írásvédetté kell tenni, ennyi volt anno.
Azt meg, hogy először TXT-t kell csinálni, azt nem tudom honnan vetted... -
törölt tag
válasz
Bigyo13 #5123 üzenetére
Köszönöm!
Du, este kiderülÚgy érted, nem kell telepíteni, csak azt az egyszem fájlt cseréljem le?
Azt hittem, telepítőt raktál fel, nem figyeltem elsőreWin7 alatt nálam frissítéstelenítve van. Megcsináltam az xp-n is a tubusos videóval, szépen működött, de másnap kezdte a cirkuszt, úh meg vagyok gyanúsítva, h én csesztem el, hiába mondom, h anélkül is probléma van a skype-pal
Te is azzal csináltad az xp-n vagy van különbség?
-
zoltan6
addikt
válasz
Bigyo13 #5111 üzenetére
most kipróbáltam nekem működik a képküldés,viszont nekem meg olyan gondom van, pár hete duplán vannak az ismerőseim. a nevük alatt messenger felirattal még a saját microsoft fiókómat is odarakja messenger felirattal az ismerőseim közé, próbából felhívom semmi reakció.ezt miért csinálja?
szerintem ez is a mostani frissítések után lett ilyen,kérdeztem ismerőseimet,mi ez a messenger? senki nem tudja.facebook kizárva,mert valakinek nincs is facebook-ja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest