- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebron007
csendes tag
Ebédszünetben hazaszaladtam, az volt a gond. Internetbeállításoknál lehet a 3128 volt beállítva neki, annak ellenére hogy "nem pipáltam be". Szóval vissza a 80-as port, proxy kitöröl, majd ok, utána pipa kivesz. Úgyhogy aki ilyen problémával küzd, annak nem kell annyit keresgetni, itt ráakad a megoldásra.
-
Apollyon
Korrektor
Nekem régebben volt egy "mindenből a legújabbverziót használom"-fétisem, és ez pont az 5-ös Skype miatt szakadt meg. Felőlem mindegy mennyi memóriát eszik mivel van 4GB.. Inkább az a gáz az 5ös Skype-pal, hogy lehet az akármilyen nukleáris erőműgépen, akkor is lassú, bugos, és a használhatóságot feláldozták a design oltárán, továbbá az új smileyk is idegesítően szarok, arról nem beszélve hogy felugrik minden egyes bejelentkezés után valami köcsög ablak, amit minden alkalommal ki kell (x)-elni.
4.2 aztán szevasz, semmivel sem tud kevesebbet mint az újabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest