Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebron007
csendes tag
Ebédszünetben hazaszaladtam, az volt a gond. Internetbeállításoknál lehet a 3128 volt beállítva neki, annak ellenére hogy "nem pipáltam be". Szóval vissza a 80-as port, proxy kitöröl, majd ok, utána pipa kivesz. Úgyhogy aki ilyen problémával küzd, annak nem kell annyit keresgetni, itt ráakad a megoldásra.
-
trebron007
csendes tag
válasz
trebron007
üzenetére
Ami kimaradt. Tegnapi napon munkahelyen telepítettem, ahol a portot át kell állítanom, meg a proxy-t is be kell lőni. Mikor végeztem benn a beállításokkal, akkor csak akivettem a "pipát" a vezérlőpult, internetbeállítások, kapcsolatok, helyi hálózat beállításainál. Tehát olyankor amit beállítottam portot, azt használja továbbra is, ami esetembem a 31valahanyas.
- Talán be kellene pipálnom, és utána beállítani?! - ez majd délután kiderül.
-
trebron007
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Új gépet vettem, Asus alaplap, integrált hangkártyával. Telepítettem az alaplapi drivereket, (chipset, audio stb.). A headset-et felraktam, azon a hang tökéletesen megy, beállítottam a mikrofon output-ját, a jelszintet. A hangrögzítőben tökéletesen rögzít, minden rendben van eddig. A skype 5.-et felraktam, és amikor belépek, és kezdeményezek egy beszélgetést, kb fél perc után kikapcsol a mikrofon, és én hallom az ellenfelet, viszont ő engem nem.
A tűzfalat kikapcsoltam.
Windows xp sp3 van fönn, avg vírusírtóval, amin nincs tűzfal. ADSL a net, routerrel használom. Az eddigi gépemen ment rendesen, nem a szettel van a gond.
Van ötletetek, hogy mi okozhat ilyen problémát?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest