Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• And

veterán

válasz HUNCHUT #1283 üzenetére

Szépen bejelentkezel a Skype weboldalán, kiválasztod a 'Call phones' fület, majd azon a 'Pay monthly' gombot. Ott pedig az 'Unlimited country' előfizetést, Magyarországra (magyar IP-ről belépett felhasználó esetén Magyarország lesz eleve kiválasztva). A 'Sign up' megnyomása után ki lehet választani a fizetési gyakoriságot: 3 hónapos időköznél 5% kedvezményt kapsz az eredetileg bruttó €4,54 havidíjból, évesnél pedig 15%-ot. Ha az éves előfizetést választod, az jelenlegi árfolyamon ~ 12150 Ft-ot jelent, így az egy hónapra elosztott díj alig lesz több egy ezresnél. Itt még opcionálisan 5 €-val a prepaid egyenlegedet is feltöltheted, azzal lehet az előfizetésen felüli szolgáltatásokat igénybe venni (Mo-on kívüli telefonok hívása, mobilhívás, SMS-küldés, stb). Kitöltöd a kötelező számlázási adataidat, majd 'Next'-gomb. Utána a fizetés módját választhatod ki: PayPal, Visa / Mastercard kártya, de még banki utalás is szóbajöhet. Kártyás fizetésnél megadod a kért kártyaadatokat, majd 'Buy now'-gomb, és készen is vagy. Remélem, eléggé szájbarágós voltam ;).
    Ehhez az előfizetéshez jár egy ingyenes hangposta (Voicemail), ill. az online szám vásárlásához 50% kedvezmény. Vagyis az Unlimited-csomaggal te átalánydíjért tudsz hívni vonalas telefonokat a célországban, de téged telefonhálózatról visszahívni csak online szám megvételével lehet (ez a két előfizetés független egymástól). A kedvezményes - meglévő Unlimited csomag melletti - online szám ára egy évre előre 7600 Ft körül van, tehát nagyjából plusz havi 630 Ft-ért lehet egy (Magyarországon) 21-es körzetbeli számod, amellyel a Skype-kliensed felhívható.
    Én közel 10 hónapja vagyok előfizető. A minőséggel szerencsére nincsenek gondjaim, vonalas telefon hívásakor csak nagyon ritkán szakadozik a hang, de ez nyilván függ az általunk használt net minőségétől és terheltségétől is. Hozzátartozik, hogy leggyakrabban nem PC-s klienssel használom a Skype-ot, hanem wifi-s telefonról.

Új hozzászólás Aktív témák