Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mimik007
csendes tag
Igazából azért kérdeztem mert már volt olyan h régebbi beszélgetéseket (pl. otthoni) megjelenített a skypom a munkahelyi gépen is. Csak nem tudom h ez hogyan működik. Arra gondoltam h valamivel le lehet hívni a dolgot. Mivel aktív mind a két skype. Sajna az otthoni gépembe nem tudok bele menni és megnézni a beszélgetés fájlt.
-
SentryGun
aktív tag
Köszönöm a kimerítő választ!
Akkor, ha végül beszerzésre kerül valami DECT modulos készülék lesz. Azt gondoltam, hogy van olyan "sima" készülék, ami csak Skype-ot, és semmi mást nem kezel. Így már képben vagyok.
Max. akkor egy switch segítségével megoldom a hiányzó +1 router portot. (Vagy veszek egy használtan egy már épkézláb android mobilt és csak erre használom. Lehet olcsóbban kijön...)
-
ddandi
csendes tag
Köszi a választ!
Bocsánat ha kicsit hülyén fogalmaztam.
a lényeg az hogy nem láttam az állapotát.
csak megkerestem a nevét, rákattintottam az üzenet küldésére.
És hívást kezdtem. kicsörgött..
de az üzeneteket nem küldte át.
azt nem értettem hogy ezek szerint lehet csörgetni olyat aki nincs a partnerlistán?
vagy létezik e olyan hogy ez csak valami hamis csörgés volt? -
Angmar
tag
-
1, A francba,nem néztem,hogy Magyarországon más az árszabás
2, Most találtam a neten wifi telefont,ami skype-os.8k-t simán megér,mert nem is kell hozzá gép,csak használt és nem új.Nincs bajom vele,csak úgy érzem az árakkal elszáltak elég rendesen.Ez az árkategóra ami nem drága,de 10k fölött már nagyon az,adapter is 14k újonnan,wifi-s telefon meg 20-30k
3, Igen
-
TiMoN
senior tag
Konferencia beszélgetésnél mért van az hogy van hogy valakinél akad a hangom és nem hall v én Őt.
Xal 1-1 be simán megy a skype mind2 fővel de ha már 3 an beszélünk valakinél gond van.
Net sebessége upload 2 főnél 1M 1 főnél 256k, de szerintem ennek elégnek kell lenni.
Mi lehet még befolyásolható tényező az akadás miatt? Kellemetlen ugy beszélgetni h lehet a 3. fél nem hall v épp a másik 2 fél.Ha van valami 5letetek pls osszátok meg. köszönöm
-
jani-wan
tag
Üdv
Nekem is most fordult meg a fejemben hogy átállok Skype-ra, és látom hogy te ezt vágon úgyhogy lenne nekem is egy-két kérdésem.
A "monthly" előfizetésnél a befizetett összegért bármennyit telefonálhatok?
Ha nem a "Monthly" előfizetést választom hanem a "Pay As You Go"-t akkor nincs előfizetési díj és csak a percdíjat számlázza?
Perc alapú vagy másodpercalapú?Előre is köszi a választ.
J
-
Dr.Skype
csendes tag
Utánanéztem. Tényleg nem tudod magyarorszégról beállítani az online számodat sajnos mint caller ID, csak mobilt.
Ennek az az oka, hogy bejövő hívásra csak néhány országgal van szerződésünk jelenleg, ezek: Chile, Denmark, Észt ország, Hong Kong, Japán, Kórea, Lengyelország, Svádország, USA és Anglia.
Meg lehet ezt kerülni, de csak ha olyan online numbert választatsz, ami a fenti országok egyikében honos
-
Dr.Skype
csendes tag
Caller ID-nek bállítható. szóval múködnie kellene
ha mégsem, akkor kicsit több infó kell a problémárol, mert az bizony erősen technikai, vagy user account control lesz.
Próbálj emg updatelni a bétára amit innen tölthetsz le. Sok technikai problémát javítottunk ebben a verzióban. Megoldást jelenthet
-
_ak_
addikt
És esetleg a szervizeléssel van tapasztalatod? Csak ezért tartózkodom a ilyen termékek külföldi vásárlásától, legalábbis próbálok inkább magyar forgalmazótól venni.
Mindenesetre köszi a tippet, megnézem a linkelt oldalt.
Bár nyilván meg vagy elégedve a készülékkel, ha már a másodikat rendeled, de azért inkább megkérdezem: Van zavaró hibája vagy hiányossága vagy tényleg teljesen meg vagy elégedve vele?
Eredetileg egy ehhez hasonló megoldást kerestem (csak ugye nem usb kivitelben), de ezek mind drágák voltak.
Az IPEVO S0-20-al lehet huzamosabb ideig online maradni? A hasonló kivitelű SMC, NETGEAR maguktól bontották a kapcsolatot, h nem merüljön annyira az aksijuk (legalábbis egy teszteben ezt olvastam), de nem rémlik, h azokhoz lett volna bölcső.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest