- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Akkor a 128GB-s kártya elég lesz
Ez megérkezett, a kamera meg remélem már hajózik...
-
Chrys_
addikt
válasz
Attila444 #3918 üzenetére
Januárban szerintem még az első szállítmányból juthatott, aminek a gyártását be is szüntették egy időre (ezért írta a gyártó is, hogy csak április körül lesz, akkoriban még ápr. elejét adták meg). Mindegy, én most megrendeltem, amit linkeltem, a 8. opcióval. Plusz még néhány akkut és autós töltőt (jár hozzá még egy holder, mindegy, lesz 2).
Mekkora felvétel férhet fel 128GB SDHC-re, 1080@60fps-sel?
-
Chrys_
addikt
válasz
Lac-coo #3914 üzenetére
Ez már az lenne? Szerintem igen. A visszajelzések szerint 1.05 fw-rel küldik, mindenki rögtön frissíti gond nélkül. Többen ellenőrizték a sorozatszámot, és azt írják, eredeti.
-
Chrys_
addikt
Nézzétek meg a füvet ezen az SJ7 Star FW 1.13 felvételen. Elég szar. Jobb oldalon a barnás rész is, olyan blur effektesnek néz ki.
-
Chrys_
addikt
válasz
sityupityu #3851 üzenetére
A tok az mindegy, mert az SJ7 S-hez alapból jár. De mire minden más kieget megvennék külön, akár 100€ felett lenne az ár.
-
Chrys_
addikt
Egy ilyen GoPro-s rögzítőszett passzolna az SJCAM SJ= Star-hoz is?
-
Chrys_
addikt
válasz
koxminator #3830 üzenetére
Talán az akkuk különbözőek. GoPro-nak van megoldása, de az egy adapter rohadt nagy, a hivatalos site-n is a legtöbben lehúzták.
Ha lesz plusz akku az SJ7 Star-hoz, akor megrendelem, mivel úgy látom, erre nem igazán van megoldás. A Yi kamerákat nem ismerem, LAMAX-ról ebből a szempontból még nem olvastam semmit. -
Chrys_
addikt
Nincs még SJCAM SJ7 Star thread ezért ide.
A hivatalos oldalon van már belőle, lehet rendelni. Engem az érdekel, honnan lehet hozzá plusz akkut szerezni, mert a shop-ban nincs.
A másik kérdésem, hogy ha külső mikrofont csatlakoztatok hozzá, akkor a külső töltést el lehet felejteni? -
Chrys_
addikt
Úgy tűnik, megvan az SJ7 Star release date-je: március 10. Itt mondja a srác az elején.
-
Chrys_
addikt
válasz
Lac-coo #3743 üzenetére
Passz, sosem érdekelt, csak most rákerestem, ha már szóba jött.
Nekem a 2 SJ7 Star kellene már az 1db távirányítóvalAmint beindul az eladás, biztos lesznek tesztek megint, azt megvárom. Az éjjeli felvételek kis fps-sel nagyon kiábrándítóak voltak eddig. Ha azt is megoldják, akkor rögtön megrendelem őket. Vagy GoPro-t veszek.
-
Chrys_
addikt
válasz
beachsurferi #3739 üzenetére
250$-ért kapsz: [link]
Ha jól értem, 1m-ig jó, szóval ne borulj vele a vízbe a szörfről -
Chrys_
addikt
Még nem indult be újra az eladás? Van már időpont, vagy még mindig csak annyi, hogy február?
-
Chrys_
addikt
Ha veszek 2 SJ7 Star-t és 1 remote controllert, akkor tudom mindkettőt irányítani vele? Vagy mindegyik kamerának kell egy dedikált RC? Ha megy a két kamera kezelése, akkor lehet a kamerák közül választani, hogy éppen melyiket akarom irányítani, vagy mindkét kamera végrehajtja a kiadott parancsot?
-
Chrys_
addikt
Ha powerbankkal akarom használni motoron, akkor megoldható a vízálló tok moddolása hozzá? Nekem csak annyi kell, hogy eső esetén ne ázzon be (a kábel bevezetésnél kapna valami gumiszigetelést). Lehet kapni külön is hozzá vízálló tokot?
-
Chrys_
addikt
Nekem tavasszal kell 1-2 kamera, lamax vagy sj7 star lesz. GoPro 5-ért nem adok ki annyi pénzt. Ami még érdekelne: lehet valahogy külső akkut rájuk kötni? Hosszabb felvételekhez fullHD-ben. Nem baj, ha valamit forrasztani kell hozzá, ami nem a kamera, hanem valami dummy akku módosításával járna. A vízállóság nem nagyon kell, csak az esőt bírja a cucc, mert motorra kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest