- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Hali!
Ha 1080p 60FPS-ben veszek fel videót, akkor egy 15MB/s írási sebességű memóriakártya elegendő bele?
-
Telda
addikt
válasz
Balubike75 #3510 üzenetére
Szerintem undorítóak lettek az ikonok
.
-
Telda
addikt
5000x Elithez kijött ma egy új firmware.
[link] -
Telda
addikt
Tegnapi felhős time laps, csak egész véletlenül sikerült felvenni azt a kis tölcsért
.
-
Telda
addikt
válasz
Kristof_94 #3189 üzenetére
Szia!
Én azt tudom javasolni, hogy nézz a youtube-on összehasonlító videókat, rengeteg van fent, akár víz alatti is.
Nyilván jobb a Gopro, de nem annyival, mint amennyivel többe kerül.
Viszont bármilyet is veszel, a tokot előtte mindenképp teszteld le. Láttam egy jó videót erről, rakj a tokba egy pezsgőtablettát majd rakd be víz alá, aztán ha bárhol is ereszt, a tablettán ez látszódni fog. Nyilván 2-3 méteren felépő nyomást nem fogsz tudni létrehozni otthon, de a semmitől jobb.
-
Telda
addikt
Hali!
Mióta felfrissítettem a kamerát 1.45-re, azóta nem megy az androidos programmal.
A telefon Wifin keresztül csatlakozik, de a program csak annyit ír ki hogy connect failure.
Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest