- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
maj-viktor
őstag
Nemazért jópofa meg minden... de külföldről max. 10$-ért fasza monopod választék van kapásból legalább 4féle
Ez max. 3.000 FtDe belföldön is már kapsz 3-5E Ft között...
Csak a teniszütőszalagra azt írtad 9€, az már majdnem 3E Ft! És ennyiért kész monopodot kapsz!
Értem én, hogy DIY meg, saját kéz gyümölcse... de ennyiért "igényes" kész darabot is kapsz már!
Bocs ha lehurroglak, de ez a véleményem!Na ja a mellkashám is ~10$-os tétel külföldről, mely 3E Ft, belföldön meg kapsz 4-5E Ft-ért!
Szerintem még 5E Ft-ért s megéri pl. a mellhám... gumis - nagyon fix!Ez a notebook táskapántos megoldást is értem én, hogy szegény ember csináld magad megoldása... de sokszor ennyiért már kész darabot kapnál és jobb funkcióba!
Hám-nál pl. gumis... a monopodnál kihúzható, stb. -
Laca15
csendes tag
Próbáltam már semmi nem történik
a piros led világít meg a narancs a tetején és ennyi
Garanciális a kamera.. szerintetek kicserélik? Hisz ez tök rendeltetés szerű sztem pláne h nem jókedvből hanem az android app javaslatára próbáltam hisz nemis tudott csatlakozni és írta h updateljem nem hiszem el
Kipróbáltam kártya nélkül is ugyanez... valaki?
-
vasii
senior tag
Mi mindegy?
Below is download link for SJCAM SJ4000 WiFi Action Camera:
Latest SJ4000 WiFi Firmware (This firmware is only available for the camera which have installed firmware after 20141101)
SJCAM SJ4000 WiFi Firmware (For the camera which have inistalled firmware between 20140528 ~ 20141030)
Közben eszembe jutott, hogy tokmindegy a kamera firmware, mivel maga az app el sem indul.
Nem csatlakozasnal zarja be magat hanem mar inditasnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged