- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz
RunTimeError #9424 üzenetére
De, az
Írd aláírásba és kész -
RunTimeError
tag
válasz
RunTimeError #4952 üzenetére
Felraktam egy SJ4000_FW_0605_NEW_PCB nevű firmware-t és utána megjavult a helyzet, a legújabb is felment rá és működik.
-
RunTimeError
tag
válasz
RunTimeError #4938 üzenetére
Erre senkinek semmi ötlete? A legújabb firmware-el se megy
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
RunTimeError #4853 üzenetére
Én csak ránézésből ítélkezem. Vagy megfogadod, vagy nem. Én személy szerint a műanyag (a színtelen maytira gondolok) miatt nem ajánlanám, mert lehet könnyen törik ha túlhúzod vagy ha elejted.
-
festool
csendes tag
válasz
RunTimeError #4853 üzenetére
Nekem hasonló van mint amit linkeltél,de csak 60cm-es.Amúgy jó és stabil,de rendelek egy ilyet is [link]
Lehet hogy valakinek hátrány mert ez 40cm összecsukva.
-
nbence94
tag
válasz
RunTimeError #4713 üzenetére
nem tipikus sérülésnyom, de egyszerűen kiderítheted: bő alkoholos ablaktörlővel alaposan törölgesd át a lencsét, és utána még a hozzá kapott mikroszálassal is menj rajta végig. ha ezután is jelentkezik, akkor valami olyan szennyeződés/sérülés/akármi amin nem tudsz segíteni
-
Real_Necro
veterán
válasz
RunTimeError #4609 üzenetére
Dátum szerint rakja sorba. Nálam ki van kapcsolva, hogy x időnként szabdalja.
Én a "License No set" beállításaira nem jöttem még rá. Egyébként kikapcsolható, hogy a kártya megteltekor felülírja a régit?
-
Bobyjack
senior tag
válasz
RunTimeError #4609 üzenetére
Minden bakapcsolás után új mappát csinál. Óra, perc, dátumból áll össze a neve a mappának.
-
OccsE
aktív tag
válasz
RunTimeError #4578 üzenetére
erdekes.... az olvasasi sebesseg altalaban legalabb duplaja az iras sebesegenek...
a CL 10-et hozza... mivel az iras majdnem 10MB/s -
AttilaN
tag
válasz
RunTimeError #4578 üzenetére
Nem tudom normálisan letesztelni megfelelő eszköz hiánya miatt, de még így is jobb eredményt kaptam. Érdekes.
-
Real_Necro
veterán
válasz
RunTimeError #4442 üzenetére
Ez a kilógatós megoldás jó lesz szerintem. Most a kupak projektre álltam rá. Itt cégnél találtam egy talán megfelelő alapanyagot, csak ennek lyukas a közepe, bár azt megoldom UV-ra keményedő ragasztóval vagy gyantával, meg holnap odaadom az egyik szakinak, hogy esztergáljon le belőle 1 tized mm-t. Egyébként szép piros.
-
CsukyRS
újonc
válasz
RunTimeError #4370 üzenetére
Jobbak voltak a látási viszonyok, mint ahogy a kamerán látni, pont ez az egyik problémám vele, illetve ismerem a terepet. Meg azért csak egy 458-as Ferrari volt...
egyébként ritkán csavarom oda neki.. de akkor is egy ferrari 458 italia
-
Real_Necro
veterán
válasz
RunTimeError #4370 üzenetére
Nem biztos, hogy a "bátor" a megfelelő jelző...
-
KeMa
csendes tag
válasz
RunTimeError #4268 üzenetére
Bocsi, hogy nem pont válasz a kérdésedre: nekem Toshiba 32 GB-os kártya van a gépemben, de cl4-es. Nagyon meg vagyok elégedve vele, körülbelül egy hónapja nyúzom, szinte minden nap. Semmi probléma nem jelentkezett eddig szerencsére.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Narancs-fehér Samsung EVO 16GB-t vettem itt aprón 300Ft/db áron.
Itt írtam a sebességét USB3.0-n.
Kamerában nem volt még, de ha a napokban megérkezik leírom azt is.
-
sambenez
addikt
válasz
RunTimeError #4272 üzenetére
Nekem van egy samsung evo 32gb, meg egy transcend premium 300x 32gb
samsung evo:
transcend 300x:
-
Ultraviolet
tag
válasz
Kingstone 16gb cl10, jol megy
-
AttilaN
tag
válasz
Samsung 16GB-os kártya van benne, semmi gond vele, remekül megy
. Evo névvel megtalálod, narancssárga színű. MediaMarkt-ból lett rendelve ingyenesen ki is hozták (4900 volt).
-
Zozzer888
addikt
válasz
Nekünk San Disk (8gb)-vel fut a kamera, eddig nem volt összenézés a kettő között, reméljük így is marad, mert más kártyánk nincs
-
silmatauki
őstag
válasz
RunTimeError #4249 üzenetére
Az eredeti GoPro fejpántot használom – nem ismerem a olcsóbb kínai koppintásokat. Ezzel a fejpánttal csak az elején veszi észre az ember, hogy ott van, meg – igen ritkán – gyorsúszás közben súrolja az ember karja a cuccost (háton / mellben nem). Ha jól megszorítja az ember a pánton a csavart (szerencsére 1 hónapnyi aktív használat és soxori be/kicsavarozás sem törte el), akkor az igen erős vízből kiugrás/abba visszafordulás sem fogja elforgatni a kamerát.
-
madmike
őstag
válasz
RunTimeError #4251 üzenetére
Akkor türelmesen várok. Nagyon bízom benne, hogy a jövő hét folyamán kézbe kapom, mert indulok ki kamionnal és jó lenne vinni.
-
silmatauki
őstag
válasz
RunTimeError #4102 üzenetére
A vízálló tokról egy kérdés azoktól akik már próbálták vízben.
Nektek is kicsit furán záródik a hátulja? Gondolok itt a gumi tömítésre, olykor egyik oldala mintha kicsit jobban kilógna mint a másik. Kicsit félek így vízbe ereszteni a készüléketÖsszesen eddig legalább 10 órán keresztül volt rajtam (a homlokomon) gyors- és hátúszás közben a cuccos. Nem ázott be. (Persze ez nem gari arra, hogy a Tiéd nem fog...)
-
AttilaN
tag
válasz
Teszteld le először kamera nélkül a vízben. Ezek a gumi tömítések nem a legjobbak. Én nem tudtam becsukni a nem vízálló ajtót, mert el van méretezve, szóval az a tömítés kuka. A vízálló is nehezen csukódik, de azért az működik
-
Zozzer888
addikt
válasz
Nekem heavends nem adott track ID-t
pedig 5 dodó a posta
-
AttilaN
tag
válasz
RunTimeError #4083 üzenetére
Gondolom ad egy kis védelmet. Nem is bánkódtam, hogy túl nagy a kivágott oldalú ajtón a gumi és nem lehet becsukni. Simán leszedtem róla. Nélküle kicsit lötyöghet, ezért raktam helyette néhány befőttes gumit
most már be lehet csukni és passzentos is. Szerencsére a vízálló ajtó remekül működik, azon fontosabb a tömítés. A másikon nem látom nagyon értelmét max a por ellen, de a kivágott részen amúgy is bemehet.
-
mm89
őstag
válasz
RunTimeError #4083 üzenetére
Tudsz vele felvenni hangot is. Persze a minősége megkérdőjelezhető lesz mondjuk motoron használva (vasárnap, hétfőn rakok fel ilyen tesztet is
)
A tok szerintem legtöbb esetben nem a vízállóság miatt kell, hanem a rögzítés miatt. -
mm89
őstag
válasz
RunTimeError #4073 üzenetére
Ahogy dani104 írja, én is úgy értem. A csiszolópapíros megoldást már megcsináltam, bevált, ott tényleg nem mozdul el
Mai vidik:
kutyás
sisak teszt -
dani104
tag
válasz
RunTimeError #4073 üzenetére
...nem,nem erre gondoltunk.....legalább is én nem.....
Amire mi gondoltunk , az a ragasztós talpba bepattanó szerelék és annak a talpban való mozgása..... -
icerockk
tag
válasz
RunTimeError #3838 üzenetére
Hali!
Szeretnélek megkérni, hogy ha elkezdted a steadicam építését, vagy megvannak a beszerzés forrásai az alkatrészekhez, akkor posztold már a folyamatot
Szeretnék én is építeni egyet, de én se tudom, hogy hol kellene keresni az alkatrészeket...
Köszi!
-
dani104
tag
válasz
RunTimeError #3810 üzenetére
Szia,az enyém is ugyan ezt csinálja,emiatt ne aggódj....
-
nrk
tag
válasz
RunTimeError #3838 üzenetére
Ebből minden, kivéve a kerékpár markolat, azt bringa boltba keresd.
Talán a lapos vas amit nem tudsz megvenni, vagy nem vas hanem alu de az ugye rád van bízva.
-
nrk
tag
válasz
RunTimeError #3836 üzenetére
Mi csináltunk már, simán barkácsáruházban megtalálható pvc csövekből, idomokból. Szétszedhető pikk pakk összerakható, és könnyű is, továbbá átalakítható éppen amilyen formára kell. Gimbal-t ebay-en vettünk aksit is hozzá, minden frankón működik és penge vidiket lehet csinálni vele.
Ja és a steadicam-et youtube-ról puskáztuk, van millió tutorial hozzá.
-
RunTimeError
tag
válasz
RunTimeError #3831 üzenetére
Valaki esetleg csainált-e már home made steadicam-et a kamerához?
Illetve hogy hol lehet beszerezni egyszerűbb gimbal-t hozzá, nem a quadcopterre szerelhető elektromos stb cuccot? -
KeMa
csendes tag
válasz
RunTimeError #3810 üzenetére
Nekem is szinte azonnal leugrik az első csík az akku visszajelzőről.
Két csík sem marad fenn nálam sokáig. Egy csík, csík nélküli jelzés, és villogó üres látható az enyémen a legtöbbet.
-
Real_Necro
veterán
válasz
RunTimeError #3805 üzenetére
Csak most értünk haza "Szigetelésből", láttam ott is sokféle kamerát, szerintem még ilyen típus is volt. Gopro tuti. Köszi a videót, szerintem mindjárt meg is rendelem.
-
AttilaN
tag
válasz
Ez a videó megerősített, hogy jó helyről rendeltem. Köszi mégegyszer
-
madmike
őstag
válasz
RunTimeError #3807 üzenetére
Igen, csak a feliratokat néztem. Azt hittem különbözőek.
Amúgy köszi szépen a videót, azt hiszem végre megvan, hogy honnan fogok rendelni.
-
madmike
őstag
válasz
Az mondjuk nem semmi, hogy amit vettél hozzá plusz két akksi, azok nem egyformák
-
AttilaN
tag
válasz
RunTimeError #3800 üzenetére
Király, várjuk
Elvileg ez a legújabb fw szóval nem jelenthet gondot
-
Real_Necro
veterán
válasz
RunTimeError #3800 üzenetére
Ez jó hír. Kíváncsi leszek vidire. Menüről is készítesz majd?
-
Real_Necro
veterán
válasz
RunTimeError #3750 üzenetére
Tőlük rendeltem korábban Sandisk-et, de utoljára nem voltak versenyképes árak. Mostanában Aqua-ban nézegetek, azt útba tudom ejteni hazafele.
A korábban linkelt hamis-nem hamis táblázatokban kinézetre meg menü megjelenésre le lehet gondolom szűrni, hogy eredeti vagy sem. Aztán ott a firmware frissítés is...
Nincskedvem:
A fenti leírás alapján nekem úgy tűnik új kijelzős friss firmware-es példányt kaptál. Létezik egyáltalán arra újabb firmware?
-
Real_Necro
veterán
válasz
RunTimeError #3748 üzenetére
Ezt nem is néztem. Bár ki tudja jelent e valamit. Még belső ember is lehet...
Nagyon várom a holnapi napot, remélem kézhez kapod.
Már össze is raktam egy kis csomagot plusz akkuval meg monopoddal... már csak valami 16 vagy 32GB-os memkarit kellene jó áron vadásznom. Kingston-tól kicsit tartok, mert ha pl szeretném használni máshova is, nem biztos, hogy a többi gépem (dslr, mobil, tablet) megeszik. Sandisk vagy Samsung lenne a jó számomra, azokkal nem volt eddig gondom.
Szerk.:
Lol, látom memkariban egy hullámhosszon vagyunk.
-
Real_Necro
veterán
válasz
RunTimeError #3728 üzenetére
Semmi ördöngősség, csak annyi érdekel majd, hogy eredeti e, meg régi vagy új kijelzős (bár azt még mindig nem tudom van e jelentősége).
-
AttilaN
tag
válasz
RunTimeError #3724 üzenetére
Kíváncsi leszek rá én is. Jövőhéten várható az enyém is szintén a Super cheap city-től. Üzenetben megerősítették, hogy eredetit küldenek, de azért mégiscsak vannak kételyeim. Majd meglátjuk.
-
Real_Necro
veterán
válasz
RunTimeError #3724 üzenetére
Mindenképpen érdekel, a tapasztalataidtól függően akarom megrendelni én is onnan.
-
spy14
csendes tag
válasz
RunTimeError #3701 üzenetére
A trükk az, hogy a GLS a Royal Mail leányvállalata és a "signed for" nyomonkövethető csomagokat a GLS hozza, nem bízzák a magyar királyi postára.
-
RunTimeError
tag
válasz
RunTimeError #3698 üzenetére
És valóban úgy fest GLS hozza, mert a csomagkövetőjükben létezik a kód, 2 napja Németországban volt, tegnap már Pest mellett. Másnak is futárszolgálat hozta a csomagot aki tőle rendelt?
-
maj-viktor
őstag
válasz
RunTimeError #3502 üzenetére
.... csak ennyit fűznék hozzá!
prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/keres.php?stext=mobilx
Illetve olvasd végig az egész fórumot és "megérted a dolgokat"...
(tudom több ezer hsz, de hidd el nagyon hasznodra lesz sok tekintetbe!)
&
http://www.foxoffer.com/blog/2014/07/05/the-difference-between-original-and-fake-sj4000/Röviden, aki SJ4000-et akar, ne a mobilx-et keresse, mert ők köztudottan SD28-at árulnak!
-
settenkex
tag
válasz
RunTimeError #3502 üzenetére
Pont a mobilx által árult kamera volt a vitaindító nem is olyan rég. Lényeg, a mobilx az acmell féle SD28-at árulja, amiben ugyanaz az érzékelő és chipset van, de a firmware nem egyezik. Páran tesztelték összevetve az eredeti SJ4000-rel, teljesen használható, de kicsit olcsóbb összeszerelés, és minőségre is az SJ4000 alatt van egy kicsivel.
A wifis változattal is ez a helyzet, az acmell gyártja, és nem a várt sj4000 wifi-s változata. -
AttilaN
tag
-
oszy
veterán
válasz
RunTimeError #3422 üzenetére
várjuk az eredményt
-
AttilaN
tag
válasz
RunTimeError #3403 üzenetére
Megkaptam a választ, nem volt túl bőbeszédű, de nem vártam mást:
Thank you for your message.
Yes, the SJ4000 is the original one.Thanks.
- super_cheap_city
-
dani104
tag
válasz
RunTimeError #3397 üzenetére
legyen inkább rózsaszín az olyan cukiiiiiii....
-
dani104
tag
válasz
RunTimeError #3394 üzenetére
Sajnos még a kamerám sem jött meg,de szerintem nem árt neki se köd se harmat,hisz kínai...
Én amiért rendeltem plussz akksit meg ezt a töltőt,azt fentebb leírtam , hogy miért...
De azért valamilyen memkártyád ugye van,mert ha nincs akkor ugye azt vedd meg mert anélkül nem fog menni...
Ennek amit linkeltél elég jó ára van , én az alapot vettem meg a heavendstől,ami ugye még ide se ért , szállítással együtt 70 fontért.....ez a cég amit linkeltél elég gyors a postázást tekintve,legalább is nekem a cuccom nagyon gyorsan ideért tőlük.... -
dani104
tag
válasz
RunTimeError #3389 üzenetére
Az én véleményem,hogy mindegyik kell...
Ahogy nézem ez így árban sem rossz....
Monopodot éninnen rendeltem.2000 Ft volt és 5 vagy 6 nap alatt itt volt airmaillel....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft