- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
icerockk #4579 üzenetére
Nem emlékszem most, hogy fel volt e cserélve a réginél is, de lehet ott még jó volt, valaki nálam ezt itt biztosan jobban tudja.
Freki szerintem tökmindegy.
Runtimeerror:
Az olvasási sebessége elég kevés... milyen olvasóval/usb porton tesztelted?
Itt az én 16GB-os EVO-m tesztje: [link]
-
Real_Necro
veterán
válasz
icerockk #4575 üzenetére
Nem írtad milyen firmware van rajta. Ha régebbi, akkor pl az élesség miért lágyra van állítva? WB-t én autora tettem a fluorescent kissé zöldes... persze lehet az is, hogy annyira közel volt a téma a kamerához, hogy nem bírt ráfókuszálni (egyáltalán auto fókuszos a kamera? ezt még nem is néztem
).
ISO-t zajosság miatt én igyekszem alacsonyan tartani, így 100-ra lőttem be... persze lehet a tok vagy szennyeződés. Ha most normálra rakod a dolgokat és készítesz vele pár snittet, jelentkezik a hiba? -
RunTimeError
tag
válasz
icerockk #3896 üzenetére
Rendben, a gimbalhoz való alkatrész forrása elméletileg meg is van, bár nem ugyanaz a típus mint a videóban, de jó lesz ez is. Még nem tudom mikor rendelem meg, de csak azután tudom építeni miután megjött, mert ugye annak a méreteitől függ a többi alkatrész mérete is.
A super cheap city-től rendelt kamerára tegnap este felraktam a legújabb firmware-t és minden gond nélkül fut rajta
-
maj-viktor
őstag
válasz
icerockk #3780 üzenetére
Wifi-s SD kártya, csak a fényképezőgéppel fényképezett képet "tudod átküldeni laptopra" pl.
Az nem a te megoldásod!Ami te esetedbe kell arról az itteni "quadcopteresek" tudnak segíteni, hogy kell a videójelet továbbítani!
(amúgy ha sima SJ4000-d van, akkor szerintem egy új kijelzős SJ4000cam, mely képes usb-n kivinni a videójelet, ehez kell egy kábel és egy videójel továbbító transmitter, és egy vevő... tudtommal ez nem olcsó mulatság, de lesznek ilyen témába okosabbak is itt... te esetedbe szerintem érdemesebb lenne egy Wifi-s SJ4000-t beszerezni... bár annak elvileg kicsi a hatótávolsága... ~10-20méter max) -
icerockk
tag
válasz
icerockk #3780 üzenetére
Ugyanis sajnos problémám van az usb-s stream-mel, mert az a helyzet, hogy a kamera képe egy szimulációhoz kellene, és a vezérlő eszköz nem egy számítógép lesz.
Szóval úgy kellene megoldani, hogy egy gokarton lenne elhelyezve a kamera, és továbbítani kellene onnan a videót egy távoli PC-re.... Tudom, wifi kellene, de mivel nincs benne, érdekelne mindenféle megoldás....
-
dani88
tag
válasz
icerockk #2953 üzenetére
Nekem eddig olyan problémám volt, hogy kikapcsolás után nem kapcsolt ki rendesen. Világított a kék led és a kijelző háttérvilágítása. Aksit ki kellett szedni és vissza tenni, hogy újra be tudjam kapcsolni. Ez eddig kétszer jött elő, mindkétszer a megérkezése napján. Azóta semmi probléma vele. Az aksi egész sokáig bírja, úgy 90-100 percet is. Ez szerintem függ a minőségi beállításoktól is.
-
maj-viktor
őstag
válasz
icerockk #2937 üzenetére
Ahogy pont az előző kommentbe írtam... 2féle megoldás van... vagy a videót "butítod le" és akkor lesz egy pl. 1perces (60mp-es ) videónál, ha 25fps vagy 30fps vagy 50fps vagy 60fps-es (attól függ melyik szabvány), most vegyük a 25fps, ami ugyebár 25 frame per second... 60 x 25= 1500 db képből áll össze a videónk, "ezt pl. ötödölhetjük"... így 1500/5 = 500 kép lesz egy 5fps-es videónk... így 12mp hosszú!
vagy ha sok-sok képet csinálunk (ez azért jobb, mert jobb minőségű lehet, mint egy videó... videó esetén a hétköznapi ember számára ugyebár a 1080p... 1920 x 1080 pixel... és most kezd divatba jönni a 4k-s videó...
Míg ez képek esetén simán megvan... 12-20Mpix simán elterjedt, így az ilyen nyersanyagból a későbbiekbe lehet 4k-s videót csinálni...
12Mpix = 4000 x 3000 pixelÉs ezeket a hyperlapse videókat... utólag szerkezgetik, hogy fix ponthoz, hogy "odafigyeljen folyton a kamera középpontja"... erről találsz tutorial videókat tecsőn!
-
icerockk
tag
-
maj-viktor
őstag
válasz
icerockk #1687 üzenetére
Hello!
De kicsi... small méret, pontosabban cm-be a 16,5cm-es...
(ez a népszerű, azért ez van... most kb. ~3db is belőle... jómagam DSLR-hez a nagyobbat ~24cm-es méretet használok)De amúgy ehhez a kamhoz a kicsi is elég...
És persze betudok szerezni medium vagy big méretet is jóáron... (de jelenleg ez csak rendelésre van - közeljövőbe nem lesz raktáron)
bye
maj-viktor -
Ráti
tag
válasz
icerockk #1465 üzenetére
Ahogy írod, elalszik a piros led és kész is.. Hogy mennyi idő azt nem tudom mindig estére teszem fel.
Viszont ami nem tetszik, hogy készenléti állapotban hamar merül, plusz ha kikapcsol a kijelző akkor kétszer egymás után kell megnyomni a felvétel gombot. Így maradtam le halról
azt hittem, hogy vesz de mégsem
-
Bobyjack
senior tag
válasz
icerockk #1458 üzenetére
De jó nektek! Az április 29-i rendelésem még csak itt tart:
2014.06.16 11:32 Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsÉn még rághatom a körmöm. Ha megfogják akkor már csak nevetni tudok az egészen...
bajaki #1459: az angol eBayen van egy heavends nevű muki. Eddig korrenktek a visszajelzések. Angliából küldi, gyorsan itt van. 67-70 fönt körül van nála a cucc szállítással. Mivel EU-n bellülről jön, nem vámolják.
-
DreaD88
tag
válasz
icerockk #1409 üzenetére
Ha már épp le akar telni a 45 nap (kifizetéstől számítva) akkor nyugodtan disputeolj.
Azzal még nem ártasz senkinek és az ad +15 napot, ha azon belül sem jön meg, akkor claimelj.Ha jól tudom, akkor a következő bejegyzés 2 féle lehet:
-küldemény vámkezelve (akkor átment a vámon és nem kell fizetned semmit, 2-3 napon belül viszi a postás)
-adatok bekérése címzettől (akkor pedig majd jön egy hivatalos levél postai úton, hogy emailben küldjed el nekik a kifizetési bizonylatot, stb, akkor cumi van).Egyébként sokszor késnek a bejegyzéssel, volt már, hogy kihozta a postás mielőtt a "vámkezelve" bejegyzést olvashattam.
-
-
Bobyjack
senior tag
válasz
icerockk #1295 üzenetére
-Belépsz Paypalra.
-Kikeresed az archivumból a kérdéses tranzakciót.
-A megfelelő sorban rámész a "Details" gombra.
-Letekersz az aljára és megkeresed ezt a sort: "Otherwise, you can file a report in the Resolution Centre within 45 days of the transaction."
-Rákattintasz az imént említett sorban a "Resolution Centre" gombra.
-Kiválasztod a problémának megfelelő opciót (jelen esetben ez "Item dispute")
-Megírod a kis gondod-bajod, majd várod a csodát.
-Ha 20 napon bellül nem ragálnak, akkor egy "Escalate this dispute to a PayPal claim"-ot.
-Ha épségben megjön a 20 napos intervallumon bellül, akkor "Close this dispute"-ot nyomsz. -
KIZS
aktív tag
válasz
icerockk #777 üzenetére
Én már most csalódott vagyok nagyon. Az előző kamera iszonyatosan jó volt ez meg átlagon aluli.
Szar a hang, szar a kép. Teljesen élvezhetetlen. Nem arról van szó, hogy kicsit rosszabb mint az előző, hanem totálisan rossz.Asszem futok egy kört Geekbuying-gal megint, bár nem ők tehetnek erről...
Ezt pedig most csináltam hazafele.
Ég és föld. A kép is és a hang is.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
icerockk #770 üzenetére
Nekem marhára így tűnik. Csak azt nem értem, hogy ha a kijelzőt és az azt meghajtó elektronikát leszámítva ugyanaz a készülék, akkor miért nem lehet vele ugyanolyan képminőséget elérni?
Amúgy a második revíziónak (V02 van a firmware nevében) sajnos az angol fórum alapján rosszabb a kijelzője is. Sötétebb rajta a kép és méret szempontjából is különbözik az eredetitől. És a képminősége is gyatrább. Amúgy érdekes módon az első reviziónak is romlik a minősége, ha a jauárihoz viszonyítva későbbi firmware kerül rá.
Amúgy valaki töltötte már 1A-nél erősebb töltőáramú töltővel? Rendeltem egy power bankot is, ami 2A leadására képes, de nem szeretném, ha felrobbanna tőle a kütyü, mert nincs benne áram korlátozó elektronika... Valaki esetleg tud informálni tapasztalatokról?
-
djbahool
senior tag
válasz
icerockk #600 üzenetére
www.17track.net
Itt tudod majd megnézni.
Azért jön több csomagban, mert nem ugyanabból a raktárból jön.
Nem kell csodákat várni free shipingnél.
Nekem már volt olyan is hogy 2 hónap alatt jött meg csomag. -
Ddyke11
csendes tag
válasz
icerockk #601 üzenetére
valami történhetett 5.08-án, mert nekem meg 23:32kor változott processing-re, én 05.04-én rendeltem meg. Beszéltem is egy "ügyfélszolgálatossal" még 7-én, akkor azt mondta hamarosan szállítják. Próbát tehetsz, hogy rákérdezel náluk a LiveChat-en, bár nem hiszem, hogy tud pontos időt mondani, mikor fogja felvenni náluk a postás.
Én nem izgulok, mert sokan írták, hogy megbízható hely, csak lassan pörögnek.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
icerockk #455 üzenetére
Free shipping van, tegnap vettem náluk a kuponnal kamerát. Legalábbis az SJ4000-hez ingyen adják a sima postát. Nekem azért tetszett meg a kuponon felül ez az oldal, mert PayPallal is lehet fizetni. Nem szeretem kiadni a bankkártya adataimat ismeretlen webshopoknak, Nehogy aztán a szorgos kis kínaiak lecsippentsenek a számlámról egy váratlan pillanatban. Jobb a békesség...
Vacilláltam az SJ100-én is, de mivel ahhoz nem engedte felhasználni a kupont, eldőlt, hogy SJ4000 áll a házhoz.
84.99$-t fizettem amúgy, ami baráti szerintem...
-
akidur
csendes tag
válasz
icerockk #324 üzenetére
Az teljesen igaz, hogy szerencse kérdése is, a vám kikapja-e vagy nem. Volt telefonom amit "elkaptak" és olyan telefon is amit nem.
Sokszor rendeltem már az aliexpressről(nagyon sokszor) 2014ben megszigorították a távol-keleti küldemények ellenőrzését. De vannak azért trükkök(talán a moderálási irányelvekbe ez még nem ütközik)
pl. nem szabad nagyon kis értéket feltüntetni értékként. 21 euró alatt vámmentes a csomag, felette ÁFA-t kell fizetni. 150 euro felett Vámot is(+8%). A kamera ha jól emlékészem 20-30 USD közötti értékmegjelöléssel érkezett és 'webkamera' tartalommal(ami igaz is, kiválóan működik webcam-ként).
Én a márciusi ALi akciókor rendeltem, 83 USD volt + 3 USD a Singapore Post-os felár.
19 nap alatt érkezett meg a feladástól számítva (+2-3 nap volt a megrendeléstől a feladás). Ez jellemzően min. 1 héttel kevesebb mint a CH Post esetében(a HongKong-i Posta rapszodikus néha gyorsabb néha lassabb ).
Én is a jobb oldalra tervezem a felragasztást, mert felhajtható a sisakom, amit általában a bal kezemmel hajtok fel így nem akadok bele. Ha valakit érdekel jobb tömörítéssel hamarosan rakok még fel videókat(remélhetőleg sisakosat is). Az RC-s teszt azért is érdekelt mert ott igazán sokat kap a rázkódásból, durvábbat nem is nagyon tudok elképzelni. nagyon jól teljesített.... -
danilla
őstag
válasz
icerockk #324 üzenetére
Az, hogy elkapják e a vámon az pusztán szerencse kérdése. Én és az egyik haverom foxofferról rendeltük. Nekem egy hónap volt a szállítás neki egy hét, nekem fizetnem kellett áfát, neki nem. Koránt sem biztos, hogy ha aliexpressről rendelsz, akkor nem lesz rajta áfa. Sőt...
-
lolcopterlol
tag
válasz
icerockk #301 üzenetére
Igen, a tok alja pont belemegy a rúdon lévő csatlakozóba, szóval az stimmelni fog. A táska is jó lesz, mert az SJ4000 egy pár mm-el nagyobb, mint a GoPro, de azt a kis hibát simán elnyeli a szivacs. 140 euróra 27% ÁFA-t kell fizetni, ami ugye 140*0,27=37,8 Euró (11582 Ft). Erre még rájön 1500 Ft illeték. Tehát összesen 13k a pluszban fizetendő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Goddess of Victory: Nikke
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- SkyShowtime
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest