- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Nekem se esett tegnap le gokartozás közben, pedig ahogy írtad, nem teljes felületen tapadt. Ettől függetlenül totál más a szélterhelés egy motoron, az útminőségről nem is beszélve. Én nem szívesen motoroznék vele, de legalábbis azzal a dróthuzallal amit adtak hozzá, tuti biztosítanám valahova.
Csak egy példa. -
Pompi
nagyúr
Két külön dologról beszélünk szerintem.
Más dolog, hogy érdemes lehet 4K-ban rögzíteni és azt 1080 sorosra konvertálni, így a nagyobb mintavételezés miatt élesebb az 1080-as kép, mint ha eredetileg 1080-ba rögzítettük volna. Ez mindig is így volt, anno már akkor is érdemes volt HD-ba rögzíteni, hogy ha DVD vagy más SD formátum volt a cél, mert jobb volt az eredmény.Viszont egy youtube videót 1080-as megjelenítőn 4k-ra állítani az nem fog szebb képet eredményezni. Itt van két 100%-os crop a gopro videóból egy 1080-as monitoron lementve, nem látni különbséget:
-
mm89
őstag
Gondolom a válasz nekem jött.
Hmm, nem úgy van, hogy ha a tv-m max full hd-t tud, akkor arra hiába küldök rá 4k -s videót, akkor is csak 1920x1080 pixel lesz a képen?
Ráadásul a videókat/ filmeket nem 20cm-ről szokás nézni..
Persze ha a jövőre gondolunk és azért veszünk fel most 4k-ban mert tudjuk, hogy pár év múlva már bőven elérhetőek lesznek a mostani csúcs tv-k (2-3 m átmérő, 4K felbontás), akkor megértem a dolgot. -
maj-viktor
őstag
Naja... néztem tegnap vagy tegnapelőtt a linket... és csodálkoztam is, hogy ez mi!? a 4.generációs GoPro-k mellett egy 130$-os!? Mifene!? Jó mondjuk bruttózva már 40E ft körül van, szóval magyar boltokba szerintem ilyen 45-50E Ft-os áron lesz!
De lehet megvan a legújabb teszt kamerám, amit tesztelés alá fogok vonni...
(persze ha majd akad rá plusz keret pénzügyileg) -
Papa-Het
aktív tag
mivel belépő modellnek van beharangozva, szerintem pont arra jó, hogy megmutassa hogy mire jó. a minőség az más kérdés. azt olvastam illetve hallottam, (nem jól írtam fentebb) hogy a hero 3 white editionnal lesz kb 1 szinten (- wifi) 30 körül pedig ne várjunk csodás, de mindenképpen pozitívumnak tekinthető, hogy elmozdultak a csillagászati árakról. az hogy a belépő modell 30-40 között lesz az jó dolog, hiszen a WE most durván 70e forint.
-
Papa-Het
aktív tag
én olvastam. személy szerint örülök, hogy nem szálltak ez az árakkal, és ha megfigyeled a Hero4 árakat, azok sem durvák, max 140e átszámolva (minden nélkül persze), az a mostani hero3+ black ára.
szerintem a sima Hero, az a Hero2-es lesz, abban nem volt wifi elsőnek, illetve volt, ha vettél hozzá egy adaptert és rácuppantottad a hátuljára. Illetve ez szerintem hero3 white-silver minőség körül lesz, mert azokkal lehetett 5mpix képet készíteni. de október 5-én minden részletesen megtudunk, mert nem sok technikai fícsör van még az oldalon róla sajna.
egyébként én a 4K-s videó képességet nem tartom jó dolognak. szép, sőt, egyenesen gyönyörű, de milyen vas kell alá?? nem csak megnézni, hanem szerkeszteni is! szerintem bőven elég a fullhd, de ezek a minőségek szerintem durvák... - ez személyes vélemény
-
Zozzer888
addikt
Mi most jöttünk haza Gyuláról, volt 2 nap fürdőzés, 3 nap városnézés bringával. 37GB anyag született,de a várost persze nem vettük végig csak pár részt, nincs az a lelkes családtag aki az egészet végig lesné 20szorosra gyorsítva se, szal az összefoglaló vidibe is csak pár perc kerül majd.
Nekünk 8gb-s kártya van hozzá (ez volt itthon) így pont lemerült, mire tele rakta, pont elég volt minden napra. (Volt hogy délelőtt 1 óra, délután 1 óra bontásban vettünk fel)
-
maj-viktor
őstag
Pont írni akartam... hogy tegnap vagy tegnapelőtt vagy mikor nekem is megjött nagyrészük.... vagy 6félé ilyen kupakvédő / szűrő cuccot rendeltem, és a kupakvédők egyik sem jó, de a szűrő (az a színes műanyag) az tökéletesen passzol rá...
majd csinálok képet / videót facse oldalra...
FB.com/SJ4000HUN -
maj-viktor
őstag
-
RunTimeError
tag
Ha jól értelmezem akkor ti elektromos gimbal-t vettetek, én viszont a videóban linkeltet szeretném összerakni.
Nézegettem ebay-en, de ezek a traxxas alkatrészek elég drágák, nem beszélve a szállításról, viszont alternatívát nem találtam. Lehet csak rosszul keresek, itthon hogy hívják ezeket az alkatrészeket vajon? Biztos be lehet szerezni ilyet itthon is.Geoakebono
Itt látni kellene valami különbséget? Vagy lehet csak az szemem nem túl jó, de számomra nem sok eltérés van köztük -
maj-viktor
őstag
-
Kékkutya
csendes tag
-
maj-viktor
őstag
Igen... én is ezt írtam... inkább a rövidebb, de vastagot ajánlom! Sokkal strapabíróbb! Személy szerint én is ilyet használok!
(mármint a rövidebb, de vastagot)
Ezen a 2 testvideón látható...
(piros karpánttal árulják)
http://www.youtube.com/watch?v=lVj3wiaR_yY
&
http://www.youtube.com/watch?v=7dSAM_JByTc -
mgy
senior tag
Nem titkos ez a hely...
Csobánka mellett a Hosszúhegy gerincről a falu, irányában, a forrásig ment a kamera, zöld turistaút. Pontosabban végig ment, mert gyakorlatilag mindig látok vadakat az erdőben mikor tekerek, kivéve, mikor nálam van a kamera.Én is próbáltam a vimeót, csak ott meg van egy 500 megás limit, aminél nagyobb filmet nem tudok feltölteni. Annyi időm meg nincs, hogy nekiálljak telepítgetni, töltögetni szerkesztő progikat egy ilyen, igazából semmire nem jó filmecske miatt.
Viszont az elmúlt napokban adtatok jó tanácsokat szerkesztés-ügyben, azt végig fogom nézni újra, mert ezen a területen tök szűz vagyok. -
maj-viktor
őstag
Én köszönöm mások nevében a videót... Várom a "többiek videóit" is...
Nekem is komoly terveim vannak ezzel a csodakamerával - csupán most nem nagyon van időm (suli-munka miatt), de ha lesznek kész műveim - biztosíthatok mindenkit, hogy itt megosztom és én is várom mások "kész műveit", melyet ezzel a kamerával készítettek.... -
maj-viktor
őstag
Bocs, de ez nem jelent semmit...
Pontosabban annyit jelent, hogy a holland postán keresztül jön, de nem azt, hogy Hollandiából!Kicsit részletesebben itt belemerülhetsz a témába:
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.html -
avevo
csendes tag
Pontosan a gopro 3-4x-es áron van a piacon, az tudja a 720p 120fpst, és akor a 480p 240 fpst is, ill a sony akciókamerája is. De mind a kettő ugye drága, nagyon... Ami itthon boltokban kapható 20-30 ezres kategóriában (polaroid és társaik) videóminőségben közel sincsenek az sj4000hez. talán egy gagyibb 720p webkamerea képét adják, siralmasak, és használhatatlanok. Szóval szerintem abszolút bocsánatos bűn az sj4000nél hogy nem tudja a 60fpst.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest