-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
válasz
silmatauki #5275 üzenetére
Olyan, hogy Gopro 4 White edition nem létezik.
-
RunTimeError
tag
válasz
silmatauki #4246 üzenetére
Már teszteltem kádban és mosdókagylóban, ott nem volt semmi gond, bár sokkal mélyebbre nem hiszem hogy mennék vele egyelőre
Ha homlokodon volt akkor gondolom az eredeti fejpántjával? Nem túl nehéz úszás vagy akár sima séta közben?
-
maj-viktor
őstag
válasz
silmatauki #4247 üzenetére
Ez egyértelmű volt számomra, hogy az, csak így viccesek ezek a "próbálkozások", amikor a klón-t klónozzák, "tovább fejlesztik"...
És úgymond a semmilyen márkanevet (SJ4000), használják fel... tovább számozzák... SJ5000!
xDDD
-
mcgoat
aktív tag
válasz
silmatauki #1647 üzenetére
Ha csak akkumulátor van a csomagban, akkor azt simán visszafordítja a posta, repülővel tilos LI-ion aksit szállítani.
-
waybill
csendes tag
válasz
Szia, én is tőle rendeltem, sokáig tartott de megjött és nem átverős... Ja és átcsuszott a vámon..
-
silmatauki
őstag
válasz
"Nem vagy egyedül – máj. 5-én rendeltem 2 pótakkut a "sweetlife999" eBay árustól, és azóta se jött meg. Adott tracking numbert, de az valami "Myram"-os, amiről semmit se talált a Google."
Visszaírt a tag – azt írta, hogy utánanéztek, és nálunk áll a vámon. Azaz nem átb@szás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest