- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
De szeméééééét!
Na akkor berakom én is még a májusi unboxingomat...
https://www.youtube.com/watch?v=ogCc3PdKkZY
itt nincs kockás retro terítőDe amúgy ahogy néztem "barátunk" egész videónaplót tart fenn az életéről a tecsőn...
-
maj-viktor
őstag
Az jogos, hogy egy újabb unboxing videó nem ad hozzá értéket az egész SJ4000 közösséghez, de ő legalább normális unboxing videót csinált, láttam - néztem már annyi magyar unboxing videót, azt se tudja "mit csinál" - mi mutogat - mi van a dobozba - nem is látszik az egész, egyszóval szar a videó!
Ő legalább normálisan csinálta meg, és teljeskörű leírással, linkekkel... egyedül tényleg ez a vám-os írást nem kéne kihangsúlyozni... lehet írni, hogy mittuomén 100$ volt a csomag és 3hét alatt megjött, az kész.
-
bareszsopte
csendes tag
Jól van, jól van, valami szöveg kell alá! Mivel EU-n kívüli országból érkezett, vagy fizettetnek vámot, vagy nem, szerencse kérdése is! Egyik barátomnak rendeltem korábban kamerát, csak nem ezt, egy teljesen más gyártmányt, na akkor megfizettették a vámot, hasonló ára volt!
Tudom, hogy nem érdekel mindenkit az unboxing videóm, de azért valami bevezető nem árt ha van fent! (Vannak olyan emberek akik megnézik!) Márcsak azért is, hogy mindenki lássa, hogy nem hamisítvány, meg mik jártak hozzá, egyáltalán nem mindegy melyik csomag van választva! Egyébként oda is beraktam az összes linket, a továbbiakban meg úgyis lesznek teszt felvételek! -
fuze
őstag
"És de, elméletben reszletgazdagabb lesz egy nagyobb felbontasu szenzorrol erkezo jel, meg akkor is ha kisebb meretre van konvertalva."
Nem beszélt nagyobb szenzorról, csak ugyanarról. Amit mondasz az igaz, de ha szoftveresen van felskálázva a pixelszám(mint az sj4000-nél), akkor az nem lesz részletgazdagabb. Én úgy értelmeztem ő erről beszélt, és erre is válaszoltam.
-
fuze
őstag
Akartam is kérdezni mekkorára állítsam natív timelapse képekhez. Most már tudom
Orionk
Amúgy kicsit konyhanyelvre fordítva: A szenzor egy fényérzékeny felület (mint a film), csak ez az analóggal ellentétben digitálisan képes a képrögzítésre. Épp ezért minél több képpontot képes rögzíteni, annál zajosabb lesz a kép, mert egyre sűrűbbek és kisebbek lesznek. Ezért hülyeség például ha egy béna kis érzékelővel szerelt eszköz 10-15 megapixeles felbontásra képes. Az is más történet, ha csak egy bizonyos pixelszámot képes rögzíteni natívan, ám szoftveresen ezt felhúzzák jóval magasabbra. Ez történik ezzel a kamerával is.Szerk.: Nem, nem lesz részletgazdagabb, csak nagyobb.
-
Orionk
senior tag
köszi szépen.
Szerintem értem, de majd még utánaolvasok annak, amit írtál.
Tehát a lényeg, hogy Full HD felvételnél a videokameránál a 2,1 megapixelnél nagyobb képpontnak annyi az értelme, hogy részletgazdagabban tudja felvenni a képet a kamera és így azt lekonvertálva 2,1-re szebb lesz a kép.
-
Nem szereti ha kapja az ívet, így sehol nem lehet hozzá szólni. Nem baj, sok akciót fog neki rögzíteni ez a másolat. Arra jó. Odaadhatná a tartozékait neki semmiféle tok nem kell, szobába minek?
Van neki power bankja is, ami 10x feltölti a telóját, 10X!! Mini paks! Kell is a szobába a power bank, nehgy a WC-n lemerüljön. 1x nyisson hozzászólásokat.DigitXT! Volt logouton is, csak nem kereshető, mert más nevet kapott a cím.
-
dbala
tag
Nekem a kormányos látószög tetszene a legjobban, de a rázkódás nem tetszik.
-
-
maj-viktor
őstag
Igen, itt már hivatkoztam rá...
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_6799-6799.html
&
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_6802-6802.htmlÉs azért is írtam úgy, hogy "új" hardveres WiFi-s
Szal ezen felsorolás alapján:
1. "sima" SJ4000 ~májusig (OLD LCD / PCB)
2. "sima" SJ4000 ~májustól (NEW LCD / PCB)
3. SJCAM brand-es SJ4000
4. SJCAM SJ4000 WiFi #01 (októberig)
5. SJCAM SJ4000 WiFi #02 (novembertól)Az 5.verzióhoz jött 1sec-es timelapse...
-
maj-viktor
őstag
Hát én 2.000 Ft-ot meg 10€-t sajnálnék rá!
Jééézusom 10€... az durca!Ám akciósan ~1.000 Ft körül volt a digitalweb-en is annó, bang-en most 6$... ott is volt már féláron 3$-ért, az ~750 Ft... és elvileg electropoint-nak is van / volt... bár a webshop kínálatukba nem látom, de annó, amikor voltam náluk ~2hónapja, akkor láttam egy maréknyit vagy ~50db-ot készleten, nem hiszem, hogy az elfogyott.... majd rájuk kérdezek... GeryGrayhound is pont most keresett előlapot! (bár ő WiFi-sre)
-
GeryGreyhoun
tag
Igen, én is ezért tartom praktikusnak a wifit, például a quadcopteres gimbalon egyáltalán nem férek hozzá, fejpánton meg be tudom lőni, hogy ne álljon ferdén.
Fél-OFF: akit érdekel, hogyan alakul az országba érkező első SJ5000+ sorsa, ezen a linken tudja nyomonkövetni.
(a "Departed Facility in HONG KONG - HONG KONG" státusztól legutóbb 24 óra volt Lipcse és onnan még kb 30 Budapest, úgyhogy van esély, hogy hétvégére meglesz. Pláne, hogy ilyenkor már szokott jönni értesítés a DHL vámügynökségtől, most meg nem jött, így valószínűleg "átcsusszanós" téma lesz)
-
maj-viktor
őstag
Erre miért kell rám várni!? Ti is ugyanúgy letudjátok írni...
(ám milyen kell, annak is függvénye... sima vagy WiFi-s)Külföld esetén:
foxoffer - banggood - geekbuying
(utóbbi 2 a kamut is árulja olcsóbban... óvatosan SJCAM brand logóssal nem igazán fogsz mellé)magyar esetén:
www.electropoint.hu
-5% kupon facse oldalonÁm pont neked, mint moderátornak lehetne nagyobb ráhatásod, hogy az összefoglaló frissítve legyen, pl. beleírni ezt a 3külföldi shop beszerzést és akár a magyar-t is, ha valakinek az gyorsan - instantba kell!
A magyar forrás, a sok ócsárolónak... még mindig drágább / drágább lesz, de vedd figyelembe, hogy azonnal megkapod azért az árért, míg külföldi rendelés esetén ~1hónapos szállítással kell számolnod... (illetve EU-n kívül +vámolással - ÁFA fizetés - vámkezelési költség is hozzáadódhat)
-
DreaD88
tag
Tőle rendeltem
A kamerám a képen a legfelső. Tehát ilyen a menüje, a doboza és a kamerán a feliratok is.
Amúgy fw verzió ami rajta van: W20140928V02
Tegnap este még kipróbáltam, hogy pw-t váltok és hátha úgy jó lesz, de nem. A wifi aktiválásánál kiírja az éppen aktuális pw-t, de ha azt beírom az SJCAM HD app-ban, akkor pár másodperc töltögetés/keresgélés után "wifi connection failure".
Igazából nem lennék meglepve, ha az SGS2-lenne a ludas, mert egy kalap szar. De öcsém telójával is próbáltam és azzal is ugyan ez. :/ -
Bang izén van eredeti is meg kamu is. Mi a különbség?
Papa-Het! Ok, elkapott a herctéri ideg egy ph társunk miatt és kihatott az írásmódunkra. Fúúú miket be nem engednek ide. A nagy üzletelős tag olyat írt nekem, hogy ha fizikailag ott van leütöm. Így kérjen az ember segítséget egy pár napostól.
-
Real_Necro
veterán
Kár, hogy emberünk, aki pár hete benyögte, hogy 15eFt-ot terheltek kártyájára, miután megvette az eredeti kamot, nem reagál semmire sem, szóval valószínűleg vagy mégis hamis a cam, vagy kamu az egész. Pedig rendeltem volna még egyet, akkor az enyém is hazajut bátyámtól, meg ő is boldog tulaja lehetne egynek...
-
-
Mustadjoci
tag
-
maj-viktor
őstag
-
nrk
tag
Nyilván nem yt-on kell 4k-s videókat nézegetni mivel egy lekonvertált videóról beszélünk. Én személy szerint mindent 720-ba nézek, mert fölötte yt-on szerintem nem érdemes, nincs akkor minőségbeli különbség, amennyit a falusi netemmel várni kellene a betöltésre.
Viszont ha egy nyers videót nézel a gépeden egy 4k-s videót, ami nincs lekonvertálva az is sokkalta szebb lesz mint a sima 1080p, de szerintem egyről akarunk mi beszélni csak körbe írjuk táncoljuk egymást.
De ne offoljuk tovább a topicot mert majd jól megkapjuk, hogy ne itt, ne most, ha van még valami hozzáfűzni való vagy kedv a csevej folytatására szívesen folytatom privátban, úgy is munkahelyen vagyok ráérek...
-
nrk
tag
-
Davodkaaa
csendes tag
Tudom hogy nem a játszótér csak kicsit idegesítő az emberek hozzáálása !
Nem hogy először megkérnének hogy rakjak fel videót és akkor elhiszik hogy van hanem egyből azt mondják hogy 10-12 evés , nincs pénze rá , hazudik , csaló...
Aztán meg bebizónyítom hogy van erre annyit se mondanak hogy bocs...
Inkább ezután is mondják az okosságaikat , hogy ezt meg azt csinálod szarul ! -
exac
csendes tag
Nem hiszem, hogy rá vannak szorulva a reklámomra, egyébként meg csak meg akartam osztani az örömöm
Már pár hete keresem, hogy hol tudnám megvenni, de a sok tökömtudjamilyen picikinai shoptól a hátamon áll fel a szőr. Rendeltem már kínából, és szívtam is vele. A magyar magánhirdetőktől meg pláne. Elromlott? Küldd vissza neki, majd ő elküldi kínába, aztán lesz valami, de hogy 2 hónapig nuku kamera az tuti
For the record: USB wifit rendeltem kínából, amit alapból nem ismert fel a gépem. 3000Ft volt, free shipping. Azt mondták küldjem vissza. Mondtam hogy No Way!!, több lenne a visszaposta mint amennyibe a kütyü került. A reklamációmra aztán küldtek mégegyet, ami ugyanolyan volt, ugyanúgy fel sem ismerte semmi, de melegedett mint a rezsó, az egyiken el is deformálódott a műanyag. Most van 3000Ft-ért két USB fűtőmodulom. Ennél azért nagyobb tétel a kamera, ott harakiri lenne, ha valami gebasz lenne.
No meg nekem úgy alakult, hogy van módom visszaigényelni az ÁFA-t, és végre találtam egy olyan forgalmazót aki nem 0% ÁFA-val, vagy ÁFA nélkül adja ennyiért a kamerát.
Szóval reklám-nem reklám, nekem tök jó napot csináltak, ezen felül semmi közöm hozzájuk
-
maj-viktor
őstag
Mondjuk így leírva... jogos! De szerintem, azért simán tud életszerű lenni, hogy van itt 1-2 újonc, aki csak olvasott, de nem kommentelt még és leírja, hogy az itt megírt tapasztalatok alapján rendelt innen és onnan, stb. (ahogy én szoktam kapni elég sok "köszönő" PM-et, hogy leírtam a tapasztalataimat és ezek is ilyen 0hsz-es emberkék)
Ahogy én is nem reklámozom, csak ajánlom a fent felsorolt külföldi shopokat, mivel én ezután nem kapok semmmit, vagy jutalékot vagy mittudomén, csak pozitív tapasztalatom van / volt velük részbe és így AJÁNLOM! De nem reklám!
A vírus / gerillamarketinget meg nekem nem kell bemutatni (őszintén eléggé benne vagyok témailag, részbe munkaköri leírásom is!
)
-
Az a vicc benne (már ha a fenti userek tényleg szándékosan reklámoznak), hogy nem is nagyon lenne erre szükségük, a legolcsóbb itthoni forrás, nem virtuális bolt, adnak számlát, jogilag is érvényesíthető garit kapsz, tudják hogy létezik hamisítvány, kerülik, stb..
Szóval nem tudom hova tenni a dolgot, ha sokáig így folytatják akkor a super-cheap-cityhez fogok irányítani inkább mindenkit
-
stickermajom
addikt
Nem akartalak kioktatni, ha igy hangzott elnezest. Nekem sem 100%-s ez a verzioszam kovetes, de az utobbi 1-2 het alapjan valahogy ugy nezhet ki ahogy emlitettem.
Szoval a lenyeg, hogy akik eddig 0729V02-t hasznaltak, nem fontos nekik a 3 sec-es fenykepezes, de az uj menut szeretnek nyugodtan rakjak fel a 0819-es firmware-t, mert nincs semmifele gomb csere problema. -
stickermajom
addikt
Keveredes van akkor itt. Legujabb SJCAM brandesre rarakva a 0819-et valoban lehet problema (eszkoz hijan ebben nem tudok nyilatkozni), de az uj kijelzoskent ismert elozo verziora rarakva nincs ilyen.
A megoldasban amit linkeltel pedig az SJCAM branddell erkezett 0806 forditott gombjait javitani hivatott 0809 verzio talalhato..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest