- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
icerockk
tag
Szia!
Bár még én is várom a kamerát, és engem is ez a dolog érdekelne legjobban, de abban biztos vagyok, hogy Adobe After Effects-ben Twixtor-ral a 30 fps-t is be tudod lassítani, kb. 40 %-ra kompromisszumokkal (40 % alatti lassítás már nem az igazi), a duplázott 30 fps meg akár már kielégítő is lehet...
-
maj-viktor
őstag
Jelenleg ha utána olvasol akár itt - akár külföldi fórumon, az olvasható, hogy a 30fps csak duplázott (azaz nem valós 60fps), de állítólagosan csak szoftverileg van korlátozva, maga a hardver bírná, csak kérdés lesz-e rá új szoftver (firmware), erre max a gyártó tud válaszolni vagy valami ugyes kis "szoftvererező", aki csinál rá custom fw-t...
Így válasz: NEM TUDJUK!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Quadro FX 570 eladó
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest