- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
1.) laikusnak kb semmi, egyébként meg régit már nem fogsz valószínűleg kapni
2.) nem számít, de ha a gyári 0809-es fw van a tiéden, akkor az biztosan új
3.) Én itt szoktam nézelődni: [link] egyébként meg gugli
4.) Szerintem itt senki nem szeretné téglásítani a FW-t, így is viszonylag hamar jönnek ki egymás után, szóval maradunk a hivatalosnál -
Pompi
nagyúr
Örülök!
For the record résszel nem tudom mit akarsz mondani, főleg, hogy marhára off topik ha globálisan akarsz a kínai rendelésekről beszélni. Én több tucat cuccot rendeltem Kínából az elmúlt 6 évben, pl. SJCAM SJ1000-es kamerát is, mert itthon nem lehetett kapni és azon kívül, hogy egyszer mást küldtek amit kértem, amit aztán részben refundoltak, és egyszer egy darabot küldtek valamiből amiből kettőt kellett volna, majd egy kis plusz ajándék kíséretében elküldték a másodikat is (kop-kop-kop) nem volt velük gondom.
Én szeretem a kihívásokat, a kalandot és biddelést, így az SJ4000 wifim is onnan jön (csakazértis
), ha megszívom, akkor majd megyek az electropointhoz igérem (ha lenne nekik wifis és főleg ha lehetne tudni az árát lehet onnan lenne és nem is néztem volna máshol), ha meg nem, akkor annak majd én is hasonlóan örülök majd
-
Igen az, illetve arra jó, valamint persze TV outnak, már feltéve persze hogy valaki analóg bemenetes TV-re akarja rákötni.
Az FPV-zők azért használnak amúgy analógot, mert olcsóbbak és könnyebbek illetve kevesebbet zabálnak a fedélzeten levő elektronikák, amik az analóg jelet rádión továbbítják a földi monitorra/videószemüvegre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest