-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
YoSzabee #5387 üzenetére
Külföldi shopok esetén persze vannak "akciók" Karácsonykor... csak 1 bibi van velük... meghirdetik december elején a karácsonyi akciókat, amit ha akkor rendelsz sima postával azt Karácsonyig tuti nem kapsz meg...
Ha külföldről rendelős Karácsonyi ajándékról "álmodozol", azt legkésőbb November elején - közepén megkell rendelni, hogy ide is érjen a December 24.-ei időszakra!
Decemberbe teljes káosz az egész posta és vám külföldi rendelés esetén... immáron vagy 3-4éve tapasztalom a decemberi rendelési időszakot! Okosan és korán kell rendelni, ha karácsonyi ajándéknak szánod!
Belföldi - hazai shop esetén meg szerintem az electropoint durván jó áron adja.. pláne meg ott a kuponkód is...
(mármint ha figyelembe vesszük, az egész ÁFA-garancia és hogy azonnal raktáron van nekik), persze lesz aki ezt az árat is fikázza! Pedig a belföldi 35E / 40E Ft teljesen korrekt ár (sima / wifi-s)! Persze aki szeret kockáztatni rendelje külföldről... annó én is így szereztem be a kamerámat... de ha ma döntenem kéne, azért erősen az belföldi beszerzés mellett döntenék szerintem! Annó amikor én vettem, még senki nem árulta magyarba... mostmár szerencsére magyar beszerzési források is vannak!(#5390) Priszi
Nem b*sztatásból, de kam + akku vásárlás esetén jár az ajándék!
Feltételezem te csak kamerát vásároltál...
http://electropoint.hu/hirek/sjcam-sj4000-sj4000-wifi-sportkamera-most-ajandek-kiegeszitovel/
"Vásároljon most egy SJCAM SJ4000-, vagy egy SJ4000 WiFi sportkamerát kiegészítő akkumulátorral és válasszon egy ajándék kiegészítőt " -
nrk
tag
válasz
YoSzabee #5194 üzenetére
Kevésnek kevés biza... :\
Annak jó lehet akinek van egy sj kamerája, mert ugye ahhoz annyi kiegészítő van, hogy 5 kamerát is feltudsz fogatni egyszerre. Bennem erősödik a gondolat, hogy veszek egyet, bár kíváncsi lennék egy olyan felvételre is, ahol a kamera össze vissza rázódik, hogy ott mennyire esik vagy éppen nem esik szét a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest