Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

Azok akik használják az ideális ívet mutató zöld csíkot a játékban, nem tapasztalták esetleg, hogy a "Road Amerika" pályán az a jelző csík bugos? Nekem ugyan is sokszor eltűnik a csík menet közben. Kb. a pálya 60%-án egyáltalán nem látszik a csík, ahol viszont igen, ott meg villog. :F
    De csak azon az egy pályán csinálja ezt, máshol nincs semmi baj vele.
    Fenébe, pedig az az egyik kedvenc pályám, már a Shift 1-ben is szerettem... :U

Amúgy most vagyok a játék 29%-ánál, és asszem 15-ös szintű lettem. A GT3-ban játszom már ( ami az utolsó előtti sorozat ). Őszintén szólva csodálom, hogy eddig eljutottam, mert sok versenyt kihagytam és amiken indúltam, azoknak kb 60%-án még a dobogós helyezés sem jött össze. De az XP az gyűlik, így tovább enged a játék. :U
    Sajna billzettel nagyon nehéz, főleg itt az utolsó sorozatok. Most a GT3-ra vettem egy R8 LMS-t, mondom ezt hát ha könnyebb lesz irányítani, mint a többit, mert ez összkerekes, de ahhoz képest nagyon csúszkál. Pedig megörültem neki, mert az előző sorozatban a Bugatti-t hajtottam, ami ehhez képest sokkal jobban irányítható volt, gondoltam ez is hasonló lesz.

Új hozzászólás Aktív témák