- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adolfka_
tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
hi,
ööö most nem tudom, hogy a játékra vagy a való életre gondolsz. A való világban a versenyautókon nincs szervó és az áttétel meg teljesen más, nyilván ott nem szempont, hogyan akarsz beparkolni vele valahová a városban. Így értelem szerűen meg sem tudod mozdítani az álló kerekeket, hiszen az áttétel igen direkt szervo meg ugye nuku.
Amúgy valóban nehezebb álló kerekeket tekergetni (ugye erre találták ki a szervót, ill. ha az nincs akkor qrvanagy áttételt, hogy lehessen forgatni), én azt akartam mondani, hogy annak a mértéke, mennyire akar visszatérni egyenesbe a kerék (kormány) az meg a sebességtől függ.Az életben minden autó alapvetően egyenesen akar futni, tehát nem elsősorban beállítás kérdése szvsz, hanem főként a sebesség kérdése, ezért írtam, hogyha lépésben mész bekanyarodva és elkezded nyomni a gázt, akkor visszapörög a kormány magától. A sebesség növekedésével a kormány ugye egyre érzékenyebb lesz, egyre kisebb elmozdulás is egyre nagyobb irányváltást eredményez.
Amúgy ezt épp most próbáltam ki a játékban, itt nálam ezzel a kormánnyal eddig bármilyen autó tesztelve ez történt: Lassan elindulva 1-esbe, eltekerve a kormányt elkezdek gázt adni, elengedem a kormányt s az autó szépen megy magától körbe körbe, az Istennek nem tér vissza a kerék középállásba...
Új hozzászólás Aktív témák

- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Crimson Desert
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest