Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ja és még valami. Egy csomó ideig zavart valami amire nem jöttem rá hogy mi, míg összehasonlításként elő nem vettem a shift 1-et.

Csak nálam van az, hogy az ellenfelek mind karrier mind quick módban MEZEI SIMA EGYSZÍNŰ autókkal mennek? Rém kiábrándító, az én egyszem versenymatricázott verdám kavarog a sok valószerűtlen színű (pink, rózsaszín, élénksárga, stb.) járgány között. Na ez is betesz szerintem a fílingnek...

Remélem ez csak valami beállítás, vagy csak a karrier eleje, mert nagyon lelombozó, és az előzetesekben sem így láttam...

Szóval vannak bajaim :)

Ez csak a karrier mód elején van így. Én már autóztam matricás AI-vel.

A színekről : teljesen a saját tippem, de az előző verziónál a sok gyík, aki csak gép előtt vezetett bepanaszolta, hogy bénák a színek, nem realisztikus, még modot is készítettek rá. Pedig DE. Na most lehet ezért tértek vissza a fotórealisztikus helyett a videojáték szintre

De majd jön miszterbukk, és jól lehurrog, hogy nem is igaz, mert ez így igazi sz.i.m.u.l.á.t.o.r. (Remélem jól idéztem fejből, és nem tett pontot az s és a z közé!) :D

UPDATE: Vissza néztem. Sajnos, betűzni sem képes a szavakat. :C

Új hozzászólás Aktív témák