- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slax
senior tag
válasz
#95904256 #1753 üzenetére
A jóindulatú nézelődéssel (hacker) nincs is semmi gondom, mert voltaképpen hibákat derítenek ki. A rosszindulatúakkal (cracker) vannak gondok, mert azok ki is használják. Na, ebből a témából lehet csak igazán vitatkozni
. Egy kétbájtos rész a lényeg? Aztaa, na ezt nem tudtam.
-
Slax
senior tag
Nincs PH! regisztrációhoz kötve a csapatba kerülés, sajna nem is lehetne megkövetelni. A helyezésem meg abszolút nem érdekel, nem presztízsből csinálom, hanem csak. Pölö '98 óta, egy-két szám hílyán, megvan az összes színes ufó. Nem vok fanatikus, de szerintem az, hogy csak mi létezünk a nagy semmiben, erőssen valószínűtlen. Mint ahogy az is, hogy ezen a bolygón a mi civilizációnk az első.
-
Slax
senior tag
Nah, harmadjára lejött a team listája, ma senkinek nem ment vissza egy unit sem.Bővebben: link
-
Slax
senior tag
Srácok, nektek sem megy az unitok visszaküldése?
[Szerkesztve] -
Slax
senior tag
IE-t használsz böngészésre? Én tűzrókát (Firefox 1.0 hun A64 optimalizált), most 9 lappal 50k helyet foglal. A tűzfal nem hiszem, hogy gond lenne, legfeljebb biztonsági szempontból. Lövésem sincs, miért lehet nálad olyan lassú. Csak a ram kis frekvenciájára tippelnék, ha ez lottó lenne. Ha tudod, próbáld ki 400 vagy 500 MHz rammal, jóóó kis időzítésekkel. Tűzfalnak én az Agnitum Outpost-ot ajánlom ( csak 7k ramot foglal), más mondjuk a Kerio-ra esküszik, amelyik tetszik. Van a témában pár topic, nézelődj.
-
Slax
senior tag
CTRL+ALT+DEL, Folyamatok, és ott kiírja, milyen progi mennyire használja a procit. Amelyik a Setin kívül nagyon, azt lődd le. Hátha bejön. Nállam ha fut az everest, az magában (everest.bin) 45-85 % között fogyaszt. Oprendszer WinXP SP2-vel, kilőtt tűzfal, helyette Outpost.
[Szerkesztve] -
Slax
senior tag
Nekem Setidriver-el és a 3.03 parancssorossal 2 óra egy unit.
Kicsit jobb, mint a PIII-al a 6 óra.
-
Slax
senior tag
200
-
Slax
senior tag
Üdv.
Anyám, ennyi unittal elszáll a PH! team szekere! -
Slax
senior tag
Jó kérdés!
-
Slax
senior tag
Ja 664-el per pillanat.Meg ne haljon ez a topik, ha már egyszer 19-en nyomjuk a 61-ből!
-
Slax
senior tag
Na végre 100.
-
Slax
senior tag
Üdv.
Akkor lessz SETI II, vagy nem lessz (pontosabban , hány hónap múlva)?Gyanúsan nagy csend van, vagy csak én vagyok süket? -
Slax
senior tag
Üdv.
Gubancok vannak felém.A legutóbbi két-három unitnál a gond az,ha készen van alig tudja letölteni az újabbat.Volt már olyan,hogy 3 órán át nem tudtam újabb unitot letölteni.Karbantartják a servert,vagy megsemmisült az antenna?Másnak nincs ilyen gondja?Cant't connect to server; will try again. (Error -50;0). -
Slax
senior tag
Üdv.
Csak hogy éljen ez a topic.Lesújtónak tartom azt,hogy 54 ph setis közül,csak 25 aktív.
-
Slax
senior tag
Üdv.
Az 1.55-ön futó tuám 7,5 óra alatt végez általában.Ezek szerint ez nem is rossz idő. -
Slax
senior tag
Affene,ez kétszer ment el.Bocsesz.
[Szerkesztve] -
Slax
senior tag
Üdv.
Köszönöm a gyors reagálást.15 unit?Hűha,akkor előrébb tartok mint a számláló. -
Slax
senior tag
Üdv.
Hááát,hm,volna egy kérdésem.Milyen sűrűn frissítik a csapat listát?Mert még mindíg csak 6 unittal vagyok ott,pedig már 14 unitot küdtem vissza. -
Slax
senior tag
Üdv.
Hm,csekély nyelvtudásom,és a rengeteg hozzászólás végigolvasása nélkül azt kérdezném meg,hogy lehet a PH! csapathoz csatlakozni a Seti honlapján?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest