- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Starsky72
addikt
Sziasztok!
Elnézést, hogy nem reagáltam, mondjuk nem azért volt, mert elfogadtam Ákos válaszát, hanem mert kiment a fejemből
Amúgy igaza volt mindenkinek. Egy fatális véletlen 1beesés történt. Pont amikor az alap 2,1GHzről felhúztam 3,2-re a cpu-t, akkor futottam bele nagyobb mennyiségű, kisebb kredit értékű csomagba és ezért tűnt nekem úgy, hogy a proci gyorsulásával a hamarabb elkészült csomagokért kevesebb kreditet kapok. Most már jó pár nap/hét elteltével látom, hogy ez nem így van. A proci azóta is fix sebességen jár, viszont ez a kredit változás ugyanúgy megmaradt a gyorsabb csomagoknál, holott a sebességen nem változtattam, tehát 1értelművé vált számomra is, hogy semmi köze ahhoz, hogy mit állítgatok.
Úgyhogy úgy tűnik minden okés
Úgyanúgy megkapom most is az alapórajelen, adott idő alatt elvégzett csomagért járó kreditet, pedig sokkal gyorsabban készül el. Ez így már tetszik nekem is
Szóval sorry még1szer a kavarodásért.
Üdv:Starsky -
Starsky72
addikt
válasz
#95904256 #3252 üzenetére
Remélem, én is ebben bízom
egy-két példa, amit ezekszerint nem jól értelmezek:
CPU Time sec:10010 - Granted Credit:60.91
CPU TIme sec:5724 - Granted Credit:32.77
CPU TIme sec:2400 - Granted Credit:15,09
Akkor most, hogy van ez? A 4x gyorsabban elkészült csomagért, negyed annyit kaptam. Vagy lehet, hogy a csomagtól is függ és ha ugyanazt megcsináltatnám alapon, ill húzva, akkor mást tapasztalnék? -
Starsky72
addikt
Van egy gondom.
Végül az E6400-es C2D-t vettem, ami gályázik is rendesen, azzal nincs is gond. Ami dilemmát okoz, hogy megéri-e húzni, ugyanis ahogy nézem a kapott kreditjeimet, minél hamarabb végzek egy unittal, arányosan annyival kevesebb kreditet kapok érte. Magyarul így nagyon nem buli tuningolni. Biztos, hogy ennek így kell lennie, ez nálatok is így van?
Thx -
Starsky72
addikt
Sziasztok!
Seti szempontjából melyik lenne a jobb választás?
A - Amd X2 4200+
B - E6400 Conroe
C - P4 D820@3,4GHz
Thx! -
Starsky72
addikt
Bartonhoz mi most a legjobb kliens? Gondolom az nem számít, hogy mobil.
-
Starsky72
addikt
Baj van srácok!
Tegnap letöltődött az 5.12-es (alkalmazás oszlopban setiathome_enhanced 5.12) és most nézem, hogy az eddigi kb 2és fél óra helyett több, mint 5 óra egy csomag.
Mi van ilyenkor? Tudok tenni valamit? -
Starsky72
addikt
Skacok!
Feljebb említettétek, hogy X db resultotok várakozik. Ez hol lehet megnézni? Én is kíváncsi lennék, mert ugyanolyan ütemben gyártom őket, de gyakorlatilag napról napra egyre mélyebbre sűllyed a napi átlagom és idáig nem értettem, hogy miért, de gondolom akkor ezzel van összefüggésben.
Thx -
Starsky72
addikt
lejárt jelentési határidővel rendelkező csomagokat érdemes megcsinálni?
-
Starsky72
addikt
a komplett BOINCot nem akarom beszüntetni csak az enyémet
de majd most mindjárt kioktatnak remélem számolás ügyben és akkor már totál tisztán fogok látni és a vélemyényem is változik
De tőled is kérdezem, hogy a képlet alapján Te mitől kapsz kevesebbet, mint egy lassabb gép, aminek gyengébbek az értékei? -
Starsky72
addikt
válasz
#95904256 #1939 üzenetére
ja igen, elnézést, nem olvastam vissza annyit
na ezt a képletet önmagában értem, hogy elméletileg ami ki van írva átlag kredit, annyit kéne kapnom. De az előző hszedben ez a mondat Mindhárom gépnek van egy claimed credit értéke, de mindhárom a középső értéket kapja meg megzavart, mert ezt én úgy értelmeztem, hogy mondjuk legyen egy konkrét példa, most 323 az átlagom, Kpepe említette, hogy Bazsesz 74 körül kap, ő maga pedig 35 körül és én azt gondoltam, hogyha mondjuk velük vagyok brigádban és érvényes az az állítás, hogy a középsőt kapjuk, tehát Bazseszét, akkor mind3an 74et kapunk. Nekem ezzel volt porblémám, de most akkor vagy ez érvényes vagy az, hogy kapom a saját kreditemet a képlet alapján.
Ha viszont érvényes a képlet, akkor érdemes lehet lassítani a procim egyéb alkalmazásokkal, hogy növekedjen a cpu_időm. Vagy rosszul gondolom?
Amúgy meg ha érvényes a képlet, hogy lehet, hogy Kpepe kevesebbet kap, mint Bazsesz? Gondolom pepe whet és dryhstone értéke magasabb, ha harmad annyi idő alatt végez?
ezekben még légyszi homályosíts fel, aztán már meg sem szólalok csak gyártok -
Starsky72
addikt
válasz
#95904256 #1937 üzenetére
na de jó, hogy ezt leírtad, mert idáig én is homályban voltam és csak lestem, hogy miként osztogatják a krediteket.
Mondjuk ez így elég nagy kib@szás, ha tegyük fel kap az ember 3 lassabb társat, nem elég, hogy várni kell rájuk, még kevesebb kreditet is kap
Ez így nekem nagyon nem tetszik (tudom magánügy), de a classicot már nem kezdem újra, max ezt hagyom abba.
ja még annyi, hogy mindig ugyanazokhoz küldik a csomagot? tahát fix brigádban vagyok?
[Szerkesztve] -
Starsky72
addikt
KPepe, akosf!!!
Thx!
az ütemezést holnap kipróbálom. -
Starsky72
addikt
azt mondja meg valaki, hogyha egy gépen valaki nem rendszergazda, akkor miért nem műxik rendesen a seti? Barátnőm csak ''felhasználó'' és ha megnézem a setistash-t, akkor ugrál összevissza. Találkozott már valaki ilyennel?
-
Starsky72
addikt
7K.
-
Starsky72
addikt
tűzfal mögül milyen portokat kell engedélyezni, hogy átmenjenek a csomagok?
-
Starsky72
addikt
okesz, műxik. köszi
-
Starsky72
addikt
na közben odamentem a szerverhez és rájöttem, hogy mit akartál. most úgy van beállítva, hogy a seti.exe és a setistash affinitije CPU0 és CPU1 is be van jelölve, de ennek ellenére csak 50%on mocorog. Úgy gondoltad, hogy indítsak még1et és ezek külömböző cpukat használjanak?
-
Starsky72
addikt
válasz
Maverick14 #908 üzenetére
még nem tom, nem igazán férek még hozzá teljesen, pár napja kaptuk. nemsokára majd hatalmamba veszem, de addig ezzel kell beérnem. 1ébként meg nem tom, hol kell megnézni a ht-t, amd-s vagyok.
-
Starsky72
addikt
válasz
Maverick14 #906 üzenetére
seti stash-t használok. indítottam már kettőt is, de akkor is csak 50en ficereg.
-
Starsky72
addikt
helló
hogy tudok rávenni egy Xeon procit, hogy ne csak 50%-os teljesítménnyel csinálja a csomagot? -
Starsky72
addikt
válasz
concret_hp #853 üzenetére
az azéé tényleg sok, amiket én használok 6-7 órát bohóckodnak használat mellet.
-
Starsky72
addikt
az a baj, hogy elhittem ezt a kamu 400as FSB-t, mert ahogy látom itt igazából az számít. Most, hogy elkezdtem feltornászni, csökken az elkészítési idő is. 140en megy most ez is és így már hozza az előző 1.4es cerka szintjét, talán még 1 leheletnyivel jobb is, viszont 3.36GHzen megy, ami az eredményeket nézve röhejes
-
Starsky72
addikt
L1 trace gyorsítótár 12K
L1 adat gyorsítótár 8K
L2 gyorsítótár 128K
engedélyezve van minden AIDA szerint.
Én gyökér kiváncsi voltam, hogy mennyivel lesz gyorsabb a régi kis cerkánál és bíztam benne, ezért nem vettem olyat, ami otthon is van, az legalább csinálja rendesen a dolgát. De soha többet nem veszek saját részre cerkát. -
Starsky72
addikt
Na ehhez mit szóltok?
cégnél idáig egy 1.0GHzes cerkán nyomtam, ami 1.4re volt húzva (10*140), 133as ramokkal, egy unit 5óra40perc volt. Lecseréltem egy 2.4cerkára, amit 3.2re húzva (533*6) hajtok 6óra15perc körül végezA többi céges cerka 1.7es, azok is ugyanúgy 6óra15 körül végeznek. Teljesen szar ez a celeron, húzhatom bárhova, nem változik semmi. Van valami tippetek?
-
Starsky72
addikt
válasz
Sidaries #626 üzenetére
folytatni amúgy is tudom, kitörlök mindent a cache-ből és töltök le új csomagokat.
amúgy nem 1 wu-ról van szó, úgyhogy egy picit több munkám veszett oda, illetve nem nekem hanem a gépnek. De majd megcsinálja újra, elvégre ezért gép
Csak az zavar, hogy megtévesztő volt a segítség, azt hittem, hogy így minden faszán megy, mint egyébként is.
Na mind1, nyomjuk tovább -
Starsky72
addikt
válasz
Maverick14 #621 üzenetére
na mindegy, de legalább megpróbáltuk. azért köszi
-
Starsky72
addikt
válasz
Maverick14 #619 üzenetére
hát ez sajnos nem jött be, megcsináltam, mire elkezdte letölteni az új csomagokat, az elkészültek pedig ki tudja hova lettek
-
Starsky72
addikt
unknown error 100
ez mi a répa? nem mennek át a csomagjaim -
Starsky72
addikt
nem tom, de most már sok szép piros nyilat látok
-
Starsky72
addikt
Na akkor ahogy ígértem, beléptem én is.
Most már csak jó lenne látni is magam azon a listán -
Starsky72
addikt
a pipákon amúgy már túl vagyok és műxik is, nekem az a bajom, hogyha magától indul bootoláskor a stash, akkor még utolsó utáni ikon sincs. Ha én indítom kézzel láthatatlan módban, akkor minden frankó, ott van a trayen csak nem látszik. azt hittem ez valami általános hibajelenség, de valszeg csak nálam lesz ilyen gond.
-
Starsky72
addikt
közben megtaláltam a setiwatch-t, viszont a statusnál, annak ellenére, hogy fut a kliens, STOP felirat van. Miért?
-
Starsky72
addikt
Luke. Ez a driver nem lenne rossz, de nem lehet elrejteni, mint a stast és a melóhelyen muszáj feltünés nélkül csinálni, mert ha valakinek a gépén gáz van, 1ből a setire fogták
Szal mégis marad a stash, viszont arra mondjál valamit, hogy miért van az, ha láthatatlanra állítom az ikont, akkor a gép bekapcsolásakor történő automatikus indításnál, miért nem rakja le a magát a trayre? Ha manuálisan indítom, akkor ott van ''láthatatlanul'', ahogy szeretném, de gépbekapcsnál ugyan elindul, de nem férek hozzá, mert nincs ikon.
A másik még ami érdekelne, hogy a hálón lévő többi gépről hogyan tudok infókat lekérdezni, hogy melyik milyen állapotban van? Mit kell azokra még felpakolni?
köszi:d -
Starsky72
addikt
Crab, Luke! THX
minnyá kipróbálom -
Starsky72
addikt
mi az a seti driver? ha helyettesíti a stash-t, ami nekem maga a mennyország (idáig állandóan figyelnem kellett, hogy mikor van kész és manuálisan cserélni
, beszarás, hogy ilyenek vannak én meg szopok évek óta
) na de most már hawaiidizsinapfény van, non-stop megy este a gép, nem kell felkelni hozzá, mint egy gyerekhez.
szal ha tudod, akkor magyarázd el lécci a drivert és akár el is küldhetnéd vagy link. Amúgy a parancssoros is nagyon jaffa, 2félről lement 2körülire a csomagidő vagy még alá is
köszi ennek a topicnak
jövőhéten belépekde amúgy kik az ellenfelek?
-
Starsky72
addikt
válasz
Starsky72 #372 üzenetére
na a manager progi kipipálva, megtaláltam és már műxik is, viszont amin nem jutok tovább, az a stash és a spy 1üttes használata. van erre valami lehetőség, mert miután a stashnak átneveztem a klienst, onnantól a spy nem műxik. A state külön könyvtárakban van és nem a kliens.exe vel 1ütt.
szal van valami +oldás? -
Starsky72
addikt
-
Starsky72
addikt
-
Starsky72
addikt
Hi!
Igen, közben elindítottam, mert nem bírtam várni.
Lehet, hogy majd belépek én is, van 2.5K csomim.:T
Viszlát holnap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest