- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
crab
senior tag
válasz
launcser #689 üzenetére
Hát ahogy elnézem még egy darabig biztos lesz..
ja várjá, na itt van: http://www.setiathome.ssl.berkeley.edu/setifuture.html
A phseti meg tényleg behalt, na most összedobok egy új oldalt ami már foglalkozik a seti II vel is. -
LukE
veterán
válasz
launcser #454 üzenetére
látom megy a fight 100L
crab: weboldalra mit raknál ki?
vajon csúnya dolog notebookon seti-t futtatni? elég melegnek érződik szegénykebár megteszi burn-in tesztnek
ja, találtam 1 LOL képet: http://mappa.prim.hu/data/00/006aff65/14e09f91/he.jpg (ellenségtől szerzett hír)
-
gabranek
senior tag
-
szutsg
csendes tag
http://www.hereintown.net/~wink/setistash.html
Itt töltheted le, nekem tetszik, mert magától megy, nem kell kézzel rakosgatni a csomagokat. Telepítés előtt másold be a dos-os klienst SETI.EXE néven a megadott könyvtárba, olvasd el a readme fájlt is. Szerintem jó progi, az egész elfér floppy-n is, igaz, hogy úgy már csak 3 unit fér el a lemezen... -
Adi
senior tag
1-2 Wattal? Egy Athlon vagy egy P4?
Emlékszem, hogy a SETI indulásakor (én ott voltam!
) mekkora felháborodást keltett, hogy kb. 1-2 hétig nagyon sokan duplumokat kaptak és fölöslegesen dolgoztatták a gépeiket. Valaki még volt szíves és ki is számolta, hogy ezzel mennyi áramot pazaroltak el, ami hány liter benzin elfüstölésének felel meg...
Itthon télen én is ezzel fűtök. -
LukE
veterán
De így nem konnektelhetek semmi magyar csapathoz
(((
egyébként pedig ott van a jelszó elküldése, de ha beírom a mail címemet, akkor a következő oldal forrásának vége így néz ki:
<br clear=all><br>
<h2>Password Email</h2>
Your SETI@home web site password is being emailed to you.
Oszt vége. Ilyeneket én kb. akkor csináltam, amikor az sql szerver nem ment rendesen, szóval szerint majd valaki nézi, hogy ez a mocsok fojton kiakasztja a szervert
király aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest