- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
nem ertem. visszakuldott kb 10 WU-t, utanna ket oran keresztul megint semmi.
Project detach+ujra join, .exe-t, es az elso WU-t siman leszedte, ezek utan semmi. Minden mas mukodik. (meg BME-s proxin keresztul is probaltam, ugy sem hajlando.)
ááááá.
szerk: na most latom, a kilens gargyult meg. seti weboldalon mar szerepel az elkeszult WU, amit a kliens meg mindig vissza akar kuldeni???
najo, legkalapacsot elo
[Szerkesztve] -
Benőke
őstag
Nekem is voltak hasonló gondjaim.
Annó a Seti Proxy Java -s cuccal oldottam meg a Seti Classic ban.
Azóta már nincs szükségem ilyen progikra, de nem lehetne, hogy egy Proy -t telepíts arra az egy gépre ami hozzá férhet a nethez?
Mert akkor ezen az egy gépen keresztül a megadott porton át közveteten hozzáférhetnének a nethez a BOINC -es kliensek.
Meg lenne net is.
BOINC -nek viszont mindenképpen a 4.25 -ös veriótkell használni, mert a 4.19 nek vanak még Proxy autentikációs nyavajájuk. Bár nem tudom mi olyan marha nehéz ebben, hogy jó ideje hol rossz, hol meg jó. -
törölt tag
Üdv!
Valahol a BOINC fejlesztői fórumon olvastam olyasmit hogy létezik BOINC szerver program is. Sajnos nem tudom hogy ez kell neked vagy sem mert más témában jártam arrafelé, de azért itt egy cím:
Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Krix
őstag
A-ha. Én offline gépen úgy oldottam meg a dolgot, hogy egy online gépre leszedtem annyi WU-t amennyi egy floppyra ráfért, azt átmásoltam az off gépre, az kiszámolta, aztán visszamásoltam szintén floppyn, majd elküldtem. De tény, hogy ez macerásabb mintha önállóan dolgozna. Én ilyen ''szerver'' programmal még nem találkoztam.
Szerk.: Mondjuk ez még nem a BOINC volt.
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
''In preparation for shutting down SETI@home Classic (in about 1 month, hopefully) we're trying to make sure that SETI@home Classic accounts are linked to the proper SETI@home/BOINC account. This is a bit complicated because of email address changes.'' Bővebben: link
valmint ez van a seti ''régi'' oldalán: ''NOTICE: SETI@home is in the process of switching to new software called BOINC...''
ez most nem úgy tűnik mintha csak tervezgetnének!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Villanyszerelés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Netflix
- 3D nyomtatás
- Háztartási gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest