- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmuki
tag
Most olvasom lent! Hát szomorú vagyok Én is...
mindegy remélem a website-ot eredményekkel nem lövik le.
Hogy idézzek magamtól a User oldalamon:
"Az Ismert világegyetem emberi léptékkel felfoghatatlan! Így igen nagy az esélye annak, hogy máshol is van értelmes élet, nem csak a Föld nevű bolygón!
Csak fel kell venni velük a kapcsolatot.......vagy megtalálni Őket." -
DRB
senior tag
Úgy tűnik nem mindenkinek jutott csomag az újrainduláskor és azóta meg alig van. Ami az induláskor volt elég sok az az első pár órában el is fogyott, úgyhogy azóta vadászni kell a csomagokat(figyelni kell a Server status oldalt és amikor pont van letölthető, akkor vadul nyomkodni a frissítést). Vagy kivárni amíg tényleg összekapják magukat, mert ami most történt az csak egy sima újraindulás volt, csomag ügyben pont nem történt semmi változás a korábbiakhoz képest. Ugyan úgy nem lehet letölteni semmit, vagy inkább úgy mondom, hogy csak rohadt nehezen, mint ezelőtt(sajnos).
-
Én nem értek a képernyőkímélős részhez (nem használtam, nem használom, és valószínűleg nem is fogom használni), de szerintem mindenképp érdemes lenne megpróbálni a legújabb BOINC-ot felrakni - hátha... Már az 5.10-es verzióból is az 5.10.45-ös volt az utolsó, de azóta már van 6.4.5-ös stabil is.
Bár azért nem biztos, hogy segít rajtad, mert ha eddig ment, és csak most változott meg, akkor vagy most volt kliensváltás és az új verziós kliensek nem támogatják rendesen a képernyőkímélőt, vagy valami hardver illetve szoftver változás történt a gépeden, ami a fenti esetet eredményezte (ez utóbbi esetében ezt kellene megkeresni). -
Gondolom SETI (mert nem írtad). Ott meg minden kedden ilyenkor késő délután/este (legalábbis itthoni idő szerint) egy 3-4 órás karbantartás van - mint az időzőjeles szövegben olvasható is; de ha már főoldal: ott is ki van írva ilyenkor a hírek legfelső részén - "Weekly Outage
Every Tuesday morning (Pacific time) we have a 3-4 hour outage for database maintenance. The upload/download servers and some web pages are offline during this time." -
esattila
csendes tag
Ha az advanced view-ben az adatforgalom lapod nem üres, akkor valószínűleg találsz az üzenetekben ''[file_xfer] Temporarily failed download of 'csomagazonosító': system connect''-hoz hasonló szöveget. Ekkor türelem, mert a hiba nem a te oldaladon van, de nincs a gépeden olyan csomag amit elkezdhetne számolni. Meg kell várni, hogy letöltse.
-
KPepe
senior tag
akosf kollégának köszönhetően tudjuk, hogy van lehetőség limitált processzor használatra: [link]
Csak így sokkal lassabban végez. De szvsz nem érdemes nagyon visszafogni, mert úgyis alacsony prioritáson fut a számolás, szóval ha valamilyen alkalmazás procira vágyik, egyből megkapja. De te tudod. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest