- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
üdv!
Nekem is ilyen a procim, az én eredményeim:
1869 double precision MIPS (Whetstone) per CPU
3147 Integer MIPS (Dhrystone) per CPU
A honlapon csak az aktív userek vannak fent, ott kb 10-en vagyunk.Tehát vissza kell küldened pár resultot, hogy kitegyen a listára. Amúgy 75 tagot írt eddig, veled most 76-ot kellene. -
törölt tag
Üdv róland, zottty és többiek...
BOINC-os SETI már élesben megy. Ugyan még akadnak problémák vele, de lehet hogy csak én bénázok... A http://www.boincsynergy.com/stats/ oldalon meg a setiwork-höz hasonló statisztikákat lehet böngészni.
Mint ismeretes a BOINC alatt több másik projekt is futtatható (köztük el lehet osztani hogy ki mennyi időt kap), ezek az alábbiak:
Climaprediction: klímaváltozás tanulmányozásával foglalkozik
Einstein@Home: pulzárokat keresgél gravitációs jelek elemzésével
LHC@Home: a svájci CERN részecskegyorsító számításkapacitását növeli
Predictor@Home: proteinek elemzésével foglalkozik
SETI@Home: E.T. lebuktatására űrből vett rádiójeleket vizsgálgat -
LukE
veterán
bah, melle nyomtam, inkabb nem gepelem le az egeszet ujra.
szoval szerintem is a geppel van gond, nem a setivel. Ha sikerulne csak a setit visszavenned, attol meg elszabadulhatna barmilyen processz, es megfozhetne a geped. Nekem mar word is csinalt kazant egy laptopbol... -
törölt tag
Üdv! Szerintem nem a seti sebességét kellene visszavenned, mert lehet hogy legközelebb valami más program izzasztja meg a moduljaidat...
Csak pár alternatíva: memóriamodul feszültségének csökkentése, memóriabusz sebességének csökkentése, gyorsabb vagy kisebb fogyasztású memória alkalmazása, kiegészítő hűtőborda vagy ventilátor a ramhoz. Szerintem az első lehetőség a leginkább megfontolandó. (olcsó és leginkább túlfesz gyanús a dolog, határétéken lévő sebességénél előbb következik be olyan hiba hogy a processzor vagy az oprendszer kiakad.) -
LukE
veterán
birniuk kell. Tuning? ram feszultseg (hivatalosan 2.5V kell neki)? Fizikailag tonkrementek a ramok, vagy csak szerinted melegek?
Ha hutesen nem tudsz javitani, akkor probalj meg 1 kis underclockot. Ha nagyon szoftveresen akarod, akkor clockgen-nel menet kozben is valthatsz proc sebesseget (pontosabban elsosorban FSB-t, nekem nf2-ben 133 siman lement, utanna fol ameddig birja a lap.) -
KPepe
senior tag
üdv!
Bocs, hogy csak most válaszolok, csak 1 nepig kellet józanodnom, de ez már off
Hát a legjobb, ha a parancssoros progit, meg a SetiHide-ot egy mappába rakod. Elindítod a a parancssoros cuccot, és megvárod, amíg letölti magának a wu-t, és ha végzett, CTRL+C-vel bezárod. Aztán elindítod a SetiHide-ot, abba a mappába feltelepíti magát a másodperc töredéke alatt. Ha elindult, ráméssz a Settings fülre, és Seti client program name:-hoz bemásolod a teljes, pontos parancssoros verzió nevét. Meg értelem szerűen belőhetsz pár dolgot. Aztán active-ra állítod a Hide-ot, és mennie kell a számolásnak. Azért erre asszem rájöttél.
Az normális, ha lemegy 30% körülre a grafikon, bár ez a proci nyomhatja jobban is. De a kevesebb, mint 3 óra azért jó eredmény, úgyhogy nyomja is, nem?
Végül menti a wu-kat, bármikor kikapcsolhatod a dolgot. -
crab
senior tag
tehát azt mondod, hogy a feladatkezelőben csak 30%on van a processzor használat? próbáld meg normál prioritásnál is ilyen-e! jobb klikk a processzen, prioritás és itt normál.
ha nem változik meg a processzorhasználat, akkor nemtudom, hogy mi van. lehet, hogy rosszul írja ki... a másfél óra viszont nem tűnik rossznak a wu feléhez, szóval lehet, hogy rendeben vannak a dolgok! -
KPepe
senior tag
A valami bibi a képernyővédős klienssel van, ez biztos. Ha tálca ikonként futtadod, akkor valamivel gyorsabb, de ha teljes képernyőn, akkor a legnagyobb erőt a diagrammok rajzolgatása veszi igénybe és nem a számolás. Tedd fel helyette a SetiHide-ot, az szinte semmi procit sem eszik, de ugyanúgy látod, hogy hol tart a wu.
-
KPepe
senior tag
üdv!
Cseréld le ezt a klienst! Én is ezzel kezdtem, és az 1000 Duronnal is eltartott 17 óráig egy wu. Most a parancssoros 3.03-asat használom SetiHide-al, az tud cachel-ni is, és így 5.5-6.5 óra egy wu.
Athlon XP 1800+-on meg ugyan ez a kliens 3.5 óra per wu, ha békén hagyom a gépet -
wnix
senior tag
Akkor tisztázzuk:
azt a 22 órát a Seti progi írja ki, vegy te nézted az órát ?
Ha a seti program írta ki, akkor az azt jelenti, hogy 22 órát számolta a wu-t. Szóval ha számolás közben kikapcsolod a géped (pl éjszakára), akkor abban a 22 órában az nincs benne. A seti progi csak azt az ídőt írja amit számolással tölt.
Az én gépemen se csak a seti fut (net, videó-tömörítés, játék, stb.. is fut), de a 22 óra az mégis nagyon sok. Nálad már az is segítene, ha a seti ablakját kis méretre teszed, de a CLI-verzióval sokkal gyorsabb lenne. Nálam számol még egy 366-os Celeron is, az végez olyan 17-18óra alatt, és egy Pentium Pro 200@266MHz CPU végez 25-26 órán belül. -
wnix
senior tag
Nálad így fut a seti ? Bővebben: link
mert ha igen, akkor ajánlom a ''command-line'' verziót. Azzal kb 3-óra alatt végezne a procid egy wu-val. (a grafikára nem kell CPU-idő) -
crab
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest