Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android Autót minden mobilra!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaki01
tag
Üdv!
Teljesen új vagyok Intel platformon, legalábbis ami az újabbakat illeti. eddig szinte csak AMD platformokkal foglalkoztam, ezért kérdeznék Tőletek.
Van egy ASUS P8P67M-Pro alaplap, amiben egy I7 2600 dühöng, 8GB/1333MHz RAM és GTX 670 társaságában. Amikor belépek a BIOS-ba, 3 teljesítmény mód közül lehet választani. A Normal mód az OK, a következő is OK, de a Turbo módban a proci vagy a lap vagy rosseb tudja mi, de sok galibát kezd okozni. A procin stock rézmagos Intel hűtő van. Mivel az EVEREST nem ismeri fel a lapot, gondolom ezért a venti fordulatokat nem írja ki és a hőmérsékleteknél is hülyeségeket ír. Van, hogy a CPU 98 fok, míg a magoknál csupán 40-50 fok és állandóan ugrálnak értékek, elég extrém határok között. A kezemet odatartva nem érzem melegnek a hűtőt. Kialakult az a határozott véleményem, hogy egy komolyabb és csendesebb hűtőt kellene rá fabrikálni, mert az instabilitást ez is okozhatja. ...és itt kezdőttek a gondjaim.
Van egy Sharkoon Silent Eagle C92 hűtőm, amit megpróbáltam ráerőltetni a lapra, de sehogy sem sikerült. A hűtő adatait böngészve nincs benne az LGA 1155 támogatás, de van benne 775-ös. Kérdezném, hogy véletlenül a kettő nem kompatibilis egymással? ...pedig a furatok dettó ugyanoda esnek.
Ha Turbo módban akarom hajtani, milyen hűtőt javasolnátok hozzá és mit kellene még a lapon beállítanom ahhoz, hogy stabilan menjen ezen módban? Az EVEREST mely verziója ismeri fel ezt a lapot?
...Ja, majd el felejtettem. A gyári oldalról letöltött BIOS-okkal nem tudom flashalni a lapot. Mindig az írja ki az EZ Flash, hogy nem támogatott BIOS. Akkor mi a rosseb, ha elvileg gyári? Most 0901 BIOS van rajta.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Aranylemezre került a Crimson Desert, márciusban jön a megjelenés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alkoholista nevelde
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- EAFC 26
- Home server / házi szerver építése
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha Turbo módban akarom hajtani, milyen hűtőt javasolnátok hozzá és mit kellene még a lapon beállítanom ahhoz, hogy stabilan menjen ezen módban? Az EVEREST mely verziója ismeri fel ezt a lapot?