- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nismoka
addikt
válasz
sityupityu #85167 üzenetére
Nem bizony!
2014
-
redingitell
senior tag
válasz
sityupityu #85128 üzenetére
Itt van vélemény mindkét készülékről, én ezeket átolvasva, illetve az itteni javaslatokat összegezve (ismét köszönöm mindenkinek) döntöttem a 6700 mellett. Igaz még csak 2 hete van meg, eddig nagyon meg vagyok elégedve vele. Igaz, én javarészt csak film nézésre használom.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
sityupityu #85125 üzenetére
Szia!
Úgy fél éve.
-
redingitell
senior tag
válasz
sityupityu #85114 üzenetére
Ha találsz hivatalos viszonteladónál, akkor arra is 3 év gyári gari van. Csak azért javasoltam a h6700-at, mert az még kapható gyári garival. A különbséget itt megnézheted.
-
BBéci
legenda
válasz
sityupityu #85114 üzenetére
Ja, így már én is megértettem.
-
redingitell
senior tag
válasz
sityupityu #85107 üzenetére
Ha megtoldod egy 10-essel van H6700-as 3 év gyári garival.
-
Flashget
félisten
válasz
sityupityu #78917 üzenetére
szerintem a tápegység szállhatott el a tv-ben, ha semmi nem világit azóta.
Van itt a ph-n TV szerelő kérdez rá és ő árat is tud mondani. Ha megtudja javítani és nem horror áron jobban jársz vele ha nem érdekelnek a smartos csicsák, mert képileg simán veri a mostaniakat.D széria edge ledes volt mint az utána jövő 7000/8000-es felső kategóriás tévéi. Képileg szebb mint a backlightes, viszont gyakoribb a felhősödés. Ez ellen jó cucc a micro dimming.
-
amadeus11
senior tag
válasz
sityupityu #78921 üzenetére
Inkább csináltasd meg a régi tévéd! Az új nem jobb képminőségben, mint a C650, sőt... Váltani akkor lenne értelme, ha nagyobbat veszel.
-
Dave567
addikt
válasz
sityupityu #78919 üzenetére
Fent van az összefoglaló abban megtalálod, hogy ajánlott-e vagy sem, de amúgy jó tévé szerintem.
-
sityupityu
veterán
válasz
sityupityu #78917 üzenetére
Közben a legrosszabbal is számolok, hogy esetleg nem lehet megcsinálni. A kiszemelt a 40H6500. Tudom, hogy van H6400 stb, ami esetleg jobban megérné, de 15-20 ezer spórolás most ebben az esetben nem érdekel ha már új tévét kell venni.
Tehát a 6500-ról érdeklődnék, hogy mi a vélemény róla, vásárláskor mire kell odafigyelni stb. Régóta nem követem már ezt a fórumot, arra meg sajnos nincs időm, hogy végigolvassak több száz vagy akármennyi oldalt.
Előre is köszönöm. -
stefi68
addikt
válasz
sityupityu #45158 üzenetére
Lehetséges, hogy túl világos volt a nappaliban és nem vettem észre.
De mi a fenének kap
-
Flashget
félisten
válasz
sityupityu #39417 üzenetére
Valaki írta már, hogy vett hozzá USB 3.0-ás HDD-t és ment simán a felvétel és lejátszás is róla. használd a keresőt.
3.0 visszafelé kompatibilis, tehát elvben mennie kell a samu 2.0-ás csatlakozóján. -
sityupityu
veterán
válasz
sityupityu #39409 üzenetére
A hdd-vel kapcsolatos kérdésemre tudna valaki mondani valamit. Lehet,hogy valakinek egyértelmű a válasz és hülye kérdésnek tartja,de én az utóbbi időben nem foglalkoztam a témával,és fontos lenne.
-
papaya69
csendes tag
válasz
sityupityu #36099 üzenetére
Hát ha jól emlékszem egy kis négyzet közepén luk és lefedve talán, de nem biztos. De alá van írva service. Sajnos most nem találtam róla képet elég kevés van erről a típusból a neten információ.
-
BBéci
legenda
válasz
sityupityu #36040 üzenetére
Van topikjuk: [link].
Sok hozzászólás azt mondja, amit én hallottam hozzáértőktől: a lidlis, konrádos 2-4000 forint közöttiek megbízhatatlanok, pontatlanok. -
zer0fill
tag
válasz
sityupityu #36040 üzenetére
helo!
-ennél ezt írja a leirás :Mérési pontosság 18-28ºC között: ±3% , reális....
de olvasd el végig, egész jó leirása van.. [link] -
attamero81
senior tag
válasz
sityupityu #35040 üzenetére
Itt vagyok kolléga.Olvasom napi rendszerességgel az egymás közti info cseréket.Sokkal jobb ha két felhasználó cserél információt,mert én más szemszögből nézek dolgokat.Ahogy néha én fogalmazok a feltett kérdésekre sokan nem értik és akkor írhatók újra meg újra.Nem,mint ha gond lenne,de néha sok amikor egész nap ezeket látva,hogy mondjam.Elmegy a kedvem a tv-nézéstől,ismertetéstől.
Mindenkinek szól: Sokakban felvetődik,hogy kijelző hibás vagy valamilyen hibás tv-t vesznek és rá kérdeznek,hogy ez meg az mennyi.Azoknak ajánlom figyelmébe a következő sorokat.
Nem ajánlom senkinek,hogy ilyen készüléket vegyen,mert a javítási költségek az esetek túlnyomórészében nem barátiak.Sokan megkeresnek,hogy ennyi a baja akkor már ennyiből ki is jön a javítás.Nagyon kevés eset van amikor tényleg szerencse kérdése,hogy az adott készülék kevés és könnyen javítható hibával cserél gazdát.Szóval aki vesz hibás cuccot az csak saját felelősségre tegye.
Megtörtént eset:
1 éve volt pont.Adott egy UE55D6510 -es modell ami 300.000-be volt hirdetve.Egyik PH-s kolléga árulta (aki a mai napig átvág itt embereket,még ha nem is tudják a vásárlok)egy másik PH-s emberkének.Szerencséjére az eladónak az volt,hogy nem nézte meg a vevő,hogy mit vesz.Amikor haza vitte akkor derült ki,hogy semmilye nincs a tv-nek csak talpa és egy hibás kijelzője ami 2 helyen is csíkos volt.Ezek után megkereset és igaz,hogy segítettem,de többet ilyen témában nem fogok.Feltudom vázolni mi mennyibe kerül és ezt el kell fogadni.Ha nem akkor bukta van. -
engusz
veterán
válasz
sityupityu #35016 üzenetére
Köszönöm, ez most nagy segítség volt vásárlás előtt!
-
Tin
veterán
válasz
sityupityu #34570 üzenetére
backup lejátszásra időlegesen simán jó, sőt a natív felbontású filmeknél túl sok különbség nincs is, elvileg még a 24p-t is tudja rendesen kezelni. rosszat tényleg nem akarok róla mondani, és az mindenképp pozitív a tévében, hogy wifis és tud pendrive-ot fogadni, tehát ha nem tévézik az ember, simán csak áramot kell adni neki. na majd túrok egy changelogot ehhez a frissítéshez ha lesz, hátha kiderül, hogy mit javítottak/rontottak, mielőtt felrakom.
a felhősödésen kívül az egyetlen ami zavar a tévében, hogy rohadt lassú a menüje, pedig elvileg kétmagos...
-
Tin
veterán
válasz
sityupityu #34568 üzenetére
itt mindenki írja, de a tévének ennyire jó a médialejátszója? én azt néztem, hogy a kisebb felbontású divx-ek (még a bdripek esetén is) lényegesen vacakabb a kép, mint egy 10e ft-os külső médialejátszóval... ezért inkább nem is használom.
-
Tin
veterán
válasz
sityupityu #34559 üzenetére
nem nagyon értem, miért ne frissítene az ember az új firmware-re, gondolom nem véletlenül adják ki.
a "nincs gondod"-ot meg azért nem értem, mert egyrészt lehet, hogy pl. teljesítményen vagy megjelenésen javítanak, és nem tudod, hogy a mostaninál lehet jobb is, másrészt lehet, hogy plusz funkciók kerülnek a készülékbe a frissítéssel, amiről nem tudhatsz.
most néztem, a 2012-es ES sorozathoz is került fel pár napja új firmware (1028.2), én szerintem igenis be fogom frissíteni a tévém, bár "nincs bajom vele".
-
maxika2004
őstag
válasz
sityupityu #34559 üzenetére
Én is erre gondoltam elsőre, de mondom hátha ..
3D-s lesz, vagy valami hasonló -
rasky
senior tag
válasz
sityupityu #34474 üzenetére
LG volt az előző kettő, 5590-es. Hibák: villogó kijelző, "vertical banding", pixelhibák, szaggató filmlejátszás. Az ES6100-al eddig nagyon megvoltam elégedve, illetve vagyok is ezt a hibát leszámítva.
-
donjohnson
addikt
válasz
sityupityu #34458 üzenetére
hát kb.
elavult lesz aztán feleannyit se fog érni. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sityupityu #34100 üzenetére
Jam, ezért is tettem fel a lenti kérdést.
Ehhez kapcsolódóan a legtöbb helyen azt olvastam, hogy inkább kikapcs... Bár majd még próbálgatni fogom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sityupityu #34089 üzenetére
Akkor maga a CMR melyik lehetőséggel állítható? A LedMotionPlus lehetőséggel?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sityupityu #34084 üzenetére
És ehhez a CMR állítási lehetőséghez kellene az Ultra Clear Panel?
-
Flashget
félisten
válasz
sityupityu #34084 üzenetére
szappanopera effektus
na ez az! ez nem jutott eszembe az érdekes mozgásoknál.
-
BBéci
legenda
válasz
sityupityu #33219 üzenetére
Tévedés!!!
Bármit ki tudnak adni optikain, de csak a saját tunerek és a médialejátszó hangja 5.1, viszont amit HDMI-n kap a tévé, azt sztereóra butítja. -
galaxy_ace
csendes tag
válasz
sityupityu #33219 üzenetére
igy már tiszta. Köszönöm!
-
galaxy_ace
csendes tag
válasz
sityupityu #33204 üzenetére
dekóder? nem hinném, legalább 10-12 éves holmi....viszont hogy-hogy csak optikai? akkor meg miért van rjat RCA csti?
-
JoeYi
őstag
válasz
sityupityu #33117 üzenetére
akkor lehet hogy a kézikönyvben is említve van
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
sityupityu #32848 üzenetére
Gyűjtőm én is azt, ami számomra érdekes.
-
BBéci
legenda
válasz
sityupityu #32777 üzenetére
De bizony azzal kevertem.
Bocs! -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
sityupityu #32745 üzenetére
jó tudni, köszi
-
Dictator^
veterán
válasz
sityupityu #32529 üzenetére
Köszi a válaszokat, akik normálisan álltak a kérdéshez, amit nem tudtam értelmesen megfogalmazni.
De ezeszerint csak nem Én vagyok a hülye!
Legközelebb megnézem ezt a Juddert a menüben, aztán hátha még tetszeni is fog!Köszi az értelmes hangvételű válaszokat mindenkinek!
Illetve még 1 kérdés. Pletykából hallottam, hogy jövö évben jönnének az OLED, vagy minek hívják őket, TV-k. Nem tudom, hogy konkrétan a LED hol tart, vagy még mindig LCD-LED nem hívják őket, (leddel megvilágított LCD panel?). De jövöévben várható valami nagyon nagy tech fejlődés a LED Tv-kel kapcsolatban?
Ami miatt most nem érné meg befektetni pl erre az ES6100-ra. -
L4ller
tag
válasz
sityupityu #32392 üzenetére
Ízlések és pofonok. Én szeretem a droidról irányítani a TV-t, nem kell tapogatózva keresni a gombokat, mert meg vannak világítva...
Megérdemlem, ennyi
-
bullapo
tag
válasz
sityupityu #32352 üzenetére
Hát köszi!
Hardver attól még képes lehet rá, ha már mkv fájlokat le tudja játszani akkor szerintem elég erős ahhoz hogy fel is tudjon venni.Csak szoftveréből hiányzik valami, valaki csinálna rá custom főzött romot mint a telefonoknál, akkor menne az a funkció.
De a frissítés miatt már szerviz menüm is eltűnt , egyszerűen nem lép bele.
Megpróbáltam feltenni rá a C650 frissítését az meg nem megy fel rá , azon van pvr.
Na mind1 elbasztam a vásárlást, C650 kellett volna vennem. -
Tippmix46
senior tag
válasz
sityupityu #32302 üzenetére
ha lenne rá lé, akkor nem 200-ért akart volna 46colos tv-t venni elsőként...
amúgy szeretem ezeket a megfoghatatlan mondatokat:
"A lehető legjobb tévét kell venni."
Ár/érték arányban, vagy képminőségben vagy szolgáltatásban, vagy külsőleg, vagy???
Ezek a mondatok az igazán használhatatlanok...
Másrészt egy 8000es Samsung LED esetében nem tudom menniyre igaz ez a mondat, hogy a plazmáknak egyértelműen jobb képük van...melyik plazmáknak? a felső kategóriásoknak? mert nem hinném hogy a közép és alsó szinten lévőkénél is...szóval ez a mondat is kajla...
-
BBéci
legenda
válasz
sityupityu #32272 üzenetére
Ez így nem pontos fogalmazás!
Az említett adók akkor teszik ki a HD logót, amikor a sugárzott anyag 1080-ban készült. Arról nem tehetnek, hogy nem mindegyik szolgáltató továbbítja az előfizetőkhöz HD-ban.
Azt is tudni kell, hogy az M1/M2 kizárólag 1080i-ben sugároz. Amik eredetileg SD anyagok, azokat felkonvertálva nyomják ki. -
Tippmix46
senior tag
válasz
sityupityu #32267 üzenetére
és így születik a magyar, hogy ezt tudja vagy mire célzol hogy állandóan ezt kérdezgeted....szerinted ha ezt tudom, akkor kérdezem, hogy miért nem hd??? naná hogy nem....de az Eurosportnál is van Eurosport és Eurosport HD felirat...azt gondoltam, hogy a Duna esetében is van Duna és Duna HD...ezek szerint nem így van, de ezt én nem tudtam, magyarán azt nem tudtam, hogy a UPC csomagjában ha van egy duna hd feliratú csatorna az csak sima duna...
persze te születésed óta ezek szerint tudod, hogy a duna hd a upc.nél nem hd adást jelent....én nem tudtam, ezért mertem itt kérdezni....
-
Tippmix46
senior tag
válasz
sityupityu #32263 üzenetére
UPC előfizető vagyok....ha ki van írva a duna tv-nél, hogy HD, akkor joggal kérdezhetem nem, hogy miért nem az....nem is volt a fejemben, hogy a 10 HD adásban nincs is benne a duna hd...gondolom a diginél vagy a mindig tv.nél van benne csak,,,ami vicces, mert a upc a legnagyobb szolgáltató...
-
Tippmix46
senior tag
válasz
sityupityu #32259 üzenetére
akkor te se tudsz mindent?
-
Tippmix46
senior tag
válasz
sityupityu #32254 üzenetére
automata párat nem talált meg anno...egyik a duna hd lesz
-
Tippmix46
senior tag
válasz
sityupityu #32250 üzenetére
hát akkor....nekem honnan kellett volna tudnom, hogy a Duna és a Duna HD is Duna HD felirattal megy?
Azt gondoltam hasonló, mint az Eurosport esetében, van HD nevű és sima eurosport.
azt hittem a Duna HD van beállítva nekem és nem hd a kép, ezért kérdeztem, de szóljál le egyből, persze...
UPC csatornakiosztása kellene akkor excelben
-
BBéci
legenda
válasz
sityupityu #32243 üzenetére
Igen, arra, és Egreat R6S-re.
Aki megtapasztalta, milyen az igazi 3D, többé rá sem néz az SBS mkv-ra. Az csak silány utánzat, pótlék.
-
sunci_02
aktív tag
válasz
sityupityu #32183 üzenetére
Pc-ről nem akkor jobb klikk
-
BBéci
legenda
válasz
sityupityu #32183 üzenetére
Nem próbáltam az "alsert", de állítólag annak használatakor a TV beépített médialejátszója dolgozik.
-
joe357
tag
válasz
sityupityu #31999 üzenetére
Igen tudom, csak a mérleg másik oldalát írtam hogy nyerek a frissítéssel de a leírtakat bukom ezért ez nekem nem lesz jó.
-
joe357
tag
válasz
sityupityu #31995 üzenetére
Emellett csak a magasabb frissítés szól mert csatlakoztathatóságban még kevesebb mint a 5300-on. Nem értem miért spórolnak a csatikkal idén, amit szülőknek vettem d5000-en kánaán volt ezeken meg semmi 2 hdmi 1 usb ne már. DVD + htpc és a hdmik elfogytak tabot vagy a telóm ha rá akarom dugni akkor már cserélgetni kell teljes allshare sincs hogy routeren keresztül menjen, nem értem én ezt. Az idei év komolyan visszalépés az alsó kategóriában. Tavajiak ára meg az egekben, d5000 ára 30-al több mint mikor én vettem lassan egy éve, lehet pont a fentiek miatt. Miért hittem hogy költséghatékonyan megúszom
. Mindenkinek nagyon köszi a segítséget
-
BBéci
legenda
válasz
sityupityu #31966 üzenetére
Majd 3 nap után azt is lecserélte Panasonic VT30-ra és azóta a seggét veri a földhöz örömében és virtuálisan csókolgatja a kezeimet, amiért rábeszéltem.
(#31968) tibike8
Abban a hozzászólásban írtam, amire válaszoltál, két sor az egész, csodálom, hogy elkerülte a figyelmedet.(#31970) Mesito
Egyrészt 7 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod, másrészt 2,5 méterre én inkább 46 colost vennék, de az 55-ös sem lenne nagy. [link] -
Flashget
félisten
válasz
sityupityu #31966 üzenetére
nincs
-
adoks
aktív tag
válasz
sityupityu #31760 üzenetére
Én a haverom 40ES6100-asától egyáltalán nem vagyok elájulva szerintem kimondottan szarabb a képe mint az én 40C679-esemnek ami a C650 tesója.
-
BBéci
legenda
válasz
sityupityu #31609 üzenetére
A C650 esetében éppen arról volt szó, hogy a külső lejátszóról kapott 24p filmeket nem képes hibátlanul megjeleníteni.
-
blakey
titán
válasz
sityupityu #31606 üzenetére
Tudom, hogy samu topik, de sajnos nagyobb százalékban hajlamos a felhősödésre, volt d6510-eses, foltos volt, nagyon, pont úgy ahogy itt is, most is van egy edge ledes tv-m de a felhősödés olyan minimális, hogy alig veszed észre.
-
blakey
titán
válasz
sityupityu #31604 üzenetére
Egyáltalán nem vitatom, hogy ccfl-es tv-nél "ritkább" a felhős, foltos tv, de attől még nagyon nagy százalékban foltos, ergo nagyobb az esélye egy foltos tv-re, edge ledes tv-nél pár százalékkal nagyobb az esély a foltosodásra viszont nagyobb az esély a bevilágításra és mindegy, hogy 60 vagy 75% az esély, mert bőven sok mindkettő, viszont a mai ledesek jobb megjelenítők, mint a ccfl-esek. Amúgy a c650-es egy jó tv és ha van rá gari ill. kevés az üzemóra valamint hibátlan a küldeje, akkor megérhet annyit, hiszen akkor még "felül" volt.
-
blakey
titán
válasz
sityupityu #31601 üzenetére
A felhősödés lcd betegség, teljesen független a megvilágítástól, tudom, mert mindegyikból volt/van. A bevilágítás okozhat gondot a edge led-nél, de egy jó diffúzorral ez elkerülhető. Ismerősöm c650-ese foltos. Nekem volt foltos lcd-m és alig érzékelhető felhősödéssel rendelkező led-esem. Minden a szerencsén múlik, csak, hogy tisztában legyünk a dolgokkal, nehegy beleélje valaki magát abba, hogy a tv-je nem lesz foltos. Az esély mindegyiknél megvan.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
sityupityu #31580 üzenetére
számít, mert akkor Technika vagy tököm tudja milyen noname szart vettem volna...nekem az árral van bajom...az árkülönbséggel....mielőtt reagálsz elolvashatnád, amit írok...na mindegy...
-
Tippmix46
senior tag
válasz
sityupityu #31541 üzenetére
de ki a rák írta, hogy az 50 Hzet tudom meghackelni ember? Azt a kismillió tulajdonságot tudom (PVR, korlátlan net stb.) ami csak szoftveresen tiltott...
magyarán a szoftver nem lehet más, ha most a D5500assal tudok korlátlan netezni és PVR-ezni....mikor ezt 2011-ben talán a 6500tól tudták csak...most meg tudom D5500assal...
egy 46 colos d6500as 300.000 ezer Ft körül volt, amikor én 200-ért vettem meg a 46os D5500asat...50%-al többet adjak ki, hogy 50 vagy 100 Hz? Hagyjuk már....mikor utánhúzás így sincs...
-
jhorogh
aktív tag
válasz
sityupityu #31541 üzenetére
Kicsereli a kijelzot, alaplapot, t-cont es maris 100hz-es lesz.
-
Apaxp
senior tag
válasz
sityupityu #31354 üzenetére
a holland upc oldal az UE32D5000PW típusra írja hogy jó. A UE32C5000QW- re hogy nem.
-
canniball
nagyúr
válasz
sityupityu #31345 üzenetére
Az lehet, de azért írtam mert lehet Tippmix46 kolléga nem is tudott erről a lehetőségről.
Apaxp!
Nézd meg a mánüelt, ha CI+-os akkor abban benne lesz. -
Tippmix46
senior tag
válasz
sityupityu #31340 üzenetére
nem villog a kép, hanem a sötét és világos jelenetek között érezni fényerő váltást...
ha teszem azt egy 1,5 órás film végig világosban játszódna, akkor semmit nem vennék észre...
Szóval villogásról végképp nem beszélhetünk, mert akkor villogna egyfolytában gondolom...mint a crt monitorok régen, nem? -
BBéci
legenda
válasz
sityupityu #31281 üzenetére
Már, hogy adná ki?
Az volt a kérdés, hogy a DTS-HD MA kijön-e lekeverve? Azt fel sem ismerik a tévék lejátszói. -
jhorogh
aktív tag
válasz
sityupityu #31281 üzenetére
Ott néztem én is. Két hangsáv van az mkv-ban, AC3 és DTS. DTS esetén csak sztereo hang jelent meg az erősítőn.
Mondjuk az eredeti kérdés amúgy is True HD és DTS HD hangokról szólt, amivel még nem találkoztam mkv esetén csak blu-ray esetén. Blu-ray iso-t meg nem játszik le a tv...
-
la_cc
addikt
válasz
sityupityu #31210 üzenetére
Családon belül lenne megoldva, nem buknék semmit se.
Egy régi, öreg TV megadta magát, a helyett kellene egy másik, ami az én C650-em lenne, a vadi új pedig lenne az enyém.
Annó 1 éve 142k-ért vettem a C650-et, mint kifutó széria. Idén jobb tudással (+1 év azóta) nincsenek kifutó szériák a Samunál jó áron?
Köszi!
-
Csaby25
őstag
válasz
sityupityu #31072 üzenetére
PC
-
blakey
titán
válasz
sityupityu #30889 üzenetére
Az túlzás, hogy annyira jónak számít, mert korlátozva van a memóriája, de árához képest jó. Van, pár évvel ezelőtti változatom is, használom, az új ami már több mint 1 éves, tartalék, ezért az árért egész jó, de egy harmony-t nem fog helyetesíteni, az tényleg fullra programozható, azokat a neveket adhatod hozzá amiket akarsz, stb, itt az adott gombokat lehet programozni.
-
nightshadow
veterán
válasz
sityupityu #30889 üzenetére
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #30870 üzenetére
Azért nem kéne a másik kollléga szóhasználatával élve "ledegradálni"Látom megint beindult a lejárató hozzászólás.Ha humorra venném akkor azt mondanám -Igen a fürdőszobába -vettem a tv-t,de mivel itam,hogy egy másodlagos tv-azt meg nemkötöm az orrodra,hogy hol használom
Te lehet,hogy nem adsz ki ennyit én kiadtam -
air
nagyúr
válasz
sityupityu #29217 üzenetére
Ezt fejtsd ki részletesebben, légy kedves!
Hogy függ össze a kettő? -
Flashget
félisten
válasz
sityupityu #28563 üzenetére
nincs CRT tévén..de a laposon klasszis különbség van.
-
BBéci
legenda
válasz
sityupityu #28360 üzenetére
Természetesen használtam Skype-hoz, nem is keveset.
-
nismoka
addikt
válasz
sityupityu #27800 üzenetére
Sokan mikor nézik a lerántott mkv-t, eszükbe juthatna hogy az egy AVCHD Blu-ray anyagnak aminél "leragadt a Sony" a degradált verziója...
-
nismoka
addikt
válasz
sityupityu #27795 üzenetére
Samsung fényképező és kamera nálam is tabu, a Sony sokkal jobb.
-
attamero81
senior tag
válasz
sityupityu #27666 üzenetére
A fizikai határa a kijelzőnek 100 Hz.Elvileg ha a számolási munkát kicsit megemelik a processzornál akkor nagyobb fényerővel és sűrűbb képkockával elvileg menne.Csak megint elő jön a lapnak a óra jelek mekkorasága.A D6-D7-D8 ugyanaz a lap csak a kijelzőben van különbség,mit ahogyan írtam is.A másik dolog az,hogy az óra jeleket szoftveresen vannak beállítva,de ennek kell bizonyos fizikai háttérnek is lenni-e,mert különben nem jönne létre.Ezért van az,hogy a kijelző és a T-con panelek módosításával és a szoftver minimális átírásával emelték az órajelet D7-D8-nál,hogy Full HD legyen a 3D.Ha megtalálták a módját a D6-nál akkor menni fog,de szerintem a 100 Hz eléggé csúnyítani fogja.
-
attamero81
senior tag
válasz
sityupityu #27656 üzenetére
Szerintem az FW túlhajtással fogja kiadatni a Full HD 3D-t.De ha ténylegesen ki is adja majd amit lehet tesztelni akkor szerintem a lap és a kijelző fizikálisan nem megy sokáig.Mint ahogy leírtam a kijelző fizikálisan van gátolva.Nem hinném,hogy a 100 Hz-es kijelzőnek hosszú távon jót tenne az amit egy 240 Hz-es kijelző (D8000 esetében) tud megvalósítani.
-
Flashget
félisten
válasz
sityupityu #27631 üzenetére
nekem a legújabb fw van aminek a szám 1019.4
amiról szó van az 20-as fw-ként írják samygo fórumon.
[link] -
AttyVin
aktív tag
válasz
sityupityu #27544 üzenetére
Ezt értem, azért is volt az egyik kérdés, hogy egyáltalán jól ismerte-e fel a készüléket a ruSamsung.
Nem ott lehet-e a gubanc?
-
voriand
csendes tag
válasz
sityupityu #27486 üzenetére
iPhone-ról is kiküldhető a kép egy Samsung LED TV-re esetleg? (C6500)
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
sityupityu #27462 üzenetére
Köszönöm, bár nem hiszem, hogy komoly befolyásoló tényező lenne. Szívesebben venném ezt a TV-t olcsóbban, 3D nélkül.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
sityupityu #27457 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy már 65xx széria is. (A 61xx még nem...). Vagy rosszul tudom?
attamero81:
Köszönöm a választ. A kép különbségei csak 3D-ben jönnek elő a 7-es és a 8-as széria javára, vagy már 2D-ben is "szebbnek lájuk"? -
attamero81
senior tag
válasz
sityupityu #27457 üzenetére
Fogalmazzunk úgy,hogy próbálgatja.Így pontosabb.
-
Imifej
senior tag
válasz
sityupityu #27359 üzenetére
Hát ez nem rábeszélés volt, csak nálam így mennek a dolgok. Nekem bevált a két tuner ily módon történő párosítása. A sok egyéb kacat mellett ennek is szorítottam helyet.
-
Imifej
senior tag
válasz
sityupityu #27338 üzenetére
Van még egy előnye a külön boxnak, mégpedig, hogy a PIP is kihasználható 2 csatorna egyidejű nézéséhez. És nálam az 5 voltot is az küldi ki az antennának, mivel a Samu sajna erre nem képes. Ja és ebben benne van a conax kártyaolvasó is gyárilag. Szerintem bőven megéri így a 10-15 ezer forintot. Cserébe persze pár kábel plussz: Még valami: lejátsza a FLAC formátumot, és van digi coax kimenete. A menű az persze pocsék, a Tv-é 100x jobb. Ezek az előnyök és hátrányok.
-
Imifej
senior tag
válasz
sityupityu #27318 üzenetére
Nem én oldottam meg a lejátszást sz.gépen. De miért nem jó visszanézni a tv-n a felvett műsort? Tudom ajánlani ilyen célra például az Alcor DVB-T vevőit, azok .ts formátumban vesznek fel, nem kell nekik speckó particio sem, és még a Samsung TV-k is lejátsszák direktben a velük felvett műsort.
-
Tutu7030
veterán
válasz
sityupityu #27254 üzenetére
Szvsz éppen eléggé alul vannak méretezve hardverileg ezek a tévék, hogy ne bírja el.
-
Ursache
senior tag
válasz
sityupityu #26811 üzenetére
-
Andie
őstag
válasz
sityupityu #26694 üzenetére
Asszony és a gyerkőc miata 90%-ban magyarul nézzük a filmeket. (olyat le sem tö... szóval meg sem veszek ami csak eng).
Ajánljatok egy jófajta DTS-eset ettől függetlenül, ha tudtok, pls. (karcmentes használtat is akár)
-
salapp
addikt
válasz
sityupityu #26694 üzenetére
Ez így korrektebb, a magyar szinkronos hangsávok ált. alapból elcs.szettek, oda tényleg fölös a DTS.
-
salapp
addikt
válasz
sityupityu #26689 üzenetére
Most szórakozol? Tényleg az
nem tudja?
...
Pofám leszakad, újra megnéztem. DTS: No.
2012-ben? Mi van? -
Andie
őstag
válasz
sityupityu #26674 üzenetére
Konkretizáljuk!
Egy ilyet beteszek a TV alá, összekötöm a digital csatlakozókat, és kész? -
salapp
addikt
válasz
sityupityu #26674 üzenetére
Jó, persze, én úgy gondoltam, nem elég neki az a formátumtámogatás/minőség, amit a tévé lejátszója tud.
Ha minden szükséges fájlt lejátszik, ami kell neki, akkor optokábel ráköt a bögreszettes erősítőre, és már van valami filmes hangzás. Így tényleg olcsó is lehet. -
Flashget
félisten
válasz
sityupityu #26116 üzenetére
a digisportjukra..nem úgyterjedt ahogy szerették volna annak ellenére, hogy szinte minden létező jogot megszereztek a focira..és ezt az előfizetői számok növekedésével akarták elérni. a tányérosukat sorra adják vissza..valamit kikell találniuk, hogy megállítsák a mindigtvextrát.
-
Flashget
félisten
válasz
sityupityu #26111 üzenetére
ez igaz, de nem erre gondoltam.
-
Sped
aktív tag
válasz
sityupityu #26067 üzenetére
De most komolyan a D6xxx sorozat már a 3D miatt ennyivel drágább? Francnak se kell 3D...
-
Sped
aktív tag
válasz
sityupityu #25866 üzenetére
Hali!
Mit jelent az hogy "valódi 100Hz"?
Most cserélném a 32B650-es samut egy 40D5000-es modellre, de most elbizonytalanodtam.
A B650-nél van 100Hz, ennél a D5000-esnél is 100-at írnak, a kettő között van különbség?
-
TripleB
senior tag
válasz
sityupityu #25883 üzenetére
Milyen akadozó képre gondolsz?
-
TripleB
senior tag
válasz
sityupityu #25866 üzenetére
Engem speciel zavar a 1oo HZ, ki is kapcsoltam.
-
Dealer20
tag
válasz
sityupityu #25869 üzenetére
Nekem bejött,
ha hálózati keresést csináltam úgy jött rögtön! (40d6100)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest