- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
-
Leonard
tag
válasz
TripleB #25881 üzenetére
Mi zavart a 100 HZ-ben?
A D5500 és a D6100 között meditálok, nem is inkább a jobb képminőség, hanem inkább a szemnek kíméletesebb, nem fárasztó képet adó készülék kellene.
Bolti megtekintés már kibeszélődött, sajnos ott nincsenek valós körülmények, főképp hosszabb időn keresztül tartó tévézés. Lehet ami pár percre lenyűgöz az 3 órai filmezés után kiakasztana, ezért vadászom felhasználói tapasztalatokra.
Légyszi segítsen aki tud!
Előre is köszi! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
TripleB #25735 üzenetére
Ahogy néztem ez ugyanazt csinalta, kezd. lepesek-kiirasra ugrott 1 perc mulva majd bejött a hbaüzi. Ezutan csatlakoztattam a kabelt, megint nyomtam a gombot es mukodott.
Egyebkent nagy poengyaros a samu support. Most valaszoltak youtube kedvenceket érintő kérdésemre, azt irtak hogy egyes B szériás TV-knél tapasztalják a hibát. Állítólag youtube frissites volt es azota a technikusok dolgoznak a problémán, pár nap mulva probaljam ujra.
Most irjam meg, hogy egy éve nem működik szoval nezzenek a körmére?
-
stimea
tag
válasz
TripleB #2039 üzenetére
Nekem van egy 1TB HDD, Coolink külső tápos házban. Van rajta 100GB FAT 32 és a többi NTFS. Nem látta a 40B650. Kértem kölcsön másokról is. Már 5 darab volt otthon, mind különböző, és egyiket sem látta TV. Az én kábelemmel!!! Ami a PC-n hibátlan volt. Aztán, mikor az egyik mellé csomagolt szűrős kábellel dugtam össze (a kábel mind a két végén olyan bumszli izé van) mindegyik jó lett! Ilyennel megy a Maxell 2,5" 250GB táp nélküli aranyoska is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest