- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
attamero81 #26837 üzenetére
Nem utána van egy demodulátor ami utána elküldi a megfelelő feldolgozó processzornak a jelet ? Digitális adásról beszélünk még mindig ugye ?
Mert ugye pld. egy usb-s dvb-t sticknél pld már nem is a tuneren múlik hogy mpg2 vagy mpg4 adást tudunk e nézni hanem azon, hogy a gépünk bírja e és van e megfelelő kodek ... -
gyugyo79
addikt
válasz
attamero81 #26834 üzenetére
Akkor javítsunk tovább. Vannak olyan TV-k amikben a digitális tunere még csak az mpg2 -es transport strtreamet tudja decodolni DE ennek a digitális adások frekvenciájának semmi köze!
Mert ott sem a frekvencia miatt nem lehet az adott csatornát nézni hanem mert a TV tunere egyszerűen nem tud mit kezdeni az mpg4 es tömörítéssel kapott kép+hang anyaggal.
Ez a legérdekesebb a DVB-T -nél volt mert Magyarországon ott az mpg4 -es szabvány melett döntöttek DE ennek elenére a nagy áruházláncok elárasztották a piacot az mpg2-es eszközökkel nem csak TV hanem stb-t is árultak nyugodt szívvel. Ezután vezették be hogy az egyszerű halandó is tudja, hogy mi a jó neki, hogy ki kellet rakni a jelelölést az eszközökre hogy alkalmas a Magyarországi dvb-t sugárzás vételére. Szóval aki itthon akar DVB-T adást nézni annak arra kell figyelnie, hogy ne vegyen olyan eszközt ami csak mpg2 -őt tud. (Van már DVB-T2 is de erre nem térek ki itthon még nem lényeges mert államilag szabályozva van, hogy kell adni ezért nincs olyan, hogy a szolgáltató gondol egyet és át áll rá vissza felé meg minden kompatibilis ezért aki ilyet vesz már annak sem származik hátránya)
DVB-C ne ez megint kicsit más mint a DVB-T mert itt a kábel szolgáltató olyan kódolást használ amilyet akar lehet ez mpg2 is meg mpg4 ha úgy dönt akkor adhat akár így is úgy is. Pld.: Diginél az SD adókat mpg2 -ben adja míg a HD-kat mpg4 -ben. Itt akinek csak régi mpg2 -őt tudó DVB-C -s eszköze van az HD-t nem néz ennyi de az SD-ket igen. De itt sincs semmi frekvencia vagy ország különbség csak az hogy az eszköz tudja e mpg4-et vagy sem.
DVB-S /S2 ez is vissza felé kompatibilis a DVB-S tunerral nem lehet DVB-S2 -es tp -ket lekeresni DE itt ez annyiban más hogy DVB-S 99% mpg2 DVB-S2 99% mpg4 -ben sugároz. Nem a frekvencián múlik hogy le lehet e valamit keresni hanem, hogy a tuner ismeri/kezeli e a szabányt. Minden DVB-S2 -es tuner tudja az mpg2 és az mpg4 -es TS-t is kezelni.CI ez egy nagyon régi szabvány szintén ezért ebből is vannak olyanok amikkel NEM tudnak csak mpg2 -es adókat dekódolni hiába ismeri a titkosítást. Pld. UPC saton használja a cryptos(irdeto) kódolást az ilyen régi CI-kel az SD adások nézhetőek DE a HD-kra hiába van előfizetésünk és a CI-ben ott a kártya nem fogja tudni levenni a titkosítást róla. Vagy pld. ezeknél jöhet elő, hogy csatorna váltás után még feljön egy pillanatra a kódolt felirat is. Szakboltba kell venni annak aki nem ért hozzá a használni kívánt szolgáltató kódolásának és titkosításának megfelelőt.
CI+ ezt a szolgáltató adja párosítva a kártyával biztos, hogy a modul a szolgáltatónál előfizethető adókkal kompatibilis 100%-ra.Nincs zsákba macska mint egy vaterán nem hozzáértő által olcsón vett CI -vel.
-
gyugyo79
addikt
válasz
attamero81 #26826 üzenetére
Digitális adásnál tuner sáv nem azon a frekin van ez új nekem mert láttam már angol, kínai, amerikai dvb-c / dvb-s frekvencia kiosztást de olyat amiről írsz még egyikben sem láttam. Melyik országnak van rá saját szabványa ?
Én nézem a Sky Digital 28.2 E fokról ugyan úgy Magyarországról mint kint Angliából csak nagyobb antenna kell hozzá itthon.
A CI -vel meg a digitális adást fogod dekódolni mert azért van. Mi az hogy valamelyik országban nem kell. Oda akkor digitális tuner sem kell ...
-
Makosx
csendes tag
válasz
attamero81 #26780 üzenetére
Szia Attamero81!
Köszi a választ de azért kifejtenéd bővebben ezt a régió beállítást és elkalibrálást.
Az igazság az, hogy rohadtul vártam ezt a UPC mediacard megoldást erre most lehet, hogy megszívom pedig amikor a TV-t vettem mindenki azt mondta, hogy a C650 prima készülék. -
Ursache
senior tag
válasz
attamero81 #26782 üzenetére
Újabb FW az 100. De mit csináltam rosszul. Mindenhogy próbáltam de off... USB1-be kell dugni? Vagy mindegy? Kibontottam, már exe-t felmásoltam, már gyökérbe átmásoltam a dolgokat. Senki nem tud segíteni?
Más: ugye Samu PS51D550. DTS-es mkv filmet játszottam le külső vinyóról USB-re rádugva, majd hangot optikain hoztam ki. PCM és DD volt csak aktív, DTS nem. Miért? (Most így hirtelen eszembe jutott, hogy lehet több hangsáv volt a filmen, és ugye magyar DTS nem annyira jellemző, mint az angol DTS, ezt majd még meg kell néznem!)
-
salapp
addikt
válasz
attamero81 #26797 üzenetére
Értem, és lehet tudni - utána tudsz esetleg majd nézni -, hogy mennyiben több/jobb az 5800-as médialejátszása, mint az 5000-nek?
Vagyis érdemes változtatni?
(Nekem csak 22-es van, úgyhogy akár el is tudom vinni hozzád.) -
salapp
addikt
válasz
attamero81 #26785 üzenetére
Hi! Majd esetleg meg tudod írni nekünk, hogy a d5000 szériánál milyen gombokat milyen kombinációban/sorrendben kell nyomkodni, hogy a médialejátszást a d5800 szintjére hozzuk?
-
Makosx
csendes tag
válasz
attamero81 #26732 üzenetére
Szia!
Erre #26708 tudsz biztosat mondani!
Köszönettel -
Imifej
senior tag
válasz
attamero81 #26740 üzenetére
Oké, a factory-s távirányító otthon ne maradjon.
-
Imifej
senior tag
válasz
attamero81 #26732 üzenetére
Mint írta attamero81 nálam járt, és kicserélte a TV- lelkét. Azóta minden oké, csak a PVR szűnt meg létezni, de a hétvégén a javított panelem is megérkezik állítólag, és akkor a régi panellal menni fog újra, vagy pedig a szervizes távirányítóval be lehet kapcsolni ezen is. Még egy dolog amit nem tudok letölteni azóta, a HD Youtube alkalmazás. Milyen IP címről lehet most letölteni?
Rosszat nem tudok írni attamero-ról, korrekt, és segítőkész volt mindenben. És ami a lényeg, hogy
jó áron dolgozik. -
válasz
attamero81 #26627 üzenetére
inernet tv re nincs szuksegem, es 130k t adnak hasznaltan a c6000t
-
Zsüll
tag
válasz
attamero81 #26477 üzenetére
Szia! A ruSamsungTVCommunicator factory gombja nem használható erre a célra?
-
deakferenc75
tag
válasz
attamero81 #26544 üzenetére
Csak átlagosan akarok tv-t nézni.Net, 100Hz, semmi ilyen hókusz-pókusz nem izgat.
Ami a lényeg, hogy hardveresen megbízható legyen, nem akarom, hogy rögtön a javításra váró tv-k közt legyen a raktáratokban -
deakferenc75
tag
válasz
attamero81 #26539 üzenetére
Ok, köszi az infót.Akkor a 37"-est jegelem.Már csak a 32" és a 40"-es méret maradt, de félek, ez utóbbi túl nagy lesz a hálóba.Kiforrott szériák ezek a tv-k? ( típushibákra gondolok ).
-
Rolii16
csendes tag
válasz
attamero81 #26395 üzenetére
Szia. Mi tortenik ha atalitom D8000-re a tv-t? Szebb lesz a kep? (12/2011-es UE40D6500)
-
Zsüll
tag
válasz
attamero81 #26383 üzenetére
EH5300-at miért ajánlod? Lehet okosítani? Úgy látom nincs benne 3D,és kevesebb a csatlakozója. Nekem színpatikusabb a 6570-es,de pl. itt Székesfehérváron nem találtam eddig. Az 46EH5300-t ajánlottak 255-ért.
-
róland
veterán
válasz
attamero81 #26423 üzenetére
UP! (Magamnak is.)
2D -> 3D konverzió előcsalható d6100-ból?
-
róland
veterán
válasz
Skype, vagy rendes net böngésző felvarázsolható a 6100-ra? (Talán csak ez hiányzik.)
Meg persze az "ext" fájlrenszerk kezelése. (Valamiért nem szeretem újabban az NTFS-t.)
-
Tutu7030
veterán
válasz
attamero81 #26439 üzenetére
Mondj valami gyári/típus számot is, hogy legyen min elindulni google barátunknak!
-
attigabi
csendes tag
válasz
attamero81 #26439 üzenetére
Válasz privátban ment.
-
attigabi
csendes tag
válasz
attamero81 #26437 üzenetére
Előrelépést segítő jó tanács?
-
attigabi
csendes tag
válasz
attamero81 #26435 üzenetére
Akkor mi a teendő?
-
attigabi
csendes tag
válasz
attamero81 #26432 üzenetére
Ez a gond pontosan,hogy inaktív az ablak nem tudom mit állítsak ahoz,hogy hozzáférjek.
-
Richard!
addikt
válasz
attamero81 #26429 üzenetére
csak a wd count-ot akartam megnézni.: 2
-
attigabi
csendes tag
válasz
attamero81 #26428 üzenetére
Akijelző 40A1UF7E (D6510 -2011.10.19) visszatudom állítani bármikor csak szerettem volna átállítani fullHD-s típusra 7000-vagy8000es szériára.
-
attigabi
csendes tag
válasz
attamero81 #26426 üzenetére
Köszi a választ ,nem állítottam csak a40A2UF7E-re és ez változott csak meg.
-
Richard!
addikt
válasz
attamero81 #26423 üzenetére
semmi nem jön be...99% h vmit rosszul csinálok
-
Richard!
addikt
válasz
attamero81 #26421 üzenetére
hogy tudok belépni a factoryba?
d6100 -
attigabi
csendes tag
válasz
-
HUNited
őstag
válasz
Hogy lehet átállítani, és mit lehet vele nyerni?
-
L4ller
tag
válasz
köszi szépen, megfontolom
-
1egaly
aktív tag
válasz
Szia!
Légyszi a UEC6620-st is minősítd..
A d6570es elődje??Lekopogjam,megvagyok vele elégedve,szupi!
Kösz.. -
róland
veterán
válasz
D6100-ból mit lehet kihozni?
-
TriplaT
csendes tag
válasz
attamero81 #26386 üzenetére
kb 6hónapos
-
TriplaT
csendes tag
válasz
attamero81 #26384 üzenetére
Egyből a tv-re "központilag" semmi tányéros megoldás ...
-
TriplaT
csendes tag
válasz
attamero81 #26380 üzenetére
Nem , digi-tv , kábeles és minden más bejön csak az említett csatornák nem
-
zolus
csendes tag
válasz
attamero81 #26369 üzenetére
2 éve vettem,nem tudom van-e még rá garancia.
-
zolus
csendes tag
válasz
attamero81 #26367 üzenetére
Aha,így már értem!Köszönöm szépen!!
-
zolus
csendes tag
válasz
attamero81 #26365 üzenetére
Találtam frissítő file-t,az megoldás lehet?
Igazad lehet,már csak olcsó szerelőt kell találnom -
Tutu7030
veterán
válasz
attamero81 #26274 üzenetére
A B650T2W CI a B650T2P pedig CI+!
-
Flashget
félisten
válasz
attamero81 #26274 üzenetére
azt nem tudom ő konkrétan a D6500-ról kérdezet.
ráadásul digikábelem van még csak CI kártyára sincs szükségem
bár lehet benevezek egy mindigtvextra csomagra a sportklub miatt.. -
humax
senior tag
válasz
attamero81 #26246 üzenetére
a szevis menuban véletlenül alitotam valami valamire? de nem tudóm mit , mire.
de a model, tuner,front colurcsak sajnos nem tudóm mi volt az eredeti állas.
azért írtam a forumban ha akinek van ilyen nezen nekem az eredeti alias.
lehet hogy ha vissza állítom akkor jo lesz, a linket fórumban is így javítottak. -
AttyVin
aktív tag
válasz
attamero81 #26250 üzenetére
Izgalmas téma, de kezd sajnos nagyon OFF lenni...
Még egy gondolat.
Lehet, hogy sántít a hasonlat, de általában a víz-, áram-, sőt a sima internet- és telefonszolgáltatók sem nagyon kérdezik meg, hogy hány fogyasztási helyre osztod szét a vizet, az áramot (a mérő után), a jelet, vagy, hogy pontosan milyen fogyasztót használsz! (Persze az extrém esetek, erős túlfogyasztás, stb. kivételével).
Talán valami ilyesmi lenne jó a kábelszolgáltatóknál is...
-
humax
senior tag
válasz
attamero81 #26223 üzenetére
sajnos nem all visza, es ilyan a 3D NALAM:
[link]
felső ablak fekete.
nalam mind 2 van satos is. -
vlevi
nagyúr
válasz
attamero81 #26215 üzenetére
"Szerintem egyszeri díjat kell majd fizetni érte a"
Azzal még én is kiegyeznék, mert egy conax kártyaolvasót (vagy mi a rák a neve) úgyis venni kellene. És még az is beleférne, ha kérnének pár ft-ot azért, hogy HD-s adók megjelenjenek a képen.
De persze, akinek már van olasvója, annak ez is felesleges, csak a kártya kell.
Mert már az mérhető megtakarítás, hogy nem megy a lakásban napi 24 órát, évi 365 napot egy 15W-ot fogyasztó készülék, teljesen feleslegesen. Mert ha meg kihúzom, akkor újra kell konfigolni, az se jó... -
AttyVin
aktív tag
válasz
attamero81 #26215 üzenetére
A kártya magában is elég lenne, akinek úgyis van modulja.
Kevesebb gond lenne a szolgáltatónak is....
-
AttyVin
aktív tag
válasz
attamero81 #26209 üzenetére
Nemigen értek hozzá, de maga a Conax (vagy más modul) csak egy foglalat-féle, ami a kártya használatát teszi lehetővé. Ekkor elméletileg bármilyen kompatibilis modul jó lehet.
Ha viszont egyedileg "párosítják" (pl. mint a box+kártya megoldás az Invitelnél), akkor csak a szolgáltatóé lenne használható. És akkor már jöhet a havidíj a modulért stb...
-
AttyVin
aktív tag
válasz
attamero81 #26200 üzenetére
Ez így már jobban.
Azért érdekelt, mert én már most is saját Conax-ot használok, igaz Invitel-es rendszeren.
De ez azt is jelenti, hogy csak az ő adapterük használható és "idegent" nem lehet? Vagyis az STB-hoz hasonló bérleti vagy használati díjat meg szednek esetleg azért is vagy a "sima" kártyához az előfizetéssel együtt jár a Conax is?
Jó lenne már ezeket a boxokat mindenütt elfelejteni, ahol van mód a CI használatára és az újabb TV-k gyakorlatilag mind alkalmasak is lennének a fogadásra.
De ha a modulokért külön díjat számítanak fel, akkor már megint majdnem ugyanott tartanánk....
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
attamero81 #26200 üzenetére
Pontosan mit jelent ez a személyre szabott csomag? Megmondom mely csatornák kellenek, a UPC meg megmondja, hogy azok mennyibe lesznek nekem?
-
AttyVin
aktív tag
válasz
attamero81 #26143 üzenetére
Na kideritettem nektek a ci és a ci+ közti különbséget.
Ezt egy kicsit jobban körbe lehetne járni, mit is jelent egy átlag használónak?
Köszönettel.
-
válasz
attamero81 #26171 üzenetére
hát, de biztos van valami oka hogy érték csökkentettek..
-
válasz
attamero81 #26169 üzenetére
aztán ezeknek ki tudja mi a bajuk..
-
matth78
csendes tag
válasz
attamero81 #26040 üzenetére
És ez garanciális hiba? Azaz ezzel az indokkal cseréltethetem? (tegyük hozzá, van egy pixelhibám is, mivel pénteken vettem a garanciális 3 napban még benne vagyok)
-
Cufter
tag
válasz
attamero81 #26019 üzenetére
Viszont ugyan ehez a tipus/merethez is olvasom, hogy atallitas utan tobbe a gombok nem mukodtek meg visszaallitas utan sem.
Kozben a bithibaaranyt sikerult lecsokkenteni 4 ala manualisan atallitva a digitalis csatorna frekvenciajat 506000-rol 506150-re. Ha valakinek ugyan ilyen problemaja lenne, erdemes megprobalni.
-
Flashget
félisten
válasz
attamero81 #26019 üzenetére
Itt is a topicban valaki 5800-ra okosította a gombok nem működtek. majd visszarakta 5003-ba és ezután sem..csak a reset után tudta újra használni a gombokat.
-
Cufter
tag
válasz
attamero81 #26013 üzenetére
Szia!
Koszi a gyors reagalast! Az altalad irt modszerre irjak tobben is hogy a tvn levo gombok ezutan nem mukodnek. Ez mindig igy van vagy esetleg firmware fuggo? -
Richard!
addikt
válasz
attamero81 #26013 üzenetére
nem tok belépni factoryba
-
PLaci58
addikt
válasz
attamero81 #25987 üzenetére
Nekem van egy plazmám is
Kezdi megadni magát a panel. Időnként van rajta egy szép nagy piros folt, képtartalomtól függően, mintha azon a részen túl lenne vezérelve a piros szín. Nem beégés, mert bekapcsoláskor nincs. Szabálytalan alakú, tehát nem hiszem, hogy vezérlés. Esetleg gázhiányos lehet azon a részen. Sokat ment szegényke. 2 éven át napi 10-12 órát. Már keveset megy, de nekem jobban tetszenek a színei mint a LED-esnek. -
Richard!
addikt
válasz
attamero81 #25968 üzenetére
rendben,köszi
-
Richard!
addikt
válasz
attamero81 #25966 üzenetére
annyira azért nem vágom a tv-t h megtaláljam a factory menü-t.sőt egyáltalán nem vágom a smart tv-ket.de majd megtanulom :-) majd megkérem a gazdit h nézzük meg a WD-t
-
utánvétel
aktív tag
válasz
attamero81 #25861 üzenetére
Hát ... az már akkor olyan stoboszkópikus lehet....
-
HUNited
őstag
válasz
attamero81 #25757 üzenetére
Érdemes miattuk találni valami hibát a tv-n? (lecserélődnie most míg garis)
-
air
nagyúr
válasz
attamero81 #25809 üzenetére
Ezek szerint akkor, és csak akkor (szükséges és elégséges feltétel) Full HD-s egy tévé, ha az összes kimenetén(?) - én azt hittem, hogy azok bemenetek - tudja az 1080p-t?
Mivel a kompozit videó nem tudja, ezért tehát nem létezik Full HD-s TV.
Érdekes, hogy csupán formális logikával cáfolható a gyártók marketinges bullshit-je.
Ezek a szemetek már évek óta kábítanak minket azzal, hogy FullHD így, FullHD úgy, aztán nincs is olyan TV, ami valójában FullHD-s lenne.
Köszönöm, tisztelt bíróság, nincs több kérdésem. -
BBéci
legenda
válasz
attamero81 #25831 üzenetére
Úgy látom, kevered a szezont a fazonnal.
A komponens stimmel, viszont AV-t senki nem említett, felesleges foglalkozni vele, ugyanis a 1080p átvitelről volt szó, amit sem a kompozit, sem a VGA nem ad ki, nem visz át.
Kompozit: [link]
-
BBéci
legenda
válasz
attamero81 #25825 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett.
Miféle képkimenetei vannak egy tévének?
Hogyan, miként megy kompoziton 1080p jel? -
BBéci
legenda
válasz
attamero81 #25821 üzenetére
A VGA analóg, a DVI digitális. Hogy jönnek ezek össze?
A kompozit pedig sárga.De még mindig nem világos, mi köze az analóg kompozitnak a full HD-hoz???
-
BBéci
legenda
válasz
attamero81 #25809 üzenetére
Próbálom értelmezni, de nem értem.
"Compozit/Componens -1080p
VGA/DVI -1080p" -
csaba333
csendes tag
válasz
attamero81 #25812 üzenetére
?de ezt gariba kicserélik???
-
InfiniteReality
őstag
válasz
attamero81 #25761 üzenetére
HD: 1280x720 felbontás
HD-Ready (TV-knél): 1366x720(768) vagy valami érdekes felbontása van a TV-nek
FullHD: 1920x1080 felbontás -
utánvétel
aktív tag
válasz
attamero81 #25757 üzenetére
Ezeket a képeket mobillal fotóztad?
Nem jól látszanak, csak nagy homály mind a 3 kép. -
válasz
attamero81 #25706 üzenetére
Köszi fiúk, kiderült a "gond".
Töredelmesen bevallom, h az az igazság, h most utánanézve kiderült, h a TV-nek nincs is analóg RCA kimenete.
Optikai kimenettel volt összekötve az akkoriban használatos hifitoronnyal (amin volt optikai bemenet).
Aztán amikor a TV-t másik szobába vittük, ahol egy házimozival használjuk, a TV hátulján levő analóg RCA hang-bemenetet hangkimenetnek néztem, és simán összedugtam a házimozi bemenetével.
Fel sem tűnt, h az óta nem szól a TV hangja a külső hang-eszközön.Rejtély megoldódott.
Még jó, h nem hívtam egyből a Samsung szervizt, elég ciki lett volna, ha a szerelőnél derül ki, h hoppá, ezen nincs is analóg hangkimenet.BBéci:
Firmwaret még nem frissítettem, egyelőre nem tartottam szükségesnek, még csak egyszer-kétszer sikerült belefutnom olyan formátumba, amit nem tudott lejátszani az USB-ről.
(Amúgy is inkább HDMI-s notiról küldöm a képet a TV-re.)
Ahogy elnézem, a TV weboldalán egy valamivel újabb verzió érhető el, de a leírásban nem találtam olyat, ami miatt szükségesnek tartanám a frissítést.
Azt hol lehet megnézni, h összesen hányféle firmware érhető el, és mi a különbség köztük?
Van erre valami gyártóspecifikus oldal?
Mert a Samu oldalán csak a legújabbat találtam. -
Flashget
félisten
válasz
attamero81 #25716 üzenetére
megnéztem a wifi regiont..és E-re volt állítva nálam..szóval sikerült eltalálnom mikor elnyomkodtam
-
bgergo1984
csendes tag
válasz
attamero81 #25716 üzenetére
Jövök egy sörrel! Működik, köszönöm!!!!
-
bgergo1984
csendes tag
válasz
attamero81 #25713 üzenetére
Igen, abban volt ezer köszönönet! és mostmár keres is, azonban nem talál semmit. :S Kiiírja, hogy futtassuk a keresést. Kipróbáltam Kábel / Légi / Analóg / Analóg - Digitális verzióval és nem talál egy csatornát sem. A factory reset-ig nem volt baj, de lehet elállítottam a service menüben a Tuner opciót. Itt minek kellene lennie? Mi a jó beállítás?
Köszi előre is! -
salapp
addikt
válasz
attamero81 #25684 üzenetére
Az interaktív tévé a totális rendszerek és a marketingesek nagy álma. A nagy testvér beköltözik minden otthonba. Dőlnek majd az adatok a szuperszámítógépekre.
Még jó, hogy létezik a fekete szigetelőszalag. Az legalább egy részét segít megőrizni a magánéletnek. De a többi...Tudják majd, ki mikor mit mennyi ideig nézett, milyen nézeteket vall a hülye direkt szavazgatásai alapján, mikor kell egy szellemi diktatúrában gőzt kiereszteni és hol, stb. stb.
-
Flashget
félisten
válasz
attamero81 #25605 üzenetére
Thx.
-
sonye
senior tag
válasz
attamero81 #25608 üzenetére
Ahha! Akkor már értem. hát mindenesetre úgy néz ki, megérte elcserélni a wdtv-m egy BD lejátszóra. mondjuk azt nem éreztem, hogy az avi annyival jobb lett volna, de még friss a kicsike, így majd még finomhangolni kell.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
attamero81 #25560 üzenetére
Megnézem majd, felirom a beallitasaimat. Szvsz nem hardveres hiba, bár az elmúlt 8 év diagnosztikai technikusi pályám alatt láttam már furcsaságokat.
-
kori18t
tag
válasz
attamero81 #25557 üzenetére
Csak álom marad a sokat bíró tévé.Egyenlőre azt sem tudom melyik márkát vegyem.
Mivel japán autóm van, lehet japán lesz a leendő tv-m is -
Tutu7030
veterán
válasz
attamero81 #25559 üzenetére
Lényegében nem kimondottan ezzel a tv-vel van gubanc, hanem az újabb conax modulokkal. 3 modul van itthon a 3 tv-hez (samu b650,d6570, lg d320) . A két régebbi(1-2 éves) modul jól működik mindegyik tv-vel, viszont az új modul mindegyikkel ezt csinálja. Már vagy 4x lett cserélve modul, de mind szar volt.
-
salapp
addikt
válasz
attamero81 #25556 üzenetére
Köszi. Usb-ről eddig minden lényegeset lejátszott (mkv, avi, divx, jpg), más nem nagyon hiányzik talán. Az időzített felvétel usb-re a dvb-t tévéműsorból, az nem lenne rossz. Szüleimnek is valami 32d5xxx van, azt hittem, ez is tudni fogja. My bad. Rosszul értelmeztem a honlapjukon a leírást, illetve kevertem más típuséval, mert nézegettem egy ideig, hogy melyik legyen.
-
salapp
addikt
válasz
attamero81 #25554 üzenetére
Jaj, ha már a maestro itt van, a 22d5000-nél van lehetőség valami értelmes funkció-okosításra? Pl. hogy usb-n keresztül tudjon a guide-ból felvenni is tévéműsort.
-
kori18t
tag
válasz
attamero81 #25542 üzenetére
Oké, de az nem jött le nekem, hogy melyik gyártó portékája a legmegbízhatóbb.Gondolom azok az idők már elmúltak, hogy egy tv (CRT) nagyon sokáig bírta.Bő 10 éves Sony Trinitron tévénk még mindig hibátlan és boldogan üzemel nagyanyámnál
Mivel ez Samsung fórum, nem bántom a márkát ( pedig lenne rá okom ), de gyanítom az S betűvel kezdődő japán márkával hosszú távon boldogabb lehet az ember, mert ugyebár senki nem akar garancia lejárta után súlyos tízezreket fizetni javításra.De eddig a C650-esem kiváló- lekopogom gyorsan. -
Flashget
félisten
válasz
attamero81 #25542 üzenetére
További kérdések?
D6500 wifi region?
-
kori18t
tag
válasz
attamero81 #25513 üzenetére
Mégis létezik egyáltalán olyan tv, amiben hosszú távon is meg lehet bízni? ( már nagyon akarok egy tv-t venni, de nem kapkodnám el, egy Samsungom már befosott, ezért vagyok óvatos). Privát is jöhet.Köszi
-
Tutu7030
veterán
válasz
attamero81 #25527 üzenetére
Nekem csak a kép beállításokat állítja vissza a szerviz menübe mászkálás.
Más.
Olyan hibával nem jelentkeztek nálatok, hogy conax modul használata esetén tv bekapcsolás után "Kódolt jel" felirat van csak? És csak akkor jön be az adott csatorna képe, ha csinál az ember egy csatorna oda-vissza léptetést?(#25528) wwenigma
Nálam csak youtube közben dobott rendszeresen restartot, ha elindítottam a lejátszási listámat, és ott elért a "Queen - 'You Don't Fool Me' (Queen: The Films)" kliphez. Erre rendszeresen csinálta a restartot. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
attamero81 #25527 üzenetére
Nem dobott ilyet, csupán annyi ami szokott lenni, hogy ha olyan médiafile-t akarok vele megetetni amit ő nem szeret, akkor kicsit megakad, majd néha tol egy rebootot. Távirányítóra rendesen reagál, bekapcsolás ideje szerintem rendben van.
Kezdhetek megijedni?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
attamero81 #25525 üzenetére
Köszi. Egyszer léptem be, akkor siman factory resetet csinalt kilépésnél.
Nagyon nem akarom piszkálni amugy sem, bár jó áron lett véve de gari nincs rá. Meg másikra cash sem. Most mult 2 éves szoval az előzmények miatt amiket kitárgyaltatok, kezdek kicsit aggódni.
-
Flashget
félisten
válasz
attamero81 #25521 üzenetére
pcálomnál
Ár: 885.100 Ft -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
attamero81 #25519 üzenetére
Most pillanatnyilag Internet@ gombra a fenti hibaüzit dobja. DLNA megy helyi hálón, netkapcsolata rendben van a TV-nek.
Szervizmenube gondolkodom hogy benézek, de semmi kedvem ujraállítgatni a képet, ez a retek lenullázza magát sima belépésnél is.
-
Flashget
félisten
válasz
attamero81 #25510 üzenetére
178 wd??
nálam 0 van..[link]
nap 12 órát megy a tévé holnap lesz pont 1 hónapos. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
attamero81 #25517 üzenetére
Igen, szoktam is használni néha, ha nem akarom bekapcsolva hagyni a gépet.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
attamero81 #25515 üzenetére
Ez ugy kb. az elmult 1 évben nem mukodik, törlés/reinstall megvolt. Support szerint minden jo.
Most pillanatnyilag nem mukodik az Internet@TV, a szolgaltatas nem veheto igenybe hibaüzi, ez új, halozati teszt rendben van, nem valtoztattam semmit. Egyebkent youtube kapcsan asszem annyit ir, hogy hiba a kapcsolodasban vagymi, csak a kedvenceket nem tudja megjeleniteni ami az accomon van (mar mindent probaltam amit javasoltak neten erre a hibara) de tudok hozzáadni újat a TV által... . A TV-n a 2010/01/15_001009 szoft van. (nincs ujabb)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
attamero81 #25513 üzenetére
Szoftveres részről olyat nem tudsz, hogy esetleg miert nem tudok bejelentkezni youtube widgetben a kedvencekbe? Jelszo minden jo, de hibát ír ki. LE37B679
-
torma1981
veterán
válasz
attamero81 #25510 üzenetére
Itt mit kell látni? Te hol dolgozol?
-
Flashget
félisten
válasz
attamero81 #25508 üzenetére
ok.
-
Flashget
félisten
válasz
attamero81 #25504 üzenetére
megnéznéd, hogy alapból mi van D6500-nál wifi region-nak megadva? E,F?
-
Tutu7030
veterán
válasz
attamero81 #25504 üzenetére
Kíváncsian várom.:-)
-
JoeYi
őstag
válasz
attamero81 #25458 üzenetére
hmm, hát nem egy könnyű házibarkács. No meg honnét veszel D7000-es chipet?
-
Tutu7030
veterán
válasz
attamero81 #25458 üzenetére
Mi a különbség a d6500 és a d7000 smart hub között? Nekem a 6570-en is ugyanilyen a smart, mint amit d7000-ként linkeltél.
Jav.: A "Search box" alatt nincs "Your video" ablak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest