Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
attamero81
senior tag
válasz Thunderzolee #25705 üzenetére
Húzd ki a külső hang forrás kábelét és állítsd vissza tv hangszoróra.Ha ezután a füles jelenik meg és nincs hangja akkor a fülhallgató csatlakozó zárlatos lett.Ha netán semmilyen módban nincs hang akkor a hangvég elszállt a lapon.
Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
BBéci
legenda
válasz Thunderzolee #25705 üzenetére
Frissítettél firmware-t? Állítólag a legújabb letiltotta az analóg hangkimenetet.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
válasz Thunderzolee #25727 üzenetére
nyugi..volt kollégám uszkve 20 évvel ezelött kihívta a tv szerelőt mondván bedöglött. mire a szerelő mondta legközelebb dugja be a 220-ba a csatlakozót
felesége takarításnál kihúzta és nem dugta vissza csak erről nem szólt neki :pRealme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz Thunderzolee #25727 üzenetére
Azt kapásból tudtam, hogy nincs a tévéden sztereó RCA kimenet, én a Scartra gondoltam, az is kiad(ott) kétcsatornás hangot. (Amíg le nem tiltották.)
Firmware frissítés ügyben sajnos nem tudok tanácsot adni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
csaba333
csendes tag
válasz Thunderzolee #25803 üzenetére
igen köszönöm a segitséged
-
Flashget
félisten
válasz Thunderzolee #77200 üzenetére
Nem veszti el, de ha elállítasz benne valamit könnyedén tégla lehet a tv-ből. Na akkor lehetnek gondok a szervízzel...
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Thunderzolee #77203 üzenetére
Ki tudja ki terjeszti..lehet a samsung szerviz, hogy az userek elöl elzárt területen ne matasson senki, hozzáértő meg főleg nem, mert ő kitud hozni belőle esetleg olyanokat amit a samsung csak plussz pénzért ad.
Realme GT Master Edition
-
poli27
veterán
Én hiába nyomom meg nem csinál semmit se
-
Teasüti
nagyúr
Enyém erre a kombóra úgy kikapcsolt, mint a sicc.
-
Elektrosokk
addikt
válasz Thunderzolee #136642 üzenetére
A Half SBS szebb aktív készüléken.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Elektrosokk
addikt
válasz Thunderzolee #136644 üzenetére
A Kötèltánc nagyon ajánlott!
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Celtis
veterán
válasz Thunderzolee #136655 üzenetére
Nem kell adatsűrűségggel foglalkoznod, a TV-d fullHD-t tud, és azt támogatja a HDMI bemenetein.
-
PuMbA
titán
válasz Thunderzolee #136655 üzenetére
"akkor akár komplett 50gigás Blu-ray 3D-s filmeket is nézhetek?"
Igen, ha a lejátszó támogatja a 3D lejátszást, azaz csak a PowerDVD. Más nem támogatja. Az SBS, illetve OU filmekhez ez nem szükséges. 40 colon egyébként elég uncsi a 3D. Túl kicsi, mintha 6 colos mobiltelefonon néznék filmet. Pár nap és meguntam, moziban ezerszer jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Hzi
aktív tag
válasz Thunderzolee #136689 üzenetére
Nem türelem dolga, csak nem sürgős, nem napi szinten filmezünk.
Köszönöm a jótanácsokat!
Hogy vagy te itt? Jóóóól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest