Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxy_ace
csendes tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Igyekszem válaszolni, ahogy tőlem telik, de ha nem eléggé kielégítő, akkor sajnálom...Mint már említettem, nincs összehasonlítási alapom más LED-LCD tv-kkel szemben, így arra a kérdésre, hogy milyen az SD és HD kép minősége, csak azt tudom mondani, hogy benne van a nevében (SD az SD, a HD meg HD minőségű
). Felhősödést nem tapasztaltam, lekapcsolt lámpánál teljesen sötét, nincs bevilágítás. (remélem ez így is marad). 3D "tökéletes", bár eddig csak 8-10 gigás mkv fájlokkal próbálkoztam, nem volt kedvem még lehúzni pl egy BD50-es filmet. Néha, bizonyos jeleneteknél előfordul szellemkép, de elenyésző.Nagyjából ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Felhősödést nem tapasztaltam, lekapcsolt lámpánál teljesen sötét, nincs bevilágítás. (remélem ez így is marad). 3D "tökéletes", bár eddig csak 8-10 gigás mkv fájlokkal próbálkoztam, nem volt kedvem még lehúzni pl egy BD50-es filmet. Néha, bizonyos jeleneteknél előfordul szellemkép, de elenyésző.