Hirdetés
Aktív témák
-
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek
Pár napja cseréltem a telefonomon elősször romot és azóta van egy kis problémám a kijelző kikapcsolásánál! Előtte még nem volt. Ez lenne az (bocs a rossz minőségért, de nem volt itthon más amivel rögzíthettem a videót csak egy Nokia 6303i classic)
A kijelzőm fog tönkremenni vagy lehet szoftveres probléma is? -
-
Klarsa
tag
válasz Remus389 #49698 üzenetére
Na ezt jól megycsináltam! Valamit feltelepítettem a progival (már nem emlékszem mi volt) a telómra, szépen újraindult és már be sem kapcsol! (a galaxy s felirat villog) Az thiszem én inkább nem piszkálom tovább ezt a progit! Csak pont az a szívás hogy épp ma töröltem a programjaimról a backupot az SD kártyámról-ról (hely hiány miatt), mert nem gondoltam hogy romolás lessz ma is!
[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
válasz Remus389 #49694 üzenetére
Na most már rátaláltam a progira a marketon! A crt-off az hol van benn mert én nem találom? Az android unlock lessz az?
Amúgy szreintem is a nokia 5800 meg sem közelíti ezt a telót! Pedig még a SGS-em előtt még az volt a véleményem, hogy a symbian a király és soha más rendszert nem akarok!
Most meg már rá sem bírok nézni!Az SU bináris mundjuk annyira engem sem érdekelt csak gondoltam rákérdezek.
A gps fixet kipróbáltam nálam nem jött be. De mondjuk nem is gond , mert úgyis csak ritkán használom. Csak akkor van rá szükségem ha idegen városba kel mennem és akkor is csak gyalogos üzemmódban használom!
[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
válasz Remus389 #49674 üzenetére
A gps moddingot megnézem, de előtte kipróbálom a nélkül is!
Az "Alliance ota programot" nem találom a marketen, pedig jól írtam be hogy alliance
Itt sajnos eső nem volt csak dörgött meg villámlott
Az előző telóm egy Nokia 5800 eXpress music volt (symbian s60 5th)
Az amúgy mitől lehet, hogy nem engedi frissíteni az SU binárist a legújjabra? Ez a későbbiekben okozhat gondot? Addig eljut hogy letölti és ennél a résznél hibát ír: copying su to /system... nem sikerült!
-
-
Klarsa
tag
Lenne egy kis problémám az 1.hsz JVZ- linkel! Ugyanis a letöltött jvz-s rar csak 1 fájlt tartalmaz! Nem tudna nekem valaki egy 3 fájlost linkelni, mert én már fél óraája keresem, de semmit sem találtam!
Csak azért szeretnék 3 fájlost mert az 1.hsz-ben ezt olvastam:
Idézem: "A pipákra is figyeljünk, repartition-nál és rebootnál is legyen pipa majd start gomb. Csak a 3 fájlos romoknál szabad a repartitiont bepipálni!"
+ a jvs linkben is a képen 3 fájlos van!
Akkor feltelepíthetem repart-al az 1 fájlost is?[ Szerkesztve ]
-
-
Klarsa
tag
válasz Remus389 #49602 üzenetére
Konkrétan elég sok bajom volt vele:
1. Zenelejátszás közben csak úgy megált a zene kb 30perc alatt 2-3-szor 4-5 másodpercre
2. A gps egyáltalán nem működött és bekapcsoláskor nem jelezte a jobb felső sávban
3. Shadow gun nevű játék nem tudta letölteni wifiről a 4 fájlát, mert az elsőnél kilépett a menübe
4. indőnként megfagyott a telefon másodpercekre
5. indőnként belassult
6. a böngésző meghüjült amikor nagyítani akartam egy weblapra
7. amikor rajt volt a telefon a töltőn néha azt hitte hogy a gépre van kötve
8. az su bináris nem engedi frissíteni 3.1-re (3.0.3.2-van rajta)
+ első telepítés után elfelejtette a root jogot, másodiokra már megmaradt a root jogom! (pedig mindent ugyanúgy csináltam)
Kapásból csak ennyi jutott eszembe most, de biztos van még valami más is amit kihagytam!Nekem valamiért nem akar jó lenni a JW6-os rom
pontosan ez a verzió van fent (de már nem sokáig):
PDA I9000XWJW6
Phone: I9000XWJW1
CSC: I9000OXXJVC
+ semaphore 2.7.4 + lagfix (EXT4+ naplózás kikapcs) + crt-off animáció[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
Akkor lehet, hogy megpróbálom még a JVZ-t az 1.hsz-ból, és lemondok a value packról! Ahhoz rakhatom ugyanazt a semaphore-t amit a JW6-hoz használtam (Semaphore_2.7.4.tar), vagy egy régebbi kellene rá?
Lagfix esetén gondolom nincs változás JVZ esetén, mehet minden úgy ahogy JW/-nál csináltam?[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
válasz lsebestyen #49594 üzenetére
ja tudom, de valamiért nem bízom ezekben az odinos frissítésekben már, és a value packot is szeretném rajt tudni a telefonomon! De eddig azokal amiket próbáltam JW6 szar volt a telóm, mig kiessel gondolom garantáltan stabil lenne. (Egyébként gondoltam már a JVU-ra én is csak gondolom az nem tartalmazza a value packot)
(V): Csak szeretném hogy legyen value pack és gondolom az még a JVZ-ben sincs benne!
(azért szeretnék value packot, mert pár dolog tetszik benne)[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy már két napja legalább 3 romot próbáltam ki és egyik sem volt stabil! ezért arra gondoltam hogy megcsinálnám ezt és kiessel felrakom a legújjab t-mobilos szoftvert. (Igy már talán stabil marad a rendszer)Csinált már valaki ilyet?
Mert néhány dolog nem világos!
A telefont használtan vettem és elvileg gyárilag független, de nem tudom, lehet hogy függetlenített! (Ezt majd megkérdezem az előző tulajtól, ha talákozozom vele)
a product kód KOR-ra végződik!
Ha gyárilag függeltlen XEH végződésűre csinálom akkor a t-mobilos szoftvert fel tudom rá rakni? vagy ha t-mobilos TMH-st csinálom onnantó már nem lessz független és csak t-mobilos kártyát ismer fel?egyenlőre ennyi lenne a kérdésem, valaki remélem tud benne segíteni.
-
Klarsa
tag
Kicsit vicces hogy 0-ról kezdtem mindet és most minden jó! Pedig mindent ugyan így csináltam először is mint most. És megmaradt a root jogom! (Nem értem hogy elsőre mért veszett el)
ezt csináltam mind2x: 2.3.6 JW6 telepítés -->semaphor 2.7.4 telepítés --> ext4 formázás -->TonyK leírása alapján a naplózás kikapcsolása-->és végül crt-off animáció telepítéseAz aksi százalékjelzőt nem lehet valahogy kikapcsolni amit a crt-off mellett telepítettem a zipből? (sajnos nem volt olyan amiben csak crt-off lett volna)
Backup nem volt mert nem volt miről csinálni! (Egyébként most meg az SU binarist nem engedi frissiteni 3.1-re (3.0.3.2-van rajta), de ez engem már nem érdekel)
[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
Valaki nem tud valamilyen megoldást hogy lehet visszaszerezni a root jogot? Mert eddig volt de most már a superuser nem hajlandó működni!
-
Klarsa
tag
válasz Linkin #49492 üzenetére
Linkin: Már csak egy s3-as hiányzik onnan!!!
Más: Sikerült feltelepítenem a crt-off animációt és működik! Csak most jelentkezett egy olyan probléma, hogy mióta felraktam a superuser nem hajlandó root jogot adni! Ilyenkor mi a teendő? (újratelepítés nem segített!)
Crt-off előtt nem volt gond a root joggal megkapta a semaphore és a ext4 konvertáló is![ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
Már mindennel kész vagyok csak egy apróság hiányzik! Szeretnék a telefonomra egy CRT- off animációt! Az 1.hsz-ben olvastam hogy lehet rá tenni!
Idézem:
"Innen már csak a témát érdemes babrálni, pár kényelmi funkció miatt (CRT off animáció, extended power menü, átlátszó redőny, %-os akksi).XDA-n rengeteg téma van lehet próbálgatni őket ám ha valami nem sikerül könnyedén tönkremehet a rom."
Az éredekelne hogy xda-n hogy kell erre rákeresni, és hogy lehet telepíteni?
És persze, hogy mennyire veszélyes a rendszerre egy kezdő felhasználónál?
Vagy esetleg tudna nekem linkelni valaki egy crt-off-os témát?[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem a lagfixeladdig eljutottam, hogy felraktam a semafort, utánna letöltöttem a telefonra a formázó app-ot, amivel megformáztam mind a 4 mappát!
Most a Tonyk nevű felhasználó leírását próbálom megcsinálni de nem értek egy pontot!
ezt: 3. lépés:Dugd az USB kábelt a telefonba, majd engedélyezd az USB debug módot (Beállítások, Programok, Fejlesztés menüpont). A telefonnal bootolj be a (CWM) Recovery alá és így dugd a gépre.
A debug mód már engedéjezve van!
Mit jelent az hogy "bootolj be a (CWM) Recovery alá" Kapcsoljam ki a teléót és indítsam recoverybe? -
Klarsa
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Végre elkészűltem!!!! -
Klarsa
tag
-
Klarsa
tag
válasz Klarsa #49389 üzenetére
parancsorban hogy lehet átváltani c meghajtóról a j-re? Mert megjelent a telefon belső sd tárhelye a sajátgépben! És a windows nwm tud visszalépni a telefonba az mnt mappába.
semmi már sikerűlt de cd.. sem enged vissza az mnt be ahol lenne a data mappa amit ki kellene menteni
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Klarsa
tag
válasz Klarsa #49357 üzenetére
Sajnos olvasható minőségű képet nem tudtam csinálni, ezért begépeltem amit ír:
E:copy_dbdata_media: can't mount /dbdatayour storagenot prepared yet, pleasu use UImenu forformat and rebbot action
meida files copy failed---deleting files...
E:failed to mount /dbdata (invalid argument)
E:delete_data_files: can't mount /dbdatayour storagenot prepared yet, pleasu use UImenu forformat and rebbot action---updating filesystem...
E:failed to mount /dbdata (invalid argument)
E:discard_filesystem_for_rfs: can't mount /dbdata---writhing cacvhe...
formatinh /cache...
cahe wipe failed---appling Multi-CSC...
installing multi-CSC
Applied the CSC-code 'KOR'.
Succesfully applied multi-CSC[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
Ismét segítségre lenne szükségem!
Feltelepítettem az új szoftvert és mindig újraindul a telefonom a galaxy s animáció közben.
Gond nélkül végzett az odin a telepítéssel. A telefon újraindul és sok failed-et ír.
4 dolgot ajánl fel a hiba után:
1. reboot system now (erre mentem rá mind a 2 próbálkozásnál)
2. apply update from sdcard
3. wipe data/factory reset
4. wipe cache partitionItt most mi a teendő? Valahogy megoldható adatvesztés nélkül a probléma?
-
Klarsa
tag
És még egy utolsó kérdésem lenne: .pit fájl nem kell?
és az 1.30 -as odint fogom használni!
A kezdő hsz régi és az 1.30-ast ajánlja, de van újabb is. Maradjak a réginél vagy jobb ha újabbat használok?[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
válasz D1L1ZS #49330 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
D1L1ZS:
Az már gingerbread!
A jv6-ot honnan tudom letölteni? mert a sammobilon nincs fent
Ez akkor már tartalmazza a value packot is?fo_di:
Akkor most már megnyugodtam. Akkor szerintem neki is álok!
A download és a recovery mód egy fájlos telepítésnél is kötelező, vagy csak a 3 fájlosra vonatkozik?[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
válasz D1L1ZS #49328 üzenetére
Már áttolvastam , de semmi infót nem találtam az 1 fájlos telepítéssel kapcsolatban!
És hogy az enyémre feltehető-e a mostani állapotában az amit irtam az előző hozzászólásomban.Pontosabban ezzel csak a PDA-t változtatom meg és az érdekelne hogy a többi "régisége" nem okoz gondot? Mert a Phone és a CSC az a 2.3.4-hez van. Vagy a 2.3.6 hoz nem kell azokat cserélni?
3 fájlost nem szeretnék csinálni mert nem szeretnék adatot veszteni!
[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni hogy feltelepíthetem a telefonomra probléma nélkül ezt: I9000XWJW5 2.3.6 2012 April I9000OXXJVC Hungary (A sammobilról szedtem)
tartalma: -JW5_JVC_JW4.tar
- SS_DL.dllMost ez van a telómon: 2.3.4
PDA:i9000XXJVP
Phone:i9000XXJVP
CSC:i9000XAJVPVagy esetleg a feltelepítéséhez mást is le kell cserélni?
Valahol azt olvastam erről hogy minden megmarad a telefonon telepítés utánMég soha sem csináltam ilyet ezelőtt, ezért egy kicsit félek hogy kinyírom a telót ha megycsinálom. Gondoltam, hogy előtte rákérdezek itt mielőtt valami kárt okoznék.
[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek találtam egy érdekes linket: [link]
Talán még van okunk reménykedni egy hivatalos verzióban!!![ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
válasz lkristobal #27858 üzenetére
Ez egyik haverom nemrég vett defy+ és sokkal lassabb mint a galaxy S!!! (menüben és alkalmazásokban is) A vízállóság miatt gyengébb teljesítményt kapott egy hasonló árkategóriás telefonhoz képest, valmit valamiért. (és csak 1GB tárhelye van, míg az SGS-nek 8 vagy 16)
[ Szerkesztve ]
-
-
Klarsa
tag
Köszönöm szépen a gyors választ
-
Klarsa
tag
Nem tud valaki egy olyan progit a telefonra amin tudom böngészni a gépen levő adatokat wifin, és ha kell valami róla le is tudjam róla tölteni
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek!
Megéri lecserélni a 2.3.4XXJVP-t a legújabb 2.3.5XXJVS-re?
Van valami fontosabb különbség a 2 között?Valaki használja már a samfirmware-ról származó JVS-t?
Tartalmazza a Crt screen off effektet a kijelző kikapcsolásakor?
(Mert eddig láttam egy HTC sensationt és egy Motorolla Defy+-ot amin 2.3.5-ös rom volt és azokon van a gyári rommal. Nagyon megtetszett nekem az az effekt és valahogy szeretnék a telefonomra is olyat) -
Klarsa
tag
Sziasztok, tud valaki egy egyszerű módszert arra hogy TV off-ot tehessek a telefonomra?
Mert ma a kezemben volt egy HTC Sense és nagyon tetszik ez az effekt. -
Klarsa
tag
Sziasztok, tud valaki valamilyen programot, hogy a telefonomom (SGS) nézhessek online tv2-t és Rtl klub-ot wifin? Mert ha kolégista leszek akkor szükségem lenne rá!
-
Klarsa
tag
Tudna valaki ajánlani egy olyan naptárt ami jól használható és lehet neki más csengőhangot berakni az alapokon kívül? Mert azok pár másodpercesek és még észre sem veszem hogy jelez. Ha lehet magyar nyelvűt!
-
Klarsa
tag
Sziasztok, hol tudom beállítani hgy a képeket melyik program használja a 2 közül ami fent van a telefonon? Mert eddig mindig rákérdezett és kiválasztottam hogy legyen az egyik alapértelmezett. De most meg szeretném változtatni.
Valami olyasmit írt hogy a kezdőlapbeállítások menüpontban van valamilyen alkalmazások és azon bellül alkalmazások kerzelése. De én ilyet nem találok a menüben! Csak olyan van hogy programok és azon bellül nics. Tudna valaki segíteni?
gingerbread 2.3.4 van fent -
Klarsa
tag
Sziasztok! Swipe-hoz hol lehet letlteni magyarnyelvet?
-
Klarsa
tag
válasz Kakumix #14658 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Mit is jelent pontosan a teljes backup? Mert én csak valószínűleg néhány progit (pl játék mentés) fogok lementeni szerintem, ha kell frissíteni!
(azt hiszem találtam egy progit amivel root nélkül is lehet backup-olni: app backup a neve. Remélem hogy jól működikSzóval akkor ha rootoltan kapom meg akkor is lehet frissíteni kies-en!
Ha esetleg nem gyári rom van rajta akkor is lehet kies-el frissíteni? -
Klarsa
tag
Sziasztok! Jövőhéttől én is SGS tulaj leszek , pontosan nem tudom hogy milyen verziós rendszer lesz rajta, vagy hogy root-olva van-e. (Használtan veszem)
Mivel ez az első androidos telefonom még 1-2 dolog nem világos az 1.hsz elolvasása után sem!
1.Azt olvastam, hogy a rootolt telefonra nem lehet OTA frissítéseket kapni! Ez azt jelenti, hogy nem lehet a kies-el frissíteni ? (Mert nekem az odin-os egy kicsit bonyolultnak tűnik)
2.Ha már rootolva van vissza lehet tenni root előtti állapotba (vissza rootolni )?
3.Van valamilyen backup program ami root nélkül is működik?Próbáltam ezekre a kérdésekre választ találni a keresővel, de semmit sem találtam.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest