- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Android szakmai topik
- Kínában Robotaxisodott a Model Y
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Srácok !
Galaxy S a főnökömé, persze arra kellett a ROM. Felraktam minden ok. De !
Az a bajom, hogy 2.3.4-es alatt a Naptárat nem szinkronizálja a telefon
az Exchangen keresztül, minden áron csak a Gmailes naptárat akarja.Ötlet ?
Köszi !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Srácok !
Az a bajom, hogy 2.3.4-es alatt a Naptárat nem szinkronizálja a telefon
az Exchangen keresztül, minden áron csak a Gmailes naptárat akarja.Ötlet ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Ismét sziasztok !
I9000XWJVT gyorsabb letöltési oldalt tudtok a rapidshare-en kívül ???
Köszi !
-
eladogeppc
veterán
Ezt gondolom, S2-őm van. Csak még mindíg nem jött le.
Egy csomó Odin-os link már nem él, amit itt az 1.hsz-ben írnak, így
az S2 oldalán linkeltet szedtem le.Gyári Pannonoshoz lehet hogy kell .pit, mert most 2.2.1-en van
és 2.3.4-re megy át.Köszi !
-
eladogeppc
veterán
Üdv Újra !
Ehhez kell .pit ???
XWJVT Telenoros.Köszi a válaszokat !
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Főnökömnek Galaxy S-e van Telenoros.
A Samfirmware.com-ról nem tudom leszedni a hivatalos Telenoros 2.3.4-et.Valaki tudna linkelni egyet ?
Köszönöm !
Nagyon Fontos lenne ! Tényleg KÖSZÖNÖM !
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Srácok !
Windows 7 launcher, wagy ui-t tudtok ajánlani jót ??
KösziVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz R2D20208 #11269 üzenetére
Már megint te negatívkodsz.
Nem értelek.
Ha egyszer ezek amiket írtam nem jók a ROM-ban nem tehetek.
Lehet hogy te nem használod a telefont max csak arra, hogy nézegeted az elejét, tekergeted az UI-t.
Lehet hogy a Quadrant 4500 pontjára vered egész este.
Ez a te dolgod !De ne felejtsd el, hogy ez EGY K..VA PDA-s TELEFON !
Tehát elvárható tőle, hogy alap dolgok menjenek rajta, például minimum
a NET ne szakadozzon, az MP3 lejátszás ne szakadozzon.De lehet , hogy ebbe az 1ghz-es processzorban csak ennyi lenne
MP3-at még a jó öreg Samsung SGH-251-esem is lejátszott.De igazad van különben. Mivel én nem verem semmire , hanem használom,
ezért most azonnal el is adom.Azt veszem észre az ilyen nyílt forráskódú szarokkal kapcsolatban, és itt értem
a linuxot is, hogy minél többen nyúlnak bele a rendszerbe, másolgatnak fájlokat
ide-oda, egyre szarabbá válik az egész.Nem véletlen, hogy az OSX (unix alapon) sokkal összefogottabb, keretek közé
van szorítva ha lehet így fogalmazni, 1000 szer normálisabb OS mint a bu.i linux alapú
sz.rok.Na ! Üdv !
-
eladogeppc
veterán
Üdv !
JVQ hibák:
- Akksi JVP hez képest gyorsabban merül.
- Beépített zenelejátszó bluetoothon keresztül autórádión meg meg szakad a lejátszás.Egyelőre ennyit tudok, de már q.vára felb..sza az agyam, hogy egy telefonnal
(mikroszámítógéppel) nem lehet normálisan foglalkozni.
Mert a gyári 2.2.1 egy nagy kalap sz.r. A 2.3.4 meg még csek tesztelés alatt álló
nagy híg f.s. Ez már kiborító.Hol ez szar, hol az szar.
-
eladogeppc
veterán
Szervusz !
Köszönöm igényes megnyílvánulásodat.
Ha nem vennéd észre ez a widget, illetve funkció megtalálható a gyári
JVP-ben illetve még a 2.2.1 alatt lévő ROM-ban is.Ezek után, kérdem türelmesen, hogy miért* lövi ki az Óra appot, amikor
én ezt nem kértem a telefontól.És hogy mitől jobb a 2.3.4 ???
Hát elárulom*.
AKKUIDŐ !* Moderálva
[ Módosította: Ndruu ]
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
A lentebb található ROM-ot nyúzom már kb 1-2 hete.
És most jön a tökön szúrós dolog !!Valaki kipróbálná nekem a következőt ? :
1., Állítsd be az ébresztőt , hogy 1 vagy 2 perc múlva ébresszen.
2., Nyomj a SAMSUNG PROGRAM MONITOR --> RAM --> Mem. Törlése gombra
3., Ezek után várd ki, hogy ébreszt-e a telefon.Nekem mind addíg ébreszt ez a telefon, amíg lefekvés előtt állítom be az ébresztőt.
Bármikor rányomok a fent említett 2-es pontnál található gombra, már reggel nem
ébreszt a rohadék.1-2 hét után jött létre, tökéletesen futott eddíg, de lehet hogy ritkábban nyomkodtam
a 2-es pontban említett gombot.Mi a Rák okoz ilyet ????
JVP 2.3.4 , Dark Core 2.7.3 Lagfix bekapcs. Semmi más extra, csak a gyári alkalmazás
+1-2 játék van fent.Meglátásom szerint valamiért a Dark Core-ban lévő memória optimalizáló lövi ki az
ébresztő Óra appot.Ötlet, valaki ??
Köszönöm előre is !
-
-
eladogeppc
veterán
válasz bossvico #10580 üzenetére
Hát nem tudom..
Ami érdekes, én is belefutottam egy két ROM-ba.
Utoljára MIUI után omlott össze a rendszar, méghozzá SIM elszállás lett a vége.A vicces, hogy mindent visszaállítottam gyári állapotba a sok ROM csere után, tehát
a gyári 2.2.1-re, és utána amikor minden full reset, factory reset, stb... és utána a JVP
resettel meg minddennel, majd rá a Dark Core 2.7.3 szintén minden ami kell,
utána meg lagfix enable.Battery stat wipe is volt..
Érdekes, hogy az akkuidőm csodálatos lett, 2 és fél nap GPS , WIFI használgatás mellett,
tehát nem volt egyfolytában WIFI bekapcsolva..De normális használat mellett, telefonálgatva minden ok !
Talán 2 fc volt, amikor a TV-re kötöttem a telefont.
Ennyi.
Azóta is megvagyok vele. A többiek mindenféle kiforratlan szarokat pakolnak fel, ahol
angolul is fel van tüntetve, hogy még tesztelés alatt, meg ilyenek..Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Olvasgatom ezt a sok próbálkozást, aminek örülök, mert nem kell nekem megtennem
Valaki azt mondja már meg nekem, hogy kinek nem jó a JVP ROM dark core kernellel ???
Aztán widgeteket meg annyit raktok rá amennyit nem akartok..
-
eladogeppc
veterán
Sziaszok !
Most olvasgattam, de lehet hogy lekéstem már, hogy júliusban jön a magyar
2.3.3.
Viszont az érdekelne, hogy 2.3.3-at próbált-e valaki , és ha igen, abból melyik
volt a legjobb akksiidős változat ??Köszi előre is !
-
eladogeppc
veterán
Úgy néz ki nem a telefonnal lett a gond, mert bármilyen más kártyát képes regisztrálni a
pannon hálózatán, csak a cégest nem.Létezik, hogy elbaszta a kártyámat az, hogy felraktam, majd leszedtem a Juwe 5.0-át ?????
A kártya más telefonban kéri a PIN kódot...
-
eladogeppc
veterán
válasz vagyula #9475 üzenetére
Nem kéri, alapból nincs bepipálva. Ha rábökök akkor csinálja ezt.
A furcsa, hogy térerőt méri, de amikor ki akarok választani egy szolgáltatót, akkor
azt mondja hogy azt nem lehet, marad az automatikus kiválasztás.
És persze utána nincs telefon.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Megnéztem a Státuszokat is:
Hálózatzár: OFF
Készülék hálózatzára: OFF
Szolgáltatózár: OFF
Tartalomszolgáltatózár: OFF*#7465625#
-
eladogeppc
veterán
válasz vagyula #9471 üzenetére
Csak ez nem működik. Szerintem valamelyik ROM visszazárhatta. Más kártyával megy a telefon
Na most nézem a SIM LOCK-os menümet. Hát ez fasza.:
Hogy a jó..... most ezt miért csinálja ? Mintha megpróbáltam volna megváltoztatni
a SIM kódot.... hát ez teljesen átment gyökérbe..
Innen gondolom már csak a PIN vagy a PUK kód segít ???Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Szóval visszakerült a JVP, dark core 2.7.3 rajta.
EFS visszamásoltam.
Wipe meg minden full erase.
Reboot.Seeeemi nem változott.. brühühüüüüü
-
eladogeppc
veterán
-
eladogeppc
veterán
válasz eladogeppc #9461 üzenetére
Egy kis problémám akadt.
Rootolás nélkül nem tudom az EFS-mappát visszatolni
2.3.4 alá nem találtam root progit.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz vagyula #9460 üzenetére
Megpróbálom. Egyet nem értek. A kártya másik telefonban kéri a PIN-t....
Ez k..rva furcsa. Ilyet még nem láttam. Asszony kártyája az SGS-ben műkszik.Lehet hogy lockolódott a Sim-em ??????
WTF ??
-
eladogeppc
veterán
Üdv !
Érdekes dolog történt. Írtam, hogy nekem nem jött be a Juwe MOD.
Hát fogtam , vissza a gyári JVP, és már repült is a kártyára a SIM LOCK.
Hát most szúrom tökön magam, mert a kártyám céges, és foggalmam sincs
mi a PIN illetve PUK kód..Ilyenkor mit tudok tenni ?
Telefonon nem látok semmilyen SIM-toolstVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz R2D20208 #9421 üzenetére
A galaxy nem fos, nem állítottam.
De legyen, te nyertél. Tök hülye vagyok mindenhez.
Ezért sem tudom megcsinálni a telómat.
Juwe után se imei, se semmi. És sajnos hiába jelzi a térerőt, nem lát semmilyen
szolgáltatón azóta a telefon.Hajráá JUWWWWWEEEEE
Cső !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz R2D20208 #9410 üzenetére
Nem értelek. Azért mert valaki nem régóta van fenn a mobilarénán és csak lelkes újonc
státuszban van, arról nem tehet.
Ritkán szólok hozzá a fórumhoz, és csak építőjelleggel próbálom ezt tenni.
Velem nem kell vitatkoznod különben , mert az tényleg téged minősít.
Amúgy a tapasztalataimat amit leírtam mind őgy gyűjtöttem össze, ahogyan te is tetted.
Felrakod a ROM-ot a leírtak alapján, és várod milyen.Lehet hogy tök béna fasz vagyok a dolgokhoz, és lehet hogy te itt egy nagyon ász ember
vagy. Ez is lehet.Minden Romot úgy telepítek ahogyan leírják. És elég sok segítőkész emberke van itt
kisebb arccal , akik segítenek ha baj van.És nem sértődnek be, ha egy bizonyos MOD-ot szarnak titulálok.
Nem azért írtam le hogy szar mert olyan kedvem van.
Amúgy te kis.... na mindegy az ébresztőre azért írtam 10 percet, mert már akkor
is előjön a bug.
Nagyon okos ember.....
Sajnálom hogy a JUWE egy fos . Ez van !Tapasztalataimról annyit, hogy nem egy telefon típusom volt droidos, nem ma kezdtem.
Commtiva Z71, Moto Defy , stb...
Most ezt nyúzom. És ami szar, az szar.Bocs ha felhúztalak , de nem bírom a vízfejű embereket.
-
-
eladogeppc
veterán
Hali !
Egy kicsit melós dolgot tudnék ajánlani.
Nekem ez után lettek jó akksi időim.LAGFIX-et kikapcs !!
Teljes Visszaállításhoz - JPF_JP4_JPP (2.2) ezt rakd fel.
Tudom, hogy melós, de megéri.
Hagyd elindulni , majd visszarakhatod a JVP-t, és utána a voodoo kernel-t lagfixel.Nekem bevált 2 nap minimum megy a készülék.
Ezt a JVP-t moddolom, de hát egy híg fos majdnem mindegyik mod.
Tisztelet a kivételnek.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz R2D20208 #9397 üzenetére
Hali !
Lehet, hogy neked ez csodálatos akksi idő, de ha már csak a sima JVP-t használnád alap
kernellel, már annak is jó az akksi ideje.
JUWE alatt nem 2%-ot esett 12 óra standby mellett, hanem jóval többet. kb 5-6%-ot.Arra meg te sem mondtál semmit, hogy az ébresztés miért nem működik okoska ??
Próbáld csak ki. Állítsd be 10-20 perccel későbbre az ébresztést, standby, és érdekes módon
eltűnik az app a memóriából. Ez hiba !!Üdvözletem, és remélem sok ilyen MOD-ban lesz részed
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Valaki nagyon nyomja a Juwe 5.0 romot. Felejtsétek el.
Akksi időben kevesebb, mint a gyári JVP ugyanolyan használat mellet.hibái: - Ébresztés funkció 10 perc után leáll, ugyan mutatja, hogy be van állítva
de nem ébreszt. Emiatt majdnem nem keltem fel- 1 nap használat után elkezd laggolni. Reboot után ok.
Quadrant 1300-1400 között ami érdekesnek tűnik.- Én Wifin szoktam netezni 2G beállítások mellett, így is érdekesen merül a teló.
Sokan utálják a 2.2.1-et , de a JS8-as ROM nagyon stabil, és nem merül minden híreszteléssel ellentétben.
Egyetlen egy dolgot csináltam vele, felraktam voodoo kernelt, és az aksim 12 óra standby mellett 2%-ot csökkent úgy, hogy véletlenül bekapcsolva hagytam a wifit.Előnyét nem látom még mindíg a 2.3.4-nek. Szép, meg minden, de számomra
túl sok újítást nem tartalmaz.A MOD-ok amiket meg készítenek, néha kiborítóan szarok tudnak lenni 2-3 nap használat
után. Kinézetén tényleg dob a készüléknek, de másra nem jó. Rajzolgatjuk az UI-t.QUADRANT: Érdekes, hogy sok emberkének 2000 feletti értéke van benne, de lehet, hogy hülye vagyok, de sem 3d-ben, sem számításban nem lesz gyorsabb a készülék. Természetesen OC,UV mellett igen, mivel a proci rá van kényszerítve magasabb órajelre.
Történetesen érdekes, hogy 2.2.1 alatt a Quadrant 3d-részeinél 15-20%-al magasabbak az FPS értékek. Akkor hogy jön ki nagyobb érték 2.3.4 alatt ??????? Mindegy ...Üdv, jó ROMolást Kernelezést. JUWE-t felejtsétek el . Híg fos teli huggyal !
-
eladogeppc
veterán
HAAAAAALII !
Froyo alá melyik a legjobb combo ???
illetve melyik lagfix, kernel a legstabilabb leggyorsabb illetve akkubarát ??KÖÖÖSZII !!
-
eladogeppc
veterán
HELP !
Melyik kernel-t ajánljátok JS8 alá ?
Darky vagy milyen van ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Egy számotokra egyszerű, számomra bonyi kérdés.
Még mindíg vacilálok a 2.3.4 jvp illetve a 2.2.1 Tegrak kerneles JS8-as illetve JSD Rom között.A 2.3.4 alatt egyérelműen látom mennyire merül a telefon, szinte semennyire.
JS8 illetve JSD alatt hogy viselkedik a telefon ??
Mennyire merül ? Kéne valami app amivel meg tudom nézni, illetve
tapasztalatok vannak erről ??Annak meg üzenem, akinek megy az NFS 2.3.3 illetve 2.3.4 alatt, és nem fagy le,
gratulálok. Egy rahedli ROM-ot próbáltam, és NEM MEGY !!!n...re.cc ről letöltött hivatalos Galaxy Tab-os változat ugyan elindul, de
szaggat időnként, illetve textúra hibás belső nézetben.
Ha valaki tud erre is megoldást, vagy verziószámot írjon legyen kedves nekem.
Szeretném én is élvezni az NFS-t eme csodálatos eszközön !!!!ÜDV Mindenkinek !!!
-
eladogeppc
veterán
Ismét hali !
Stock JVP + Darky 2.7.3-hoz battery modot honnan tudok értelmeset, animáltat
szépet leszedni ?Köszi !
-
eladogeppc
veterán
-
eladogeppc
veterán
Hali !
Ment a JPU utáni JPF_JP4_JPP.
Ezután kies frissíti most a JS7_JPY_JS3 (PAN) -ra.
Úgy néz ki eddig oké !Gondolom KIES ennél nagyobb verziót nem fog adni ?????
Ha azt szeretném hogy minden hivatalos legyen, akkor ez a végleges ??
Vagy amit írtál azt csináljam ?
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz vagyula #8963 üzenetére
Köszi.
KIES nem engedi frissíteni Mi baj lehet még ?
Produkt code minden ok lett !Emlékszem, amikor alap volt ,akkor engedte frissíteni, de csak 2.2.1-ből valamelyikre.
Most azt írja, ez a verzió nem frissíthető
-
eladogeppc
veterán
Ezekkel az a bajom amiket amúgy köszönök szépen, hogy kies romok.
Melyik alap rom alá rakjam be ? Mármint melyik alap romot húzzam be előtte odinba ?
-
eladogeppc
veterán
Srácok !
Szeretnék mégis visszatérni a gyári állapotra.
Mi kell hozzá ? Pannonos CSC-t tud valaki adni ??Ha van olyan amit be tudok húzni Odin alá , az jó lenne.
Illetve gyári 2.2.1-es ROM-ja van valakinek, megköszönném !!!!!!
THX !
-
eladogeppc
veterán
Üdv ismét.
Hát próbálgatom a ROM-okat, de sajnos az a r...adt NFS SHIFT csak 2.2.1 alatt akaródzani
működni.Esetleg valaki tudja milyen app csinálja azt a szép grafikus üzemidő elemzést ?
Mert ugye 2.2.1 alatt ilyen nincs.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Nem értem minek ez a Bezke nezke. Lótúró, mindegyik csak csicsázása az eredeti rom-nak.
Ha nem tetszik a samsungos kinézet, miért nem raktok fel valamilyen launchert.
Ti is be tudjátok állítgatni hogy nézzen ki.
Ezért nem érdemes ROM-okat csere berélni szerintem.Én is beleestem ebbe a hibába, hogy hetek óta cserélgetem a ROM-okat, és nem sok különbség van köztük.
-
-
eladogeppc
veterán
Ami még eszembe jutott és nagyon érdekes jelenség, hogy pl. Bezke alatt Wifit használva, a telefon izzik mint a szén !!!!
Érdekes, hogy más ROM alatt ez a jelenség sincs meg.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Például egy NFS Shiftet sem tudtam felrakni rá, mert az EA logó után lehalt mindegyik változat, amit le lehet tölteni a netről.
Illetve Asphalt 6 szanaszét akadozik 2.3.4 stock, Bezke, vagy akármelyik alatt.
Asphalt 5 szintén bugos itt ott.
Érdekes, hogy ezen programjaim tökéletesen települnek 2.2.1 stock alá.Szerinted mi lehet a gond ?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok.
Olvasgatom rendszeresen amiket irogattok de alig irtok arrol, hogy melyik
ROM mennyire kompatibilis a szoftverekkel.
A napokban volt szerencsem kiprobalgatni egy jopar ROMot.
Ginger alatt szinte az osszes autos game fc-zik illetve laggol.
Arrol nem is beszelve, hogy ugyan a quadrant szarnyal.
Pl.: nenamark 2 2.3.4 alatt elindul, majd fc.Az akksi idok briliansan alakulnak 2.3.4 alatt, de minek, ha az appok kihalnak?
Pl.: Bezke 4.1 alatt a lockscreen-t atallitod valamelyikre (pl Miui)
Majd nem feloldani akarod, hanem egybol izenetet irni, mar dob is egy
hatast a telefon (reboot)Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Hali !
Visszaálltam végre a régi 2.2.1-re.. CSC pannonos, minden ok !
NFS SHIFT megyen tökéletesen.
Miért nem megy a SHIFT 2.3.4-en ?? Kifagy, minden baja van.... ?????????
-
-
eladogeppc
veterán
Új hülyeség jött elő !
Eddig tudtam SuOneClick1.9.1-es rootolni, most nem megy.
Vagy már annyire hülye lennék, hogy a 2.3.4-et nem lehet Rootolni ?Fel akartam tolni rá az /efs mappámat.
-
eladogeppc
veterán
-
eladogeppc
veterán
-
eladogeppc
veterán
E: can't mount /dev/block/stl10
(invalid argument)
E:copy_dbdata_mediaan't mount DBDATAyour storage not prepared yet, please use ui menu for format and reboot actions.
copy default media content failed.NEm áll fel a telefon, nem tudok bemenni az ui-ba.
-
eladogeppc
veterán
Köszi szépen !
Most valami kínja van a partíció mountolásával, ui-ból kéri.
Mindjárt kiderül, hogy mi lesz. Lehet, hogy tégla ?Azt vettem máskülönben észre, hogy Quadrantban szép nagy pontszámokat
kaptam én is már a 2.3.4-es Dark Core-al meg lagfixekkel, de
például az NFS SHIFT ből nem találtam olyat, ami el is indult volna 2.3.4-alatt.Lehet, hogy én vagyok béna, de amíg ment is, 2.3.3 alatt, ott is szakadozott.
Egyedül 2.2.1 alatt ment normálisan.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Üdv ismét !
Csak 1 kis helpet szeretnék kérni.
KIES-el mentett ROM-ot hogy a fen.ébe tudom visszatölteni ?
Találtam gyári lementett ROM-ot, de ez nem 3 fájlos, hanem 5 és mindenféle .rfs fájlok
vannak benne.Kérlek segítsetek. Odinba nem tallózható be
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Hülye kérdés.
Darky 10.1 felmegy JVP-re vagy minden áron kell a JVH neki ?Illetve melyik a jobb megoldás ?
Ha JVP-re Dark Core 2.7.3-at rakok ??Várom segedelmeteket. Köszi előre is !
-
eladogeppc
veterán
Most látom , hogy NFS Shift = telefon reboot.
-
eladogeppc
veterán
Úgy veszem észre, hogy NFS szaggat az új rommal !
-
eladogeppc
veterán
Darky-t ás és lagfixet érdemes az új ROM-ra felrakni (2.3.4 JVP-re) ?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Akkutesztet mivel szoktatok csinálni ? Aminek a képét be szoktátok illeszteni ide.
Ami nézi mikor milyen aktivitás volt ?
Ami logol...
Köszi !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz lefkosia #7035 üzenetére
Akkor maradhat. Ez ugye 2.2.1.
Odinnal felgyötröm. Azt még megkérdezhetem, hogy a lagfixekkel érdemes foglalkozni
ha az ember nem teljesítménymániás ? Nekem a need4speed megy szépen a gyári
Rommal is. Vagy azért jó ha fenn van.Ha ajánlod, akkor erre fel tudom valahogy tenni ?
Köszönöm fáradozásod , hogy segítesz egy ilyen kezdőnek..
(Defy-n meg Commtiva z71-en egyszerűbb ROM-olni)
-
-
eladogeppc
veterán
Illetve van még 1 ilyen:
I9000XWJSD ##512.PIT
2.2.1
2011 May 2
CSC = I9000OXXJS6
-
eladogeppc
veterán
I9000XWJS8 ##
512.PIT
2.2.1
2011 March
Ez jó nekem a samfirmware-ről ?
-
eladogeppc
veterán
Senki ?
Sziasztok !
JS8-at jól működőt merre találok ?
Milyen ROM-ot ajánljátok ?Nekem a stabilitás kell, és hogy ne merüljön a teló..
Az normális ha a Wifi GPS be van kapcsolva de nem használom egyiket sem, hogy lemerül a készülék 1 nap alatt ???
Jelenleg Kies gyári PAN-os ROM van fenn.Illetve még 1 dolog. Agyilag nem fogom fel miért van 3 ROM a készüléken ??
Mindegyiket kell frissíteni, vagy csak az egyiket ?
Odinnál látom hogy külön is mehet, de ROM függő.Mit ajánlotok melyik stabil, gyors, FROYO-t ajánljátok ?
Az se baj ha gyári. (Ami most van fenn:
JS7 , JPY , PANJS3
)Kérlek segítsetek !
Köszönöm előre is !
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
JS8-at jól működőt merre találok ?
Milyen 3-as ROM-mal ajánljátok ?Nekem a stabilitás kell, és hogy ne merüljön a teló..
Az normális ha a Wifi GPS be van kapcsolva de nem használom egyiket sem, hogy lemerül a készülék 1 nap alatt ???
Jelenleg Kies gyári PAN-os ROM van fenn.Kérlek segítsetek !
Köszönöm előre is !
-
eladogeppc
veterán
-
eladogeppc
veterán
Senki nem tud a gyökér agyamon segíteni ??
Köszi....
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok ! Segítsetek lécci.
Telefonomon:
PDA: i9000xwjs7
Phone: i9000xxjpy
CSC: i9000panjs3
Hülye kérdés, de például csak a PDA részt vagy csak a Phone részt is lehet külön
Odinnal frissíteni ?
Nekem Defy-m volt , de ennyi paraméter ott nem volt a firmwareben.
Mit javasoltok , mit frissítsek ? Azt hogy hogyan , már elolvastam.
Szeretnék gyári romközelben maradni, illetve a Samfirmware oldalon
találtam már 2.3.3 Romot, csak nem tudom hogy mi lesz ha felülírom a
panjs3-as CSC-met ???
(B)Segítsetek lécci ! Köszönöm előre is !(/B)Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok ! Segítsetek lécci.
Telefonomon:
PDA: i9000xwjs7
Phone: i9000xxjpy
CSC: i9000panjs3Hülye kérdés, de például csak a PDA részt vagy csak a Phone részt is lehet külön
Odinnal frissíteni ?Nekem Defy-m volt , de ennyi paraméter ott nem volt a firmwareben.
Mit javasoltok , mit frissítsek ? Azt hogy hogyan , már elolvastam.
Szeretnék gyári romközelben maradni, illetve a Samfirmware oldalon
találtam már 2.3.3 Romot, csak nem tudom hogy mi lesz ha felülírom a
panjs3-as CSC-met ???(B)Segítsetek lécci ! Köszönöm előre is !(/B)
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Nagy segítséget szeretnék kérni tőletek.
Most lettem Samu Galaxy S tulajdonos.Előtte Commtiva Z71 és Defy tulaj voltam, végre most már jó telefonom lett.
Verziók a telefonom:
PDA: i9000XWJS7
PHONE: i9000XXJPY
CSC: i9000PANJS3Pár kérdésem lenne.
Ez a PANJS3 ez gondolom paneuropa. az XW JS7 az meg a ROM verzió.A bajom most az, hogy elég gyorsan merül a telefon, jó akku van pedig benne.
Mit kell tennem ? Milyen ROM-ot ajánlotok, ami gyári, és nem merül az akksi gyorsan ?
Olvasgattam, sok embernek a Wifi nem nagyon meríti a telefonját. Nekem baromi
gyorsan leszívja.TUDOM, olvasgattam a fórumokat, de már olyan mértékű, hogy már nem értek semmit.
Commtiván baromi 1x-ű volt, itt meg 3 adatom van mittudomén mikkel..Kérlek segítsen olyan, aki hozzáértő, és nem küld el a bánatba, hogy már 1000x leírták.
Köszönöm előre is mindenki segítségét !!!
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- BestBuy topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Steam topic
- Külpolitika
- További aktív témák...