- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz
eladogeppc #38856 üzenetére
ha s2-d van, akkor biztosan az i9000xwjvt kell neked? (s1-re való telenoros rom)
ez az s1es topik, ugye tudod?
mellesleg a checkfus szerverről nem vészes sebességgel jön le
ha egyfájlos a rom, akkor pedig semmiképp sem kell pit, mert nem repartolsz, a pit meg ahhoz kell -
fo_di
őstag
válasz
eladogeppc #38848 üzenetére
ha egyfájlos, akkor nem kell pit, és nem szabad repartolni, ha háromfájlos, akkor csak akkor kell pit, ha repartolni is akarsz
-
Vagany
őstag
válasz
eladogeppc #38841 üzenetére
Használd a keresőt jobb felül! XWJVT
-
Khelben
nagyúr
válasz
eladogeppc #12452 üzenetére
[link], nekem is ez van fenn, működik, nem bugos és elég jól testreszabható.
-
válasz
eladogeppc #11143 üzenetére
Légy szíves fogalmazz kulturáltabban!
-
Kevin's
senior tag
válasz
eladogeppc #11274 üzenetére
Részben teljesen igaza van eladogeppc nek ne hogy már az alap dolgokat ne várhassunk el egy prémium kategóriás telefontól az Iphone -on nincs ilyen hogy szakadozik a zene bár a net ott is darabos ! Tapasztalat ! Na meg az akku idő nekem anno az Iphone 3GS em 1 hétig bírta,de a HD2 őm is bírta addig csak az SGS nem
bár azokon windows meg IOS futott nem andorid .. Olvasgattam arról hogy többen panaszkodnak akik androidot használnak az akku időre..
szal nem csak ennél a telefonnál van az hogy merül , mint állat erről ennyit
-
tariattila
veterán
válasz
sok igazságtartalma van amit írsz...DE
ha letöltesz samfirmről egy gyári romot és odinnal felrakod akkor nem szabadna gondod legyen semmivel mivel az nem "össze vissza másolgatott" fájlok tömkelege
a főzött/módosított dolgokkal pedig bármi előfordulhat ez igaz
-
R2D20208
addikt
válasz
És én negativkodok....Olvasd el az előző hsz- ed. Szép és pozitiv. Tőlem negatív dolgot erről a telóról irni még nem láttál, ha problémám jött, a megoldásán törekedtem. Az életbe nem huztam a procit
Ha ezer dologra használod a telót, pl a a bluetooth kihangositásos zenemittudomén milyen problémádnál utánnajártál bizonyos kompatilibitási dolgoknak? Ki hig fosozza a romokat az sgs-t ? Hogy lehet igy irni egy készülékről? Meg szarozni? Kiben a hiba? Hány millioan kedvelik ezt a telót ? Hagyjuk...Amugy Samsung Bada Wawe...Ezt ajánlom neked, de tényleg. Stabil, ugyanez a proci, és nagyon fejlődik a piaca, és atomstabil akksi.
-
R2D20208
addikt
válasz
eladogeppc #11266 üzenetére
Dobd ki a telodat, vagy add el, vagy élj igy vele, hisz rengeteg dolgot nyujt. Ha nem akarsz ilyen hibákat, és stabil erős megbizható, akksiügyileg is jó telefont akarsz ajánlom nokia E-51 vagy 52.
Leonardo : Az apk- t nem tudod telepiteni. Azt rakd a belső sdre, és onnan másold át a te system/app- mappádba, éa ird felül a másikat. Ha az nem megy, akkor felrakok neked egy JVQ - sat , és azt próbáld..
-
Sofian
őstag
válasz
eladogeppc #11143 üzenetére
Gyári romban a kivételek közé van téve az óra app. Itt ezt nem tették meg, hogy hol lehet szerkeszteni a kivételeket ez itt a kérdés....
-
Khelben
nagyúr
válasz
eladogeppc #11140 üzenetére
Látom azért a főzött romok itt is legalább akkora szívást jelentenek, mint a többi androidos telefonnál. Nem is értem, ezt a telefont minek cseszitek el bugos romokkal. Egy pulse-nál még oké, mert ott a gyári rom max. telefonálásra volt jó, másra nem. De itt? Mit tud a főzött rommal a telefon, amit a gyárival nem?
-
zozyk
addikt
válasz
eladogeppc #11140 üzenetére
Mikor jut el oda az androidos társadalom,hogy nem a FREE RAM ra matyizik???
Utána meg megy a sirás-rivás,hogy nem ébreszt/deszarandroid/ezerévesnokiajobb/stb.....
Békén kell hagyni az androidot,teszi amit tenni kell!
-
Kevin's
senior tag
válasz
eladogeppc #10596 üzenetére
Akkor kell cserélni ha az adott rom kéri, de ha 3 fajlos tiszta JVP teszel fel nem kell a bootloader!
-
Kevin's
senior tag
válasz
eladogeppc #10592 üzenetére
Odin V 1.7 el van egy külön kocka hogy bootloader pda hoz be tallóz és start
-
bossvico
senior tag
válasz
eladogeppc #10592 üzenetére
miui miatt, annak froyo kellett, de már ginger volt rajta. ezodin progival.
-
bossvico
senior tag
válasz
eladogeppc #10585 üzenetére
egyszer asszem énis az tfogom tenni, hogy vissza 2.2.1-re jpu-ra, azt onnan elkezdem, mert volt itt ezodin, bootloader csere, kernel, rom, szóval erre is ráférne tuti.
-
bossvico
senior tag
válasz
eladogeppc #10578 üzenetére
Nálam nemvolt jó ez a rom kernel párosítás, lehet olvastad is, iszonyat bugzott.
fekete képernyő, folyamat fc minden, telefon kikapcs, újraindulás.mióta kernel csere volt talon-ra, meg rom 7linux-ra,azóta érdekes jó. lehet elég lett volna a kernel is.
csak a bjutiful widgetet kerülöm, az nagyon bekavart, de már2.2.1-nél is volt vele gondom.
-
-D4nO-
tag
válasz
eladogeppc #9641 üzenetére
Én kiessel frissítettem 2,3,3-at!Nekem felajánlotta már 2 hete!Az aku idő nem a legjobb!
-
korpicschess
veterán
válasz
eladogeppc #9641 üzenetére
Most lehet én vagyok a hülye, de az aláírásod alapján 2.3.4-en vagy. Nekem ez a legjobb ginger akksiban.
-
tombike
aktív tag
válasz
eladogeppc #9461 üzenetére
Ha van ügyfélbiztonsági kodod akkor az ügyfélszolgálat megadja a puk kodot telefonon is
-
vagyula
senior tag
válasz
eladogeppc #9476 üzenetére
Figyu a sim-zár a pin-kód.
Nem értem hogy tudod ezt változtatni ha nem tudsz a kártyával hálózatra lépni.
Bökj rá és írd be a pin-kódod. -
vagyula
senior tag
válasz
eladogeppc #9473 üzenetére
Lehet,most hülyeséget mondok, de szerintem csak bekapcsolta a pinkód kérést.
lefkosia
köszi
-
vagyula
senior tag
válasz
eladogeppc #9470 üzenetére
Szal csak ez az egy rohadt sim nem működik és csak a te telódban?
Amúgy pin-kódos a kártya? -
válasz
Nekem a régi 2.2.1 kétszer is lezárta a simet, mert EGYSZER elrontottam a pint.
-
vagyula
senior tag
válasz
eladogeppc #9464 üzenetére
A Dark core kernel után rootolt lesz.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Egy kis problémám akadt.
Rootolás nélkül nem tudom az EFS-mappát visszatolni
2.3.4 alá nem találtam root progit. -
R2D20208
addikt
válasz
eladogeppc #9452 üzenetére
Ha nem oldodik meg a dolgod, este ha otthon gepnel vagyok tudok segiteni ne aggodj...
-
vagyula
senior tag
válasz
Ha sim locked akkor a hálózatot blokkolja a teló, tehát sim lockos lett, legalábbis én úgy értelmezem.
Kiderült,hogy nem a kártya a hibás és más szolgáltatós kártyát elfogad (valószínűleg,de ezt nem írtad, így csak találgatok) -
vagyula
senior tag
válasz
eladogeppc #9459 üzenetére
Szerintem told rá a 3fájlos JVP-t pittel, reparttal, utána kernel.Lehet egyből visszajön,ha nem mehet dark core,aztán másolt vissza az efs-t.
-
vagyula
senior tag
válasz
eladogeppc #9457 üzenetére
mondjuk dark core 2.7.3. Van efs mentésed? Ugye van external sd-n
-
vagyula
senior tag
válasz
eladogeppc #9452 üzenetére
Kernel rá és vissza az efs mentésed.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
eladogeppc #9395 üzenetére
Nem tudom mi bajod van vele. Tegnap tettem fel, eddig jónak néz ki.
Nekem 2960 pontot adott quad-ra, egész éjjel 7%-ot merült wifivel.
Csak ez a sok feketeség nem tetszik benne. Lehet vissza teszem a criskelo-t, majd elválik. -
R2D20208
addikt
válasz
eladogeppc #9417 üzenetére
Nem vagyok vizfejű , és sokkal kevesebbet tudok, mint itt bárki is. De olvasd el az első hsz - ed,akár a másodikat is amit ma nagy bölcsen, és szépen irtál, és kiderül mi és kit minősit. Hiba nélküli Rom nincs, és nem is lesz. És ezért vagyunk itt, hogy ezt kitárgyaljuk. Csak nem a te stilusodban ennyi. Ja , és ha a Galaxy is egy fos neked, akkor hajrá Deffy !
-
R2D20208
addikt
válasz
eladogeppc #9409 üzenetére
Valószínű, tudja a lelkes újonc milyen stabil alapra rakja a romjait, és hogy hogyan....
Na felhuzom az ébresztőmet 5 perc mulvára és megyek dolgozni :-O
Bye mindenki
-
R2D20208
addikt
válasz
eladogeppc #9401 üzenetére
10 perc mulva még sosem ébredtem, mert 10 percet nem alszom, tehát ilyent nem próbálok. Reggel 7 kor megyek dolgozni, rendesen ébreszt. Amig nem okoskázlak, nyilvánosan tartsd meg a tiszteletet. Ne alázd magad légyszíves. Nem vitázom veled.
Freak ez nálam a Juwe, de van aki telefonálni sem tud vele. Hát milyen érdekes világban élünk.
-
R2D20208
addikt
válasz
eladogeppc #9395 üzenetére
3 napja használom csodálatos akksiidővel, hibamentesen. De én veled nem vitázom . JUWE egy nagy szar!
(picit olvass utánna JuWe fórumnak, a több 100 ember hazudik vagy esetleg más ?
)
nem - e Kevin's csinált egy uj nicket
-
vagyula
senior tag
válasz
eladogeppc #9108 üzenetére
Nos,
Ma találtam egy NFS Shift-et ami megy a Bezke féle JVP-n.
Nekem először nem indult el, csak másodszorra, és azóta is fut, szal ne ijedj meg.
Ha belső kameranézetben játszol, van egy rossz hírem:textúrahibás.
Van random újraindulás, ez nemtom,h a rom hibája-e, vagy kompatibilitás hiba.
Amikor kilépek a játékból a szabad memória felugrik akár 220Mb-ra is
Ha ezeket a kompromisszumokat elfogadod íme egy link:
http://www.mediafire.com/?srjs8na66sokspg
Ez mehet az sd-re és telepítsd.
Ami még fura, azt láttam ez egy az egyben átmásolja data/app könyvtárba a fájlt.
(Ha jól emlékszem a régi nfs az sdcard/android/data-ba mentette az sdre másolt fájlokat, bár már régen használtam) -
twine
veterán
válasz
eladogeppc #8888 üzenetére
Na férfi,,, én kipróbáltam az Asphalt6-ot JVP alatt, és tökéletesen szalad! Akadás nélkül!
Egy problémám volt, hogy tegnap egész délután próbáltam letöltetni vele a "hiányzó" 4xxMb-ot, de nagyon lassan darabonként jött le, mint ha elakadna a letöltés....de estére mikor töltőre raktam elindítottam, és reggelre azzal fogadott a telefon hogy kész a letöltés, indithatom a játékot! Vonaton teszt, és hibátlan....nem tudom nálad mi lehet a gond -
fo_di
őstag
válasz
eladogeppc #8977 üzenetére
én mondjuk akkor szerintem feltennék egy konyhásat
a gpshez célszerű valamelyik gingerbreades modem (mondjuk ami a jvo-ban volt), az akkuidő általában jó a js8-on
a különbség a kettő között a modem meg a csc
de megpróbálhatsz egy konyhás romot is, most ott már csak jsd van, de a visszajelzések alapján jó, arra tudsz pan csc-t meg gb modemet is válogatni
romkitchen.org
tariattila logoutján meg van róla leírás -
fo_di
őstag
válasz
eladogeppc #8975 üzenetére
ha hivatalosat akarsz, akkor ez a vége, ha nem, akkor nyugodtan tedd rá a js8-at, az jó 2.2.1-es rom
-
fo_di
őstag
válasz
eladogeppc #8971 üzenetére
kies nem fog neked erre a kódra újabbat adni egyelőre, ez az utolsó hivatalos, amit PAn kódra kaphatsz
amit írtam, azzal is ezt a js7-et kapnád meg, csak odinos frissítésre -
fo_di
őstag
válasz
eladogeppc #8966 üzenetére
próbáld ezzel letölteni: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1032437
ha telenoros kell, akkor ahhoz van már 2.2.1 js7 is, amit a "CheckFusDownloader.exe -dl I9000XWJM2/I9000PANJM1/I9000XXJM1/I9000XWJM2 PAN" kóddal parancssorban le tudod tölteni, vagy az új verzióval talán grafikus felületen isvagy ha az új verziót le tudod tölteni, ott a product code végét írd át HKDPAN-ra, a pda-nak tedd be a I9000XWJM2-t. phone-nak a I9000XXJM1-et és cscnek a I9000PANJM1-et és akkor le tudod tölteni (egy kies dll-t be kell másolni a könyvtárába)
-
fo_di
őstag
válasz
eladogeppc #8964 üzenetére
töltsd le a telenoros romot és azt is odinnal told fel, ne a kiessel
-
vagyula
senior tag
válasz
eladogeppc #8960 üzenetére
Feltolod a 3fájlos alapot, majd utána a telenorost.
-
vagyula
senior tag
válasz
eladogeppc #8944 üzenetére
3fájlos alap 2.2
http://hotfile.com/dl/99955459/dea6962/I9000XXJPU.rar.htmlTedd fel ezt, aztán ha akarod az előbbiekből bármelyiket.
-
vagyula
senior tag
válasz
eladogeppc #8936 üzenetére
2.2
JPF_JP4_JPP Telenor PAN! http://www.multiupload.com/D6XSIVQZ302.2.1
JS3_JP9_JPY magyar XEH CSC-vel http://www.multiupload.com/B92ZDZ01OD
JS8_JS5_JPY Eredeti KIES ROM (XEH) http://www.multiupload.com/41ACG6334X -
Piwi
veterán
válasz
eladogeppc #8926 üzenetére
az nem külön app,hanem GB újdonsága
-
Piwi
veterán
válasz
sajnos nem tudom mi lehet. nekem előtte js8 volt fent,titaniummal mentettem le minden programom,játékom,és ugyanazokat raktam vissza GB-re,és a játék adatok letöltése után szépen futottak is...esetleg próbálh meg újabb verziójut felrakni
-
vagyula
senior tag
válasz
eladogeppc #8891 üzenetére
Este kipróbálom, nincs most rajta a SHIFT.
-
twine
veterán
válasz
Asphalt 6 JVO "stock" alatt hibátlanul futott.......
JVP-n még nem próbáltam... -
vagyula
senior tag
válasz
eladogeppc #8889 üzenetére
Ne szorítsd annyira a telót
Ez baromság, 7 és fél órája be van kapcsolva a wifim, és semmi melegedés, pedig használom, mert reggel még 100%ról húztam le és most 49%-on vagyok.
-
Piwi
veterán
válasz
eladogeppc #8881 üzenetére
nekem még egy játék sem fc-zett GB alatt,tökéletesen futnak a játékok...tehát nem értem mi a baj..
-
vagyula
senior tag
válasz
Bezkénél romjánál köztudott, ha betallózod custom appba mondjuk az üzenetet, onnantól nem dob hátast.
Az a baj csak hogy pl.miui nem jelzi vissza ha sms érkezett, de ez nem a rom hibája, hanem a lockscreen appé.Inkább amondó vagyok,hogy rosszul portolják át az SGS II alkalmazásait az gs I.re.
Kamera miért is működne, ha a galaxy S 2-ben 8mp-es van meg full hd?
Email app nekem pl.tök lassú, vissza kellett cseréni.
A naptárral semmi bajom -
gamek!ller
őstag
válasz
Hehe, a feloldóst ha nem mondod sose jövök rá..
Igaz.
-
válasz
eladogeppc #8525 üzenetére
vélhetően optimalizálni kell még adott játékot 2.3.4 alá!
madcon; normál xxjvp alatt rendesen működik, reméljük nálad is okés lesz! engem akkor is bántana a tudat, hogy nem működik valami, ha nem is használom...
Sergoo; kies friss? a használt usb csatlakozás főágon van, és nem elosztós...stb? védelmi szoftver nem akadályozza az mtp települését?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
eladogeppc #8511 üzenetére
jahogy 2.2.1-re akarsz.. akkor egy full 3+1 fájlos JPU a samfirmware.com-ról reparttal (még factory reset sem árt előtte ill utána kóddal), utána pedig mehet rá a kívánt 2.2.1-es rom, JS8-at javaslom.
-
Kevin's
senior tag
válasz
eladogeppc #8511 üzenetére
Én most léptem vissza 2.3.4 ről megint össze omlott ,
már másodjára ... Többet nem próbálkozom vele szar
vagy én vagyok béna ,hogy mindenkinek megyen csak nekem indulgat újra. Fel raktam a JS8 at lám nem omlik össze
pfff tökéletesen fut ... vki le írná hogyan tegyem fel ezt a JVP -t úgy , hogy ne omoljon össze ha játszom meg netezem rajta
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
eladogeppc #8509 üzenetére
EFS mappa visszamásolással csak óvatosan, én nem javaslom, hacsak nem maradt más lehetőség...
Rootolni meg egyszerűen tudod, tegyél fel alá megfelelő kernelt, vagy pedig cf-root 3.7.
-
válasz
eladogeppc #8506 üzenetére
ja, azt ebben a formában nem tudod megcsinálni, ráadásul a lagfix is bekavarhat!
a 2.3.4 alatt például nincs adott szolgáltatós product code, először a megfelelő alapot kellene megteremteni a szolgáltatós firmware verzió alá! 3 + 1 állományos 2.2.1 vagy korábbi verziós firmware kell, aminél támogatott a szolgáltatós csc, re-partition kipipálással azt felhúzni, szolgáltatós csc visszaállít, és utána mehet fel a csak pda állományos szolgáltatós firmware verzió! -
válasz
eladogeppc #8500 üzenetére
lehet, hogy ilyen szintem már 3 + 1 (pda/modem/csc + pit) állományos kell, és re-aprtition kipipálás!
-
válasz
eladogeppc #8498 üzenetére
odin -> pda rész - de még *.tar formátumban!
-
telya
aktív tag
válasz
eladogeppc #8496 üzenetére
az inkabb valszeg 1 file-os lett, csak az 1 fileban levo kicsomagolt cuccokat nezed, abban lehet 5 dolog. szoval azt a tar-t ne csomagold ki, csak egyben hasznald.
-
tombike
aktív tag
válasz
eladogeppc #7575 üzenetére
quadrant kezd hazudos lenni nekem a jvo ra 900 at mer mostansag
2.2.1 re jpy meg 1380 szoval hajit erzetre jobb a 2.3.3 megis gyengebbnek iteli -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
eladogeppc #7062 üzenetére
beállítások, telefon névjegye, akkumulátor használat.
Erre gondolsz? -
lefkosia
őstag
válasz
eladogeppc #7037 üzenetére
Ment privi.
Én is teljesen kezdő voltam, de itt egy-két kolléga segített. Még nekem is van mit tanulni -
lefkosia
őstag
válasz
eladogeppc #7034 üzenetére
Én nem szoktam módosítani a CSC-t.
-
lefkosia
őstag
válasz
eladogeppc #7028 üzenetére
Mindenekelőtt mentsd le az efs mappa tartalmát, majd odinnal tedd fel a JS8 romot így.
-
lefkosia
őstag
válasz
eladogeppc #6911 üzenetére
Ez a legstabilabb gyári rom. Szerintem ezt próbáld ki.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
eladogeppc #6897 üzenetére
JS8-ból egy konyhai doc főzetet ajánlok, az stabil és gyors lesz, nálam az akksival is elég jól bánt. Itt találod. (előtte tegyél 3 fájlos JPU-t reparttal, 512 pittel!)
kuckuc: úgy döntöttem visszatérek JVH-ra, nem vált be ez a MIUI, az akksiidőm azóta botrányos battery wipe után is, pedig egyébként tetszene...
-
B.Ricsike
őstag
válasz
eladogeppc #6262 üzenetére
Igen, lehet külön is felrakni öket, bár nem célszerű, nekem pl elrontotta a rendszert, mikor külön raktam Odin-nal, szóval szerintem ne nagyon próbálkozz vele, max CWM-böl mert az is jó, de nem tudom ezeket mennyire vágod.
Amugy szerintem a legtisztább az, ha egy uj ROM-ot teszel fel a neked kellő modem és CSC párosítással Odinnal.
A PAN-os CSC-t felejtsd el, vagy esetleg ha DOC ROM-ot teszel fel és kiválasztod a PAN-os CSC-t, akkor lesz, bár lehet amugy is lehet, ebben nem vagyok illetékes, illetve efs mentést mindenképpen csinálj.
2.3.3as ROM-ok vannak már, csak még itthon nem hivatalosak, de tudsz feltenni ha olyat akarsz.
Amugy ne parássz ha nem Pan-os a CSC-d, semmi hátrányod nem lesz belöle, nekem kb 1 hónapig volt az, aztán rom-ot cseréltem és azóta függetlenként van, egyedül a gari miatt kell majd az, más érdemi változás nem lesz, meg annyi hogy magadnak kell beállítani a mobilnetet (20mp az egész).
-
cozmo
őstag
válasz
eladogeppc #5393 üzenetére
Az én javaslatom: pda:JVH, modem:JVO, csc: JV1, kernel: Chainfire, LauncherPro+, így Quadrant score: 1972!!!!
A felrakáshoz Odin a te barátod!
Olvasd az első hsz-t!(#5395) Deeday: ok
-
xnace
őstag
válasz
eladogeppc #5393 üzenetére
XWJS8, vagy XWJSD. Logout-omon le van írva, hogy hogyan kell feltenni.
Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest