Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Yettel topik
Aktív témák
-
_András_
tag
válasz D1L1ZS #29996 üzenetére
Ez engem is nagyon érdekelne elvileg van rá egy program ami átirányítja a játékot a külső sd-re de nekem sehogy nem akar működni igaz nekem ics-em van és ott a külső sd elérési útja más
Ha valahogy rájössz a progi működésére légszi írj egy pü-t hogyan kell megcsinálni[ Szerkesztve ]
-
_András_
tag
válasz D1L1ZS #29154 üzenetére
Jó neked én ha rákattintok az ikonjára rögtön fc-zik egyet igaz nálam ics alatt
Talán próbáld meg chainfire 3d-t -
_András_
tag
Na akkor a jvz vel végigértünk az abc-n most akkor vagy ez az utolsó rom a samutól vagy jön az ics
Remélem az utóbbi -
_András_
tag
válasz schawo #27558 üzenetére
Szerintem nagyon jó alpha 7-es de már nagyon gyors vajon milyen lesz véglegesben vagy esetleg samu féle ics faceunlock sajna bugos mert mindent felismer csak éppen az arcot nem + a beépített adatforgalom számláló is megáll 0.00kb nál szóval semmire nem jó a videózás hiányzik és akkor tökéletes lenne
A gáz vele hogy sokat kell vele szenvedni mert van az alpha 7 és akkor ami közben megjelent fix-eket rápakolgatni ja és az akksi brutál merül reggel szedtem le talán 1.5 2 órát használtam és most 10% -
_András_
tag
válasz CHIPman #27548 üzenetére
A telefon úgy megy ha felraksz egy cm7-es modemet a 3g pedig ha felteszed ezt a superusert utána ezt majd ezt telepítsd majd a progival keresd meg ezt /etc/init.d/99enable3g kattints rá open as script jobboldalt help-re és jelöld ki a run as a root-ot és a run on network change-t ok-ot majd save-t rebootold a telót és utána akkor majd kéri a progi a superuser jogokat és utána már van 3g
Hú hogy én mennyit szenvedtem ezzel míg rájöttem
[ Szerkesztve ]
-
_András_
tag
válasz Picur1992 #27166 üzenetére
Hát figyelj ha találsz egy balekot aki cserélne veled akkor hajrá de akkor majd adj vmi elérhetőséget attól aki cserélt veled mert lenne egy karcos nokia 2700classicom egy SGS2 ért cserébe hátha van neki az is
Ja és nézzél utána mit tud a huawei és mit a samu[ Szerkesztve ]
-
_András_
tag
Telenornál jelenleg melyik a legfrissebb rom esetleg nincs valakinek egy kies-ről lementett egyfájlosa?
Vissza kéne tenni mert vinném gariztatni -
_András_
tag
válasz postajoska #26119 üzenetére
Rakj fel egy gyári ginger-t odinnal de előtte wipe-olj le mindent és utána ne rakd vissza az eddigi alkalmazásaidat mentésből mert az miatt fc-zik
csak egyenként apk telepítgetéssel vagy marketből rakd fel az appokat -
_András_
tag
válasz kutkut #26111 üzenetére
Igen glitch 12-őt használok nekem ez jött be a legjobban nagyon jó tuning van benne stabil és tudom hogy ez nem számít de quadrantban 5000 pontot is eléri igaz 1.6Ghz-n
Az a baj hogy nem igazán frissítik vagy lehet a fejlesző vett sgs2 őt de mindenesetre szeptember 29 óta nem jött frissítés ugyan az a beta van fennNincs valahol 1 leírás hogyan kell használni az apktranslationwizardot sehogy nem akar működni megcsinálja a zipet de telefon nem észleli a magyart csak angol van benne + kínai
-
_András_
tag
Stock romosoknak kijött a JVU remélem a hírekkel ellentétben ezután már ICS jön
-
_András_
tag
válasz South Velen #25851 üzenetére
És bevitted a szervízbe és ott mondták hogy nem csinálnak semmit vagy bekérték a telót és 1 hét múlva visszajött hogy semmit sem csinálnak vele vagy esetleg szervízfutárral 1 nap múlva közölték a "jó" hírt?
-
_András_
tag
Sziasztok valaki próbálta már azért gariztatni a telót mert felül a notification bar beégett erre kiterjed a gari vagy nem? Ha kiterjed akkor mit cserélnek mert ügye a kijelző egyben van a krómkerettel és a Gorilla Glassal is
Ha valaki már bevitte megoszthatná hogy mennyi idő a csere illetve hogy miket cserélnek ki a telefonban -
_András_
tag
Sziasztok
Miui-n eddig sem ment a youtube 720p-ben ? Én tegnap tértem át és ma pedig frissült a flash v11 re most akkor a miui miatt nem megy a 720p vagy a flash 11 miatt?Más: Miui-ra nem lehet valahogy feltenni a samu böngészőjét? Az valahogy jobban tetszett
Megint más: Miui alatt nem lehet appokat szerkeszteni gyárinál simán lehetett ikonokat cserélni az drawable mappából. Ha itt próbálom (Tw4.5 öt próbáltam) akkor nem települ fel pedig csak 1 ikont cseréltem le és ugyanígy már működött az app jvs-en
A válaszokat előre is köszönöm
-
_András_
tag
A napokban valaki linkelte damian egyik kernelét hozzá van rengeteg tweak amivel még jobb lehet-ne ezt le lehet tölteni marketról db-ját 1000-ért vagy sharecash-ről le lehet tölteni ingyen csak vmit ki kell tölteni a baj az hogy én hiába töltöm ki nem enged letölteni akinek esetleg sikerülne letölteni az linkelhetné vagy írhatna egy pü-t hogy hogy kell letölteni
A progik amúgy itt érhetőek elA válaszokat előre is köszönöm
-
_András_
tag
Na mit hoztam nektek?
Ropogós Ginger romot 2.3.4 JVQ juni 10-ei a build date-je szóval nem kell tőle sokat várni mivel a JVP-nél csak 1 héttel újabb de meglehet próbálni
-
_András_
tag
válasz roberto211 #10392 üzenetére
Hát én a telenoros vagyok ahoz képest hiányoznak az apn-ek és a két telenor progi amúgy ugyan az a magyar nyelv van benne stb
De ezt pontosan nem tudom mert még 2.1 em volt amikor telenoros romom volt mostmár telenornál is 2.2.1 van de nem hiszem hogy több telenoros programot tettek volna bele[ Szerkesztve ]
-
_András_
tag
válasz roberto211 #10389 üzenetére
Mert az rendes hivatalos csak nem a magyaroknak készült hanem nyugatabbi országokba készülnek el először ha felraksz valamit akkor JVP-t tedd a többi az nagyon merül
-
_András_
tag
válasz R2D20208 #5572 üzenetére
De de valamit valamiért nekem így is jó mert az én használatommal pont kibír 1 napot ha épp nem jön rá a battery drain
Ha meg jobb aksiidőt akarsz akkor próbálkozz Voltage Control-al itt szépen lejjebb viszed a proci feszét így jobb aksiidőt kapsz de csak óvatosan vele[ Szerkesztve ]
-
_András_
tag
Damian kiadta az új kernelét mostmár RC fázisban van és nagyon jó
-
-
_András_
tag
Hello akinek megvan ez a két program Damian GTO Ginger Kernel hez
Gingerbread Tweak és Ultimate Ginger Kernel Control lenne a két progi
Az elküldhetné pü-ben -
_András_
tag
Ezt néztétek már nagyon durva kernel alpha állapotban van még de ígyis olyan k**va gyors
1500 pont quadranttal rfs-el (Cpu:3915; Mem:1622; I/O:792; 2D:362; 3D:807) mindjárt felrakom ext4-el is
[KERNEL][JVB][OC/UV]Talon Kernel Alpha v0.1.4Már alig várom hogy kész legyen úgy milyen gyors lesz
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest