- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ibenny
senior tag
válasz
ibenny #18604 üzenetére
Oo..felraktam a Galaxian kernelt, eddig minden okenak tunik. De nincs ennek vmi app-je, vagy hasonlo? Mert csak az About phone-nal latom, hogy ez a kernel van a rendszer alatt, de semmi egyeb beallitasi lehetoseg, meg semmi nincsen. Valamit rosszul csinalok, vagy ez tenyleg ilyen, csak fogadjam el, ami az XDA-n le van irva, hogy benne van?
-
chop
őstag
válasz
ibenny #14354 üzenetére
Folyamatban van, azt írta az oldal [link], hogy előtte rootolnom kell. Meg is történt, de úgy írták, hogy két kernelt kell feltennem ([link]. Az első felrakása rendben megtörtént, de a második után ez fogadott: [link]. Be tudom tenni download módba, de aztán nem tudom visszatenni az első kernelt, mert ezt dobja ki az Odin:
<ID:0/008> Added!!
<ID:0/008> Odin v.3 engine (ID:8)..
<ID:0/008> File analysis..
<ID:0/008> SetupConnection..
<ID:0/008> Can't open the serial(COM) port.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)Van tippetek?
-
bossvico
senior tag
válasz
ibenny #12685 üzenetére
ezt nem gondolom ,ezt tudom tapasztalatból.
csakis samfirmes romot raktam fel először, mindent a leirás szerint, először akku drain, merülősbug, utánna jvq-nál phone fc, fekete, semmire nem reagáló képernyő.
aztán jött deodex változata ezeknek +bezke rom, ilyen rom, olyan rom, mind bugzott, telefon újraindulgatott.
elég volt.
ja igen és mindent úgy raktam föl,ahogy a kitalálója leírta.
örülök, hogy nálad működik.
-
Kapanyél
őstag
válasz
ibenny #12685 üzenetére
Szerintem erre nem fogjuk megtalálni a megfelelő magyarázatot. Én pl. azt nem értem, hogyan lehetett másoknál annyival lassabb, rosszabb, bénább a Froyo, hogy a GB-t még akku drain-es korában is elviseljék. Ennek tükrében azt is simán elhiszem, hogy valakinél meg problémamentesen megy a GB.
De ez nem is csoda, hiszen - de ezt már írtam itt - öten ötféleképpen csináljuk, és ha véletlenül valakik pont ugyanúgy romolnának, hát akkor tutira nem azt a csomagot teszik föl. Összehasonlítani szerintem csak a samfirmes odex cuccokat lehetne, kódos és CWM-es FR-ek és wipe-ok után. JVP-ből is legalább háromféle deodexelt ROM kering a neten...
Arról nem is beszélve, hogy egy %-os akkukijelzés is keményen oda tud verni a rendszer stabilitásának, hogy ha azt nem körültekintő ember készítette.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest