Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
dbalazs123
aktív tag
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni!Általános felhasználásra melyik telefont ajánlanátok a galaxy S-t vagy a galaxy ace-t?
T-nél venném és nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen, mert ez lenne az első androidos telefonom.
Gondoltam Ti jobban értetek hozzá és hátha feltudnátok homályosítani hogy melyiket és miért.
Előre is köszi. -
-
Tonyk
veterán
válasz dbalazs123 #34893 üzenetére
Aki telefonon buzizza a marketet, az sikeres ember nem lehet!
Gépen gyorsabb, kényelmesebb.
Ha meg mégis telón kell b@sztatni, akkor valóban a régi jobb és gyorsabb nekem is.Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Szakiii
addikt
válasz dbalazs123 #34893 üzenetére
Több kategória van de nekem a lassúsága idegesítő ez a legfőbb ok. Top fizetős Top ingyenes van a régiben is. Keresés szintén van. Egyszerűen gyorsabb és szebbnek se szebb szerintem animált oldal váltás ami nekem nem akkora plusz ami megér annyit hogy akadjon a market és én szoktam naponta 1-2x használni. Még annyi hogy nekem átláthatóbb de lehet csak azért mert a régit használom.
-
dbalazs123
aktív tag
válasz Szakiii #34892 üzenetére
Egy csomóan írják, hogy nem szeretik az új marketet. Ennek mi az oka? Oké, hogy csicsásabb, meg lassabb, de végül is oda csak akkor mész ha kell valami. Böngészésre meg jobb az új, mert rengeteg új kategória alapján sokkal könnyebb újdonságokat találni. (legjobb fizetős, legjobb ingyenes, trending stb..)
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
Szakiii
addikt
Ahogy ki is írtam JVO modem hozzá + egy old market és így már marketnél sincs semmi akadás (utálom az újat) ja igen és hála a glitchnek 1,3-1,4-en szépen fut . Én ennyit nyúltam bele meg persze letöröltem azt amik számomra feleslegesek. Lehet quadrantban nem nyújt nagy teljesítményt de játékok szépen futnak a rendszer meg valami nagyon gyors.
-
Tonyk
veterán
-
bck.ek
tag
ICS mennyire stabil most sgs-re?
-
( V )
veterán
válasz dbalazs123 #34884 üzenetére
igen - csak akkor jön elő a kereső menü!
(#34886) Szakiii
nah kíváncsi vagyok, egy gyors nand-bckp és megy fel
vmi egyéb nyalánkság?[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
berczy03
aktív tag
válasz dbalazs123 #34883 üzenetére
JVZ-vel szemezek. A Te aláírásodban JVO modem van. Az miért? Nem jó a JVZ modem?
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
( V )
veterán
válasz Szakiii #34854 üzenetére
a kistesót ép most készülök feltenni a 7-eske mellé
amúgy tényleg elég faja kis rendszer, szépen pöccre megy!(#34880) berczy03 amit Tonyk kollega is írt: JVZ avagy JVZ alapra JW1, nálam ez utóbbi volt és jól működött! (+ semaphore -> Jetmod )
[ Szerkesztve ]
-
Linkin
senior tag
válasz hülyegyerek #34877 üzenetére
Nem is tudtam hogy visszafelé is kompatibilis kösz
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
dbalazs123
aktív tag
válasz hülyegyerek #34877 üzenetére
a klaviatúrámból vetted ki a szót
[ Szerkesztve ]
-
Linkin
senior tag
JVT-re fellehet rakni a 2.5.0-ás semaphore kernelt?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
dbalazs123
aktív tag
válasz Szakiii #34863 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy raktad föl? Milyen alapra, hányszor, hogyan és milyen wipe-okat nyomtál stb. Csak azért kérdezem, mert tegnap megpróbáltam feltenni, és egyszerűen nem lehetett kivenni airplane mode-ból. Frissen felrakott repartolt JVZ alapra semaphore kernellel próbáltam feltenni. Miután felment próbáltam a JVO modemet is, de egyszerűen nem tudtam megnyitni a hálózati kommunikációt. Egyedül a wi-fi ment.
-
Tonyk
veterán
Akkor meg minek bonyolítod? Megvan minden!
Odinnal repartolva tedd fel a JVZ-t (vagy JW1-et (alapból repart nélkül) esetleg JVU-t) majd a Semaphore 2.5.0 és kész is vagy.
Mióta itt pörgünk a témán már 3x megcsinálhattad volna.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Tonyk
veterán
Akkor mégegyszer sokadjára: A gyári (gondolom ez van most a telefonon) tedd fel a Semaphore 2.5.0-át. Mint írtuk visszafelé kompatibilis.
De minek lementeni a gyári romot. Azt később is le lehet tölteni (ha szükség van rá) a netről.
Ha EFS-t akarsz menteni (erősen ajánlott), ahhoz valóban kell a rootolt kernel -> Sempahore 2.5.0 , majd marketről tedd fel a superusert és Root explorerrel vagy ES File Managerrel mentsd el a EFS-t valahová, ezt a mentést pedig másold át a gépre, írd ki cd-re, töltsd fel gmailbe, netre bárhová, hogy meglegyen több példányban.
Ha megvan a mentés, akkor már csak az új rom felpakolása (odin) van hátra, a már leírt módokon.
[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Értem, hogy először ROM, aztán kernel. De először a fent lévő ROMhoz akartam kernelt, hogy le tudjam menteni, ahhoz meg kellett a cwm, mert a gyáriban (3e) nincs backup/restore opció.
Aztán ajánlották a JVZ-s ROM-ot. Ehhez kerestem kernelt. Csak nem találtam JVZ-s végűt, de erre írtátok, hogy jó a Semaphore_2.5.0.tar.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
NEM!
Először ROM (JVZ), utána a kernel. (nem is tudom hanyadjára írjuk már le )
Szerk:
Nem kell előtte kernelt cserélni, minek?
Odinba repart be, code a pda-ba, modem a modembe, csc a csc-be és hajrá.[ Szerkesztve ]
-
-
berczy03
aktív tag
Srácok! JVT-ről váltottam JVU-ra, de nem igazán jön be. Akadozósabb, lassabb, újraindulós, pedig másodszorra tettem már fel, ellenben JVT-vel 2 hónapig full elégedett voltam vele.
Viszont jött a JVU és toltam neki. De csalódtam...
(AOSP hiányáról nem is szólva, hogy az a hülye aki kitalálta!!!)Mit tudtok ajánlani? JVT, JVZ, JW1?
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Simtu
senior tag
válasz dbalazs123 #34857 üzenetére
Igazad van: maximálisan segítőkészek vagytok, nagyon köszönöm.
Csak még egy :
Írtad a JVZ-t kernelt itt nézem hozzá, de JVT végződésű nincs. Melyik jó hozzá?Köszi!
-
dbalazs123
aktív tag
Kedves Simtu. Tegnap már két választ is kaptál (1,2) ugyanerre a kérdésre. Én összetenném a két kezem, ha ennyien és ennyire részletesen válaszolnának a problémáimra. Ne csak írj, olvass is! Egyébként, ha új romot akarsz feltenni, akkor a JVZ-t ajánlom. Nekem ez jött be a legjobban. Kernelnek használhatsz mellé semaphore 2.5.0-t. A JVZ telepítést megtalálod az első hsz-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
ICS glitch kernel frissült: itt
-
Simtu
senior tag
Felraktam a semaphore kernelt (JVT) melyik a legfrissebb stabil ROM hozzá és honnét tudom leszedni?
Köszi!
-
Thief
aktív tag
Heló
Tegnap felraktam az rc4.1 ICS-t. Elég jó, de van egy nagyon zavaró dolog benne: ha le van zárva a képernyő, akkor is világítanak az érintőgombok. Ezzel lehet valamit kezdeni? -
tesoh
tag
Sziasztok, nektek mi a véleményetek a cm9+thunderbolt párosítással? Érezhető valamilyen jelentősebb változás a sebességben?
-
sajtee
őstag
CM7+semi 2.5.0-t raktam. Remélem, beválik... (valami moddolt cucc)
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz Rotor82 #34834 üzenetére
JVU-ra JVS kernel???
szerintem ez a rom van rajta: Samsung Deodexed XXJVU 2.3.6
szvsz nem rossz, próbáld ki milyen és ha nem jön be majd adunk tippeket
[ Szerkesztve ]
-
Rotor82
aktív tag
Nemrég hozták vissza (nem hivatalos) szervizből a telómat. PDA,PHONE,CSC: JVU a kernel pedig DarkCore 4.0 JVS lett rátéve.
Jó ez így szerintetek, vagy esetleg másik kernelt, vagy romot rakjak rá? -
sajtee
őstag
CM 7.1.0-hoz milyen kernelt ajánlotok?
-
htaos
tag
A Black Infinitum - v3.0 milyen lett? Feltette már valaki?
[ Szerkesztve ]
OnePlus 9 pro | "Főnök! Nem indul az aggregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)
-
m4rk.89
aktív tag
Telefon belső illetve külső sd kártyáját pontosan milyen beállításokkal kell formatálni?
-
Weeman1
veterán
sagit
Vaku project hogy áll?
Xiaomi 11T Pro
-
rvgy75
aktív tag
válasz dbalazs123 #34817 üzenetére
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
dbalazs123
aktív tag
XDA-n van egy érdkes írás az energiafogyasztásról:
http://www.xda-developers.com/android/in-depth-nexus-s-battery-study-brings-about-surprising-conclusions/
- Állítólag a deep idle, és az undervolt semmit nem ér.
- Fekete színű témákkal viszont lehet spórolni.
-
( V )
veterán
válasz dbalazs123 #34813 üzenetére
nem baj: több szem többet hall
-
dbalazs123
aktív tag
Nem értem a kérdést. Nem kernelhez szedsz le romot, hanem romhoz kernelt. Ha az efs mappád szeretnéd lementeni romolás előtt akkor rakd fel az általad is megjelölt semaphoret, tallózd be odinban pda-hoz, és start. (repart ne legyen bepipálva). Újraindulás után telepítsd a superuser nevű appot, utána bármilyen root explorert. A root explorerrel keresd meg a gyökérkönyvtárban az efs mappát, és másold ki bárhova (sd kártyára, számítógépedre stb). Ha ezzel megvagy, akkor bátran feltehetsz valami jobb romot.
Ezzel jól elkéstem
[ Szerkesztve ]
-
JNSK
aktív tag
sagit, mitol van az hogy ha csak 1%os live oct berakok, akkor nem tudok videot lejatszani? 101% pl...
-
( V )
veterán
a PDA-t kell nézni!!!
(a phone csak a telefon/wifi/gps "driverek"-et tartalmaza ill ennek verzióját és nem kell feltátlen passzolnia a romhoz verzióban)szerintem ha csak ClockWorkMod ill Root kell elég a CF-Root - pont erre van végül is:
zip-ből csomagold ki a .tar-t és odinba a PDA-hoz rakd be és a repart ne legyen bepiálva, teló downloadba, rádug, odin-start, ha végez örül
utána EFS mappa mentés (pl rootexplorellel) és kezdődhet a móka!
Ha igen, ehhez hol találok ROM-ot?
ha CWM-es romokra gondolsz akkor tudom ajánlani pl. az XDA SGS oldalát, keresni kell, van gyári és főzött is rengeteg!
[ Szerkesztve ]
-
rvgy75
aktív tag
vki adna egy letöltő linket xxjvu-hoz. a sammobile nem jo .nem tok belépni
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
kopi73
tag
Sziasztok.
GalnetMIUI 2.2.1 -hez hol találok magyar nyelvet?
-
( V )
veterán
nézd meg elébb milyen ROM van fent most -> *#1234# és ahhoz valót válasz, ha JVU akkor igen a JVU-s sema-t válaszd! de ha csak sima cwm+root kell mondjuk az EFS mappa mentéshez akkor a CF-Root kernel is jó (abból is a romnak megfelelőt).
A ROM-ot ezek után úgy kell telepíteni, hogy letöltöm SD kártyára felmásolom, restart után cwm recovery - wipe data/factory reset és install zip from sd card?
a cwm-es romokat igen, de pl a gyári romokat amit a samfirmware-n találsz azokat Odinnal kell.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest