Hirdetés
Aktív témák
-
Viktor89
aktív tag
Másnál nincs az a jelenség,hogy ha fent van a vodoo control akkor amikor elindítok egy zenét akkor ad egy hangos kattanó hangot a telefon és csak utána kezdi el lejátszani a zenét? Ha átváltok másik számra már nem csinálja,de ha bezárom és újra megnyitom a lejátszót akkor megint csinálja és elég idegesítő. :S
-
zozyk
addikt
MIUI.hu-I9000-2.1.20-SGS_Signed.zip
MD5: a6c51b6dfe36785da66ed734532da67d
[ Szerkesztve ]
-
Mosqu!to
addikt
-
Motion_Blur
félisten
Milyen rommal/kernellel lehet elérni a legjobb kamera képminőséget?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Tomajdon
aktív tag
válasz vinikorn #33481 üzenetére
Pólusban az összes GSM boltban ezt mutatták, de én nem ajánlanám! Ilyen volt a wavemre, kemény nagyon, és nem lehet érezni a gombokat, illetve erősen kell megnyomni! Szerintem felejtsd el, mert ha megveszed hamar meg fogod utálni!
(#33476) nggabi: Az XDA-n vannak Stock 2.3.6-os romok, meg a sammobile-ok, azok közül gondolkozom, hogy felrakom a legújabbat. De akkor visszalapozok, ha már le van írva
-
bodoraudio
aktív tag
+1 gamer rom jvu.
-
zozyk
addikt
Hajrá magyarok!!!! (kézilabda EB)
De hogy ON is legyen,a TH B14 nagyon jó...
-
vinikorn
aktív tag
Ilyen gyémántos szilikon burkolat nincs valakinek eladó: [link]? PÜ.
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
A Home gombom nem működik egy ideje, és igazából meg lehet nélküle élni, de végül úgy döntöttem, hogy inkább megcsináltatom. A hiba szerintem hardveres eredetű, mell magasságból puffant aszfaltra a telefon, utána 1-2 napig erős nyomásra még működött a gomb, azóta viszont egyáltaán nem. Neten utánajártam, a paneléjét kéne cserélni, és ugyan vállalkozó szellemű buherátor vagyok, de ezt lehet mégis inkább szakemberre bíznám.
Tudtok ajánlani erre egy korrekt szervízt Budapesten? Mennyibe kerülhet a javítás?
Köszi,
Mosqu!toComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Viktor89
aktív tag
válasz radicspeter1 #33456 üzenetére
Azon van,semmit nem állítottam át. Másnak nem csinál ilyet?
-
-FreaK-
veterán
Ha még használ esetleg valaki CM7-et vagy Ginger MIUI-t:
CM7 NEO 3.0 t3+CM7 Neo 3.0 t4-TV-out -
nggabi
félisten
válasz Tomajdon #33454 üzenetére
igen elvileg nem számít, lapozz vissza pár oldalt leírtam h mit kell elmenteni és linkek is voltak... sztem a magyar vodás romot próbáld ne a németet
(#33470) G-Guts: az i9001 topik gyakorlatilag halott ezért jönnek ide. holott az ace topikkal jobban járnának, rom frissítés szempontjából az kb ugyanaz...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Remus389
veterán
na vegulis megbekeltem hogy nem akar felmenni az ICS
felraktam reparttal egy jvz-t, es ratetten cwn-bol a cm7 for tomorrow platypus neo kernellel(korabban linkeltem)
nem volt egyszeru mert visszabootolt recovery-be es ujra kellett nyomni egyet, akkor mar feltelepult, de nem indult
akku ki es factory es akkor bebootolt
1.2 ghz, performance+go launcher/blue planet tema
voodoo sound/color kalibralas
zedge hatterkepek, es nagyon baba(smooth)
mindjart lejon az mc3 es tesztelem
egyelore maradok ezen, majd egy honap mulva ranezek az ics-re megint, addigra mar nem ilyen bugos lesz
egy darabig gyari volt fent, hat 2 honap miui es majdnem 4 honap cm7 utan(illetve 1 nap ICS kiprobalas utan), annyira hanyinger volt...
tudom egy launcherrel el lehet intezni, de a settingsbe akkor is ott figyeltek az undorito TW ikonok, es emiatt szaggatott
soha tobbe touchwiz, fene a gusztusukat
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz Szakiii #33463 üzenetére
nem arra írták vmelyik nap itt h nem megy a market akármit csinálsz?
am nekem is tetszik, főleg mert odexen nem volt eddig hekkelt kamera viszont abban az adrenalin alapból benne van.
ha felraktad véleményt
(#33465) Szakiii: sztem már akkor is volt v2 de mind1 jah az adrenalint ahogy olvastam nem elég csak install zipelni ezért is nem vágtam bele...
am jön lefelé, lehet h este ránézek... főleg ha jókat írsz róla
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Szakiii
addikt
válasz radicspeter1 #33438 üzenetére
Linket tudnál adni róla? És hogy hogyan kell telepíteni?
-
nggabi
félisten
válasz radicspeter1 #33438 üzenetére
egyenlőre elvagyok ezzel az új thunderrel... majd ha megint belassulást tapasztalok akkor feldobom az adrenalint, addig viszont amíg jó nem piszkálom...
"szenyor dzsíííí"
-
logarithm
őstag
Valaki, aki miui-t használ meg mondaná melyik kernel most a legjobban használható galnet weekly-n?
-
Tomajdon
aktív tag
Jó reggelt!
Egy I9001XXKF8, CSC: I9001TMHKE2-t lefrissíthetek egy független android 2.3.6-ra? Mert a wave-nél úgy volt, hogy hiába volt t-mobile-os a teló, lefrissíthettem bármilyen (független, vodás,telenor, stb) szoftra. Ez itt is játszik?
-
Tonyk
veterán
válasz CHIPman #33423 üzenetére
"Ha egy stock romra kernelcsere után le kell tölteni a superusert, akkor nem volt stock a rom."
Ohh dehogynem...
Semaphore 1.9-től kezdve ez van:
JVT_1.9.0beta (21/11/2011)
- 341MB available RAM- dropped CWM, Superuser applicationsNincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
levyt3
csendes tag
Sziasztok abban szeretnék segítséget kérni hogy telómon az alap böngésző elmentette egy oldal belepéséhez szükséges jelszót így telóról be tudok lépni, de sajnos elfelejtettem a jelszót ezért számítógépről nem tudok belépni. Esetleg a telóba valahol meg lehet nézni hogy mi az az elmentett jelszavam. kösz a válaszokat
-
Remus389
veterán
válasz Remus389 #33448 üzenetére
ráadásul megnéztem nem volt a kijelző bekapcsolva, mégis sokszor nem sleep mode-ban volt(kb 60-70%-ban mikor aludnia kellett volna aktív volt)
na mindegy...
úgyis lecserélem
új feljemény JW1, erre rápakoltam a CM7 for tommorow(elvileg a legfrissebb), erre próbáltam a ICS onecosmics-ot, de bootlloop, vmi gixszer ismét(pedig úgy csináltam ahogy írta), ugyhogy most JVZ+ICS, és próbálom
az is lehet nem az RC3.1-et kéne hanem a 3.0-át
[ Szerkesztve ]
-
Viktor89
aktív tag
Felraktam a vodoo controlt semaphore kernelhez. Valaki nem tudja,hogyan lehet megszüntetni az az elég hangos kattanó hangot ami egy zeneszám elindítása előtt van? Fülesen nagyon kellemetlen,mert nagyon hangos. Amúgy bepipáltam a load sound drivert meg load driver at boot-ot is a kernel module options-ben és ugyanúgy felvillan a zöld kijelző lezárás előtt egy pillanatra. JW1-el jó lett miután megcsináltam,de most JVU alatt nem akar segíteni
-
Remus389
veterán
válasz hargimalac #33439 üzenetére
koszi ebbol az maradt ki hogy kivegyem az akksit
-
hargimalac
tag
válasz Remus389 #33408 üzenetére
Ha még nem késő, akkor írok, hogy készítettem egy leírást JUmbozorzje fórumtársnak az Onecosmic's felrakási módjáról, neki ment, nekem ment, talán neked is fog.
Szóval a lépések:0. Rakd az onecosmic's romot a belső sd kártyára.
1. Lépj be Recovery módba a következő kombinációval: hangerő fel (bocs, az előbb fel-t írtam le helyett, de most biztos, hogy FEL kell) + home gomb + kikapcsoló gomb.
2. Ebben a menüben a hangerő le és fel gombokkal tudsz közlekedni, a home gomb a kiválasztás. Szóval menj az install zip from sd card sorra. Ott a choose zip from sd card-ra. Itt válaszd ki a romot, és menj az install "ICS ......"-ra. Ekkor elkezd telepíteni. Várj míg települ.(Ha végzett a telepítéssel, akkor lehet, hogy még a recovery menüben leszel, ebben az esetben menj a Reboot system now-ra.) Ha eljutott addig, hogy bebootol---ennek jele az lesz, hogy egy színes animáció fog villogni. Ne várj túl sokáig, mert így nem fog bebootolni. Vedd ki az akkumlátort, majd rakd be, és az előző kombinációval menj a Recovery menübe.
3. Itt menj a Wipe data / Factory reset sorra, majd a Yes-re. És a Wipe cache-re, majd szintén a Yes-re.
Majd a reboot system now-ra, és így valószínűleg bebootol a telefon. (ez akár öt percbe is telhet.) -
radicspeter1
őstag
válasz nggabi #33429 üzenetére
Pff. bocs hogy kèsôn válaszolok...
Tehát adrenalin. Miután feltettem a semát utána ezt is. A v13-as verziót! Észrevehetôen fog javúlni a quadranton a sebessèged a read and write rèsznèl...
Az elsô boot tovább fog tartani mivel az init.d mappàból töröl mindent amit a semában raktál fel. igy miután bebootolt a sema app-ban vissza kell àllítanod a règieket..(persze ha szeretnèd csak akkor)
majd mond el a vèlemènyedet azèrt TE is!![LG NEXUS 5]
-
( V )
veterán
válasz nggabi #33432 üzenetére
jaaa - ez tényleg tetszetős én meg azt hittem azért mert visszatettem CWM-ből a jvo modemet
és akkor a thundernél a Script Manager-rel nem is kell vacakolni? kicsit elbizonytalanított az install leírás, de akkor lehet kipróbálom és is.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
nggabi
félisten
aham. csak bemountoltam amiket írnak és felraktam a zip-et. azóta nem lassul be fél nap után... de a ramkezelés sajnos a régi maradt...
ezért is akarnám még kipróbálni az adrenalin shoot-ot csak előbb megvárom h mit ír rá radicspeter1...
sagit:
Kernel beállítása
Ha elindult a telefon akkor telepített egy Semaphore nevű appot. Itt tudjuk a scripteket aktiválni. Nemigazán magyaráznék ezekről semmit. Ha kérdés van a topikban megválaszoljuk.pont a netfilter nincs benne
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
( V )
veterán
válasz nggabi #33218 üzenetére
akartam is kérdezni ez a 2.3.11 -as Thunder (ami alapból rajta van) vagy rátetted az új v2.3.13-ast?
meg nemtom bug-e, de a hálózat/net/wifi ikonok színváltóznak szürke -> zöld képernyő bekapcs után ez szokványos?
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
andew
tag
Nem megy a hotspot. Dejó. Megy vissza a 2.3.4...
Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.
-
-
Bavid
senior tag
Magadat, le, az internetről, gyorsan Komolyan ne vedd személyes támadásnak, de néha néha beleolvasok a fórumba, és szomorú mi megy itt, kb. a kérdések 95%-ra le van írva itt a válasz, csak keresni kéne!
-
nggabi
félisten
phone fix? 7z fájl letölt, kicsomagol. phone.odex filet felmásolod a telóra, root explorerrel bemásolod (felülírod) a system/apps-ban (jobb felül a beillesztés előtt meg kell nyomni a kis r/o gombot).
szal már csak egy 7z tömörítő a számítógépedre, egy root explorer, és a phone fix hiányzik
7z google (vagy talán a winrar is kibontja), root explorer - fizetős tehát warez - google - phone fc link a cikkben
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
andew
tag
válasz nggabi #33414 üzenetére
sikerült a net köszi
most akkor megint jön a root. aztán pedig a kernelcsere ha nem akadok el
ezt a pda-hoz kell tallózni ugye ?
[ Szerkesztve ]
Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.
-
nggabi
félisten
nem maradt az. sajna most egy semaphore kernel fog kelleni (leírom 3.szor is) ami a kép alatt a linken van
a mobilnet beállításai pedig az 1.hszben kb a 10. mondatnál vannak, vagy így [link]
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
andew
tag
ha 2.3.4-t rootoltam és feltettem a 2.3.6-t rootolva maradt a teló ugyi?
CHIPman
telenor függő a teló
[ Szerkesztve ]
-
andew
tag
leírás szeribnt feltettem ezt [link]
Viszont nem megy a mobilnetem
-
Remus389
veterán
válasz Remus389 #33407 üzenetére
én értettem félre valamit
azt mondja...
Installation
requirements:
_any gingerbread rom (stock or custom)
_CWM recovery1)
_put the .zip file in your internal sdcard
_reboot in recovery
_factory reset
_install zip from sdcard>choose zip from sdcard> CyanoForTomorrow_v1.0.zip
_when it ends flashing, reboot
_Done. Enjoy.2)
_download latest gapps here
_flash them in recovery
_Doneezt kihagytam, mi az hogy flash them in recovery, gondolom install zip
vagy mégsem? a Done, enjoy. utána az van hogy elkezd tölteni oké, és ujraindul de ismét a recory-be bootol be és kész, onnantól bármot csinálok, recovery-be lyukadok ki
idegesítő
szúz JW1+sema 2.4
és szűz JVZ+sema 2.1.1-nél ugyanezt művelte
rohadt ICS meg bootloopol ezekkel, na elegem van, talán a rohadt gyárit kéne használni
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz nggabi #33405 üzenetére
igen, bonyolult, mert egyfájlos és egy féltéglába próáltam életet lehetlni, elinddult csak hálózat nem volt és a settings/baseband-nél unknown volt, másodjára már volt
utálom a gyárit, most JW1+Sema 2.4 lesz
erre sem megy fel cwm-ből a CM7 for tomorrow(se a rohadt JVz-re), én csinálok vmit rosszul?
a ICS se ment ment
folyton bootloop mit hagyok ki? még factory resetet is nyomok
nem is értem, Isten eldöntötte hogy az undorito gyárival kell használnom?
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz radicspeter1 #33404 üzenetére
az adrenalin milyen? múltkor néztem de még nekem is kicsit bonyolultnak tűnt az installja
(#33406) Remusz911: egy modemet nem ártott volna mellétenni odinban vagy most mégis jó?
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
radicspeter1
őstag
Jvu az istenkirály stock romokban...persze semával!
[LG NEXUS 5]
-
tybsen
addikt
Ezúton is nagyon köszönöm a segítségeteket, különösképpen Victor89-nek, hogy segített a ROM-cserében!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest