Hirdetés
Aktív témák
-
sagit
veterán
válasz Gattsu #33899 üzenetére
JVZ és társai JVO modemmel szvsz...
ha van pár órád és felteszel még egy semaphore kernel-t pl és kiteszteled a SOC-od alulfeszelési határait akkor ezzel még sokat spórolohatsz az energián. Esetleg járathatod 800mhz-en is , az is elég tud lenni erre-arra.
Szinkronizálásokat offold ha az üzemidő kell, és a fényerővel is vigyázz. Érdemes fekete témákat használni.
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Gattsu
tag
Általánosságban melyik a legjobb akkuidős rom?
Toshiba l650d 146 / SE K800 / x360 slim 250GB /Galaxy S / Xperia Ray
-
Bavid
senior tag
Hova érdemes menni samsung szervízbe, ha azt akarom hogy helyben végezenek rajta (nem szoftveres) javítást?
-
andew
tag
-
dbalazs123
aktív tag
Adott egy telefon Semaphore-ral és ThunderBolt-tal. Most melyik scriptjei érvényesülnek? Pl. Semaban be van allitva LMK 32 MB-re, de ThunderBolt-ban 50 mega az alap. Ha ugyanigy elkezdem allaitgatni a governorokat vagy schedulereket akkor melyik lesz érvényben?
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
andew
tag
válasz nggabi #33893 üzenetére
odáig nem olvastam azthittem csak ICS-vel kapcsolatos dolgok lesznek
Ha letöltötte a romot odinba betallózom és mehet fel ugye??
Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.
-
andew
tag
sziasztok
a gyári telenoros 2.3.4-t hogyan tudom visszatenni ?
Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.
-
Gattsu
tag
Egy gyors kérdés: ha elrontom a telót és nem jön be a recovery vagy a download mód, de van egy usb jigem, akkor gyakorlatilag meg vagyok mentve? Másképp fogalmazva: ha van egy jig-em, nem lehet elrontani a telefont, bármit is csinálok?
Toshiba l650d 146 / SE K800 / x360 slim 250GB /Galaxy S / Xperia Ray
-
sK0t
tag
válasz dbalazs123 #33881 üzenetére
Rendben, köszi szépen!
Az IME számra majd odafigyelek. És a többire is !
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
Gabeboy74
tag
Onecosmic's Rom átkeresztelődött Team ICSSGS Rom-ra.
Remélem, ez azt jelenti, hogy vadul dolgoznak a srácok.SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
sagit
veterán
-
dbalazs123
aktív tag
Nézd meg, hogy az akku alatti matricán levő imei szám megegyezik-e a beállítások/névjegy/állapot-ban található számmal. A kijelző beégése állítólag nagyon gyakori: tedd teszt módba úgy hogy bepötyögöd a tárcsázóba: *#0*#
Itt nézd végig minden színnel, hogy be van-e égve vmelyik pixel.
Az hogy kicserélték a kijelzőt egyébként jó hír, mert ha tényleg új került bele, akkor várhatóan tovább bírja.
Ezen kívül csak azt tudod ellenőrizni, hogy komolyabb ütésnek van-e nyoma az oldalán. Ha kicsit le van pattogva a króm a pereméről, az ne zavarjon, ez szinte elkerülhetetlen rendes használat mellett.
-
sK0t
tag
Üdv!
Tudom, hogy nem ide illő a kérdésem, de :
Mire vigyázzak használt telefon vételekor?
Mik azok a hibák, amiknek nem kellene ott lenniük ?
Az eladó mondta, hogy fél évesen beégett a kijelzője, de kicserélték gariba. Ez jelent valami jót, esetleg rosszat ?Válaszokat előre is köszönöm, és remélem este már én is galaxy S tulaj leszek.
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
D1L1ZS
őstag
Kellene egy kis segítség Thunderbolt ügyben! Mountoltam amit a leírásban kértek, feltoltam a scriptet cwmben, majd script managerban benavigáltam a scriptekhez, majd az elsőnél nyomtam a run as root/boot opciót majd save és run...majd a másik scriptel is eljátszottam csak ott a run as boot-ot nem aktiváltam...így rendben van?
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
nggabi
félisten
-
-
Vagany
őstag
válasz Gabeboy74 #33868 üzenetére
Megeshet bárkivel . Csak azért volt gyanús, mert itt jó közösség van. Amire nincs válasz annak az lehet az oka, hogy nem tudjuk a választ, vagy tényleg huszadjára már nem írja le senki.
Más: most ez a kedvenc lockom.-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
( V )
veterán
ehh - ez a Thunderbolt meg kb 3 naponta frissül: most épp v2.4
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Gabeboy74
tag
válasz Vagany #33867 üzenetére
Ezt benéztem, pedig többször is ránéztem a topicra.
Már megint jól megaláztam magam... Hiába, valamiben legalább jó vagyok ...Sagit, ez a 33868-as hozzászólás. Ha naponta olvasom (általában így van) akkor is átcsusszanhattam afölött az öt fölött.
dbalazs123, nem mellesleg köszike.
[ Szerkesztve ]
SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
senior tag
válasz CoroStar86 #33843 üzenetére
Indulni indul,csak nekem ha több számot váltok, fc-vel bezáródik. Aztán pár másodperc múlva szól a következő szám..érdekes
-
CHIPman
nagyúr
Benne van a bugok között hogy az OS fogyasztása többet jelez a valódinál.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
inkubator
aktív tag
válasz bck.ek #33848 üzenetére
Nah csináltam videót lépésről lépésre, dél körül fel is töltöm valami tárhelyre és megosztom. Teljesen az elejétől felvettem mindent. Tudod én is tegnap kezdtem. Sajna kicsit csalódtam, azt vártam hogy a secret wallpaper 2 nem fog szaggatni (de ugyanúgy szaggat)és az ocean wave (végre elindul, de az is ugyanúgy kényszerbezárás) . Viszont egy kicsit gyorsabb lett minden, a fényképezőgép nem várat magára, hanem hamar betöltődik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget különösen neked fo_di! Remélem ezt a hátteres dolgot is meg lehet valahogy oldani.
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
twine
veterán
Sziasztok!
Tegnap"megsziv@tott" a telefon
Használni szerettem volna az internetmegosztást wifi-n keresztül,,,,de amikor bekapcsolom, úgy tűnik be is kapcsolódik, de kiírja a Mobil wifi hotspot alá hogy "hiba"
A másik készülék kapcsolódott hozzá de internet nem volt.....WTF?
JVO modem van fent(nem tudom számít e), régebben már használtam ezt a funkciót, csak mióta a JVZ-t felraktam azóta nem,,,most akartam először használni
Ötlet-hozzászólás-javaslat?
KöszönettelLehet ma kap akkor egy JVU-t Úgyis izgatta a fantáziám....
de ha nem lenne muszáj, nem rom(b)olnék.... Főleg józanul a melóhelyen...milyen már az
D1L1ZS: B@zzzzzzzzz.........ez volt a megoldás...... ÉS ilyen gyorsan
Smile sorminta.....
very THX[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
válasz bck.ek #33848 üzenetére
Az első kommentel mi baj? Lépésről lépésre levan írva minden!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
adott egy Galaxy S Plus.
feltelepítettem az ajánlott kezelő szoftvert, de nem is meri fel.
ki be dugdosom, 2-3 próbálkozásra felismeri a win, és adathordozóként tudom kezelni. ennél nem is kellene több.
miért nem ismeri fel egyből? szedjem le a szoftvert? teló kiírja, hogy a csatlakozás megtörtént, de a pc nem látja.
memkártya nincs benne.
Aurea mediocritas
-
ZEN1TH
őstag
Nálam is 23% nyugi Nemtudom mi a gond.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
CoroStar86
aktív tag
Rájött már vki, hogy a Teamhacksung B14-ben miért nem indul pár nap után a Zene alkalmazás? Ja és csak nálam van az Android OS fogyasztása 24%-on, vagy más is tapasztalt ilyet?
-
fo_di
őstag
válasz Szakiii #33839 üzenetére
miuinak nexus s driver kell
részletek itt -
Szakiii
addikt
Van még valami amit nem értek bedugom a telót usb-r és ismeretlen eszköznek érzékeli pedig fent van a samsung usb driver és gyári rommal és főzött romokkal megy is kivéve a miuit.
-
fo_di
őstag
válasz inkubator #33835 üzenetére
33823: ezt odinban pda-hoz beteszed repart NÉLKÜL, és örülsz, mert van rootod menteni appokat ÉS efs mappát
tehát csak ezt a tart kell a pdahoz tenni és máshova nem kell semmit, a repartot meg VÉLETLEN SE pipáld be
kernelcseréhez nem kell 100%ra tölteni, csak downloadban rádugod a telefont a gépreSzakiii: ki kell próbálni, de úgy látom, cm7en sikerült másoknak, akkor sanszos, hogy miui is jó lesz (bár mivel adb alapon megy, gyanítom mindegy neki az alap)
[ Szerkesztve ]
-
inkubator
aktív tag
Nah feltelepítettem az USB drivert, * # 1234 # alapján i9000xwjvh így a CF-Root-XW_NEE_JVH-v3.2-CWM3RFS.tar file-t szedtem le. Most töltöm a telót 100%-ra, aztán Odinnal felrakom ezt a tart, csak nem tudom melyik sorba tallózzam és hogy ezen az 1 fileon kívül kell e mást betallózni odinba.
-
( V )
veterán
szerintem ez így (vagy hasonlóan) mehetne is bele az 1-es hsz-be mert avatatlan szemnek tényleg kicsit összezavaró lehet a pdafanclubbos link (anno nekem is az volt ) ami amúgy kb5 perces(se) manőver. vélemény?
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Osz24
tag
ez az
valahogy tuuti lehet hogy USB röl netezünk
Ismerös HTC Desire HD ja is tudja! -
Szakiii
addikt
Azt nem lehet megcsinálni hogy usbn keresztül kapja a netet a telefon? Az omnia 7em elég volt usb-re rádugni és volt is net.
-
Gattsu
tag
Heló
Lenne egy kérdésem: gondolkodok egy galaxy s vásárlásán. Mivel itt ha jól tudom, nyílt a bootloader, megolható a 100%-os ICS portolás. Galaxy S-en működik normálisan a kamera is és minden? Milyen állapotban van pl a cm9?Toshiba l650d 146 / SE K800 / x360 slim 250GB /Galaxy S / Xperia Ray
-
XtremLor
őstag
válasz dbalazs123 #33824 üzenetére
micro usb adapter tudnál szerintem csak venni itthon(lehet tévedek). 200-300 forintért viszont van már micro usb kábel ha bontasz olcsóbban kijössz, ha mindenféle képen magad akarod csinálni.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
fo_di
őstag
válasz dbalazs123 #33824 üzenetére
hqvideo usb micro-b male to usb-a female
ilyen van, egyébként csak kábelből tudod kitermelni[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
Tud valaki Pesten olyan internetes vagy sima áruházat, ahol lehet micro USB csatlakozót venni önmagában? Szeretnék csinálni magamnak egy JIG-et és nincs kedvem egy rendes kábelt szétbontani.
Szerencsére nincs semmi baja a telefonnak lekopogom, de szeretnék egyet barkácsolni a kreativitás kedvéért just in case. Ja és szeretném magamnak megcsinálni, szóval most légyszi ne linkeljetek oldalakat ahol vehetek
-
fo_di
őstag
-
inkubator
aktív tag
Ez mekkora szenvedés, az 1. hsz-ben első mozzanat hogy mentést csináljak. Titanium backup leszedve, persze nem csinál semmit mert rootolni kell. keresem a linket, hogy hogyan kell rootolni, erre ami link van, leírja hogy mire való a rootolás, de hogy hogy kell csinálni azt nem, csak hogy olvassam el ott is az egész fórumot. Nah ezt akartam volna elkerülni ... Még el sem kezdtem semmit, de már órák teltek el azzal, hogy linkről linkre vagyok küldve meg olvassam el a több ezer hsz-t. ÉS még csak a backup elején vagyok.
-
Bavid
senior tag
Chainfire 3d-t hogy kell belőni, hogy THD játékok menjenek? (GoF2-nél az egész kép fekete fehér).
-
t-real
tag
Alap samsungos rom-on (semaphore kernellel), hogyan lehet modemet cserélni?
Lehet úgy hogy odin-ban csak a modemet adom meg?
mert xda-n nem találok cwm-es modem-et csak cm7/cm9/miui-hoz...[ Szerkesztve ]
-
Dobozoss
csendes tag
hogyha telefonálok, és közbe hívnak be tudom valahol állítani, hogy átváltsak vagy elutasítsam azt a hívást?
̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з=... ͡ °_̯͡° ...=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ ̿
-
inkubator
aktív tag
Köszi srácok a sok biztatást! Egyenlőre mentegetek, meg kóstolgatom az 1. HSZ-t, de kezdetét veszi lámaságom:
1., ami nekem van (lentebb leírtak alaján) az gyári rendszer vagy már valami buherált?
2., Ha gyári akkor le tudom e menteni, később visszaállítani (magát a rendszert), vagy letölthető Telenoros eredeti cuccos valahonnan?
(a rendszer és cuccos szó alatt a jelenlegi komplett állapotot értem az általam telepített programok, sms-ek, fotók, névjegyek nélkül az az úgy ahogy a boltból kijött)
3., Ez az ICE Cream Sandwich mennyire kiforrott dolog? Vagy egyenlőre érdemes a 2.3.6-ot feltenni? Nekem a lényeg hogy gyors legyen és megbízható, mert jelenleg fagyogat, újraindul, lassan tölt be a kamera stb.Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
mandju
senior tag
válasz m4rk.89 #33809 üzenetére
nstools a marketről
Sagit: ezekkel a feszültségértékekkel 123% a maximum, ahol még nem rebootol a telefon. Most egy darabig tesztelgetem, aztán ha nincs gond, akkor marad.
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
mandju
senior tag
Köszi, próbálkozom
ez a deep idle mit takar pontosan?
[ Szerkesztve ]
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
sagit
veterán
-
mandju
senior tag
Sagit! Te mint nagy Live OC-s, tudnál egy ajánlott beállítást írni, feszekkel együtt? mert nekem állandóan rebootol a telefon...
125%
min 200
max 800800 hoz 1,275
cfq
lazymit csinálok rosszul?
-
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna linkelni egy JVO-hoz való CF root kernelt? Egyszerűen nem igazodok ki az xda-n.
Azt jól láttam,hogy semaphore-t nem csinéltak rá akkor még,csak jvr-től. Esetleg speedmod-ot érdemes feltenni? Nem az én telefonom,annyi kéne csak,hogy rootolni a jvo-t ami rajta van.
(#33805) Tonyk
Nem ezen még minden jvo
[ Szerkesztve ]
-
m4rk.89
aktív tag
Teamhacksung 14-es verzióján működik a voodoo control, nem akad össze a már benne lévő gamma hack-el?
-
Gabeboy74
tag
Stock JVZ - semaphore alatt megy nektek a wifi hotspot? Nálam egyből dob egy hibát. T-s SIM van benne. A másik telefonon JVU-val (Voda) simán megy.
SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
m4rk.89
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek, megy is fel.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest