- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
radicspeter1
őstag
teszt verzió de rohadt gyors!!!!
Xda-n is csak dicsérik!
-
Eclips21
őstag
-
bok92
addikt
Jajj nekem, most feleslegesen felhúztad a cukromat...
Időjárást nemhogy a statusbarra, hanem a locksrenre is kirakok, de nem simát, hanem mozgó animációban.
A kapcsolókat keresztbe-hosszába lehet variálni.Ez volt az első rom,ahol lehetett ilyet normálisan is csinálni.Témák meg hétről,hétre gyarapodnak.Most kb. 40 miui v4 téma lehet.
Na de nem olyan témák ezek,hogy megváltozik a háttér, meg a menü ikonjai és csókolom,hanem az smstől kezdve a statusbaron át a locksreenig minden.A gyorsasággal meg semmi baj nincs, a játékok is gond nékül mennek, szóval nem értem a problémádat.
-
Eclips21
őstag
én MIUI-bólSpeeD-et és az Andy-t próbáltam a SpeeD-el semmi problémám nem volt és játszani is játszottam rajta eleget igaz most Slim-en vagyok eddig ez a legjobb eddig , a Tsunami = AOKP teleszórva jó sok appal ami nem hiányzik bár ezt is használtam eleget, Slim gyorsabb szerintem, JW6 van amúgy most a telómon Semaphore kernelle +EXT4 -naplózás játékok itt is ugyan olyanok
-
fo_di
őstag
most azért a macsek védelmében:
-az, hogy a v4hez nincsen elég téma, az azért féllábú érv, mert a ginger témák némi változtatással alkalmazhatók a v4re is (át kéne nevezni néhány fájlt, ha valaki írna erre egy scriptet, onnantól 2 kattintás lenne az egész)
-a statusbar kapcsolói kapcsolgathatók itt is, a beállítás menüben, időjárást meg akármilyen időjárás appal tudsz tenni a statusbarba is -
logarithm
őstag
A kapcsolókat lehet választani változtatni.
De minden lehet, ez nem témaés már egyre több téma van.
kapcsoló séma
Na de hát no para, és ne vitázzunk ebben, nekünk megfelel mindenre másoknak nem. -
( V )
veterán
-
-
Tonyk
veterán
Felraktam egy módosított jw6-ot
Ezek szerint nem sikerült jól az a módosítás.
Ha meg ennyi kockázatot bevállalsz, hogy nem orig. romokat használsz hanem buheráltakat, az a min. hogy benyeled az ilyet.
Esetleg próbáld ki egy eredetivel.gfpeti:
Mennyire kiszámíthatatlan egy rendszer ez...
Add már el a picsába ezt a telefont, és vegyél szifont. Tényleg nem unod már a folyamatos fikázásod? Tegnap már mondtam, hogy user error lesz nálad a fő ok, mert a felsorolt hibákból senki nem tapasztalt még ilyeneket. Esetleg add oda egy hozzáértőnek, aki megcsinálja neked rendesen.
Egyébként meg garis még? Nosza, gariztasd, mint hogy itt sír a szád álladóan. Már lehet rég túl lennél az egész macerán.
(#46696) rasky
JW6-ra még nem találtam mod-ot. Nekem csak egy extended power menü meg a crt-off kéne, oszt kész. Még ezeknek a modoknak a fejlesztői sem reagáltak a rinyálásainkra.
-
( V )
veterán
mivel pár programot nem találok marketben, ami fontos lenne
nem feltétlen a cuna hibája, melyik appok ezek? nálam ilyent nem csinál, de ha PC-n megkeresed marketen az appot és rányomsz hogy letöltés a az SGS-edre akkor ugyan ott leszel!
(#46687) gfpeti
hívj egy ördögűző papot, vagy szabadulj meg attól az elátkozott masinától! több ötletem nincs! -
( V )
veterán
én pont fordítva csinálom: PC-n Iron (kémsoft mentes chrome) + FF, mobilon Opera.
egyszerűen vhogy nem jön be a chrome androidon: hianyoznak belőle funkciók (pl a bazi fejlécet sehogy se tudom kilőni, kilépés gomb stb.) gyorsaságban szerintem hasonlók, de a chrome elég hamar teleszemeteli a datadata-t sajnos.
kár hogy ilyen buggos az opera, mert amúgy tökéletes lenne számomra. nekem pl még azt is csinálja, hogy friss romolás után hiába állítom vissza Titaniummal nem hajlandó elindulni (rögtön kilép) csak ha lepucolom a mentett adatokat. -
MPeter87
őstag
Nem drága, csak a legtöbb helyek csak kijelzővel együtt cserélik!
(#45184) fo_di
Azt nem tudom! 1-2 vállalkozó szellemű fórumtárs már volt, aki cserélni akarta, de legutóbbi esetben csak a hátlap csere volt meg, keret nem. Én is gondolkodtam rajta, mert karcos, de még garis majd' 1 évig, úgyhogy inkább nem szórakozom vele!
-
logarithm
őstag
A 3 file-osnál kell(bocs elírtam az előbb), ha pedig nem annál dobta a fail-t, akkor kell ezek szerint, az egy file-os romnál is.
Remélem nem hub-ra van kötve, közvetlen alaplapi usb-re rakd, plusz driverek jók legyenek.
Indítsd újra a gépet max.(#43770) D1L1ZS Csak simán cwm-ből install zip.
Max midnight menüben clear ini.d+clear nstools. -
-
gubacsino
aktív tag
igaz,sajnos. amin keresztülmentem a 20hónap alatt azt csak megkoronázta hogy nem lesz hivatalos ICS. Viszont láttam Eclair-tol a fejlődést. És látom most, hogy ICSvel mire lenne képes. 35-40ért BEST BUY ja Különösen ajánlott, még ma is! (szerintem)
Valamit mindig hegesztettek rajta, és egyre jobb lett. Igaz soha nem lett tökéletes. De azért én nem mindent a samu nyakába varnék! Viszont használni akarom a "vasat" és nem küzdeni vele, bosszankodni rajta.
Hogy a Galaxy S miatta megtanultam ROMbolni, azt viszont nem bánom. Nagy kalandokat éltünk át.Tehát olyan se veled, se nélküled a viszonyom az SGSel
De ehhez a viharos/szenvedélyes kapcsolathoz én már öreg vagyok. Ezekért bár hiányozni fog (mert ugye az elsőt nem felejti el az ember
A köv. okostelom, nem samu lesz...
-
( V )
veterán
hál'istennek nem kellett a samu "kegyeire" várni, így én nem várok semmit, de azt nem szeretem amikor hülyének nézik a felhasználót.
őszintén szólva nem bánom hogy nem kell a samura hagyatkozni az sw frissítés terén, de akkor meg igenis tegyék elerhetővé a drivereket, hogy rendes átiratot tudjanak a fejlesztők írni (működő rádióval stb.)!
-
( V )
veterán
nem gáz, mert szerencsére kiváló főzött romok vannak hozzá!
azért az az ICS projekt jó nagy kamu a samu részéről. ha a CAT "túlélő" telójára képesek ICS-t rakni akkor ne akarják beadni h sgsen nem megy - egyszerűen lusták megírni rendesen az sw-t. de akkor legalább a Bada-ra feküdnének rá...
-
scream
veterán
A stock
De amúgy Darky is készíti elvben a JW4-es DarkyROM ot ,várhatóan (legalábbis nekem nagyon bejött a JW1-es) elég jó lesz.
(#41484) lsebestyen :
Azért lehetne kulturáltabban is megfogalmazni az ilyeneket ...
Az oké (vagyis nem, de ez van, ezt kell szeretni), hogy sokszor el kell mondani, hogy használják a szerkesztés gombot, de sok az új, aki kevésbé figyelmes és még nem tudja/látja azt, hogy hogyan is működik. Senior tagként lehetnél kicsit higgadtabb.
-
p06
senior tag
Szia!
Köszi az infót!
Azon van voodoo sound vagy ahhoz kell a Voodoo Control Plus?
JW4-re van voodoo-s kernel? mert eddig én nem találtam
Amúgy most kb.~1 éve először van fenn teljesen gyári szoftver a JW4 (gyári kernel), és szerintem igen jó kb. 1 hete lehet fenn de még nem lassul és az aksi idő is viszonylag jó, bár lassan az aksim az őrök elektromos mezőn fog töltődni
.
-
ToMmY_hun
senior tag
Valószínűleg. Én Siyah-t raktam alá, még az RC2-es verziót és azzal voltak nekem is újraindulások és fagyások. Felraktam újra, nem csesztettem a kernelt és az egyetlen probléma ami jelentkezett a napokban az a WiFi gomb beragadása, de az LPQ rom hibája. A következő kiadás szerintem már nem arra fog épülni, szóval gyakorlatilag egy hibátlan rendszerre számíthatunk holnap.
Az egyetlen dolog ami még zavart az MIUIv4-ben, az a gyári hívásfogadó felület, de a holnapi kiadásban az is le lesz cserélve.BAKKER! most vettem észre, hogy nem az SGS2 topicba irogatok. Ne haragudjatok!
-
ToMmY_hun
senior tag
Próbáld ki a legújabb ICS verziót (jelenleg 2.3.30). Én ezt használom és nem volt újraindulás, fagyás sőt semmilyen hiba. Játékok tökéletesen futnak, pedig az előző verzióval nekem is voltak ilyen jellegű problémáim, például a Modern Combat 3 iszonyatosan akadt rajta.
Persze ahhoz, hogy tökéletesen működjön nem árt Full Wipe-pal felrakni. Storage menüben formázások és Dalvik Cache se maradjon ki. Ha így teszed fel, akkor tutira nem lesz vele probléma.
Jah és ne rakj alá másik kernelt, egyelőre elég instabil másik kernellel.
-
( V )
veterán
akkor linkeld már be lécci lajbimnek mert nálam se a linkre nem jön be " Invalid thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator ", se a keresés nem ad eredményt " Sorry - no matches. Please try some different terms. ", pedig próbáltam PC / laptop / telóról is...
(#37894) berczy03
igen, az XDAs topicban is így ajánlják gond esetén! -
sagit
veterán
a külső sd ezer éve megoldott, pár rom bénázik csak
már a b15-os Teamhacksungba is jó volt és az vagy 1,5 hónapja volt.zenelejátszós váltogatás nem értem.. a gyári teszi a dolgát de powerampot használok mert jobban szól
telefont ugyan annyi ideig töltöm mint mindig
a jobb portokhoz mindhez van téma
lassú másolás nekem is feltűnt, de 2000k szokott lenni nálam
-
sagit
veterán
Ebből a hsz-ből nekem az jön le hogy nem is próbáltál ICS-t
Hiányosság? Mi? Facebook sync? na nemár (ott a friendcaster pl, egyébként már GB-n sem ment elvileg a face sync csak samuék megoldották)
Túl fekete? Túl minimál? Mi tart vissza hogy témázz mint gb-n? Erre is van csicsás ikonos rom, kék-zöld-vörös-narancssárga téma.
Fekete appok? Azok szerinted miért vannak benne? És miért erőltetik a fekete témákat?
A dizájn csak másodlagos szempont. Az üzemidő sokkal fontosabb szvsz.. és ezzel elég sokat lehet spórolni. Ha neked ez nem számít akkor a sima fehér appokat is használhatod.Nem tudsz olyan GB-t mutatni (ami nem CM) ami ennyire testre szabható mint ezek az ICS-k
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest