- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- iPhone topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
Thief
aktív tag
Egy kérdés. Próbálom letölteni ICS-re a sema 1.2.5-öt, de tar-ban van és a recovery nem látja. Wtf??
Közben látom fent van zipben is. De minek a tar?[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
Bár még csak pár napja (kb 4-5) van fent a jw6, eddig semmi lassulást nem vettem észre, sőt, baromi gyors. A legjobban az akksiidő tetszik, főleg 100%os fényerőnél. Nálam sokat számít, hogy a fényerő ne egye meg az akkut. Tsunán ha leültem melóhelyen netezni, felvettem a fényerőt 100-ra, kb 5-10 másodpercenként lement egy egység. Fél óra alatt simán esett 20%-ot. Egy unalmasabb melónapot esélytelen volt töltés nélkül (nap közi töltés) átvészelni, ez kb negyed annyira merül, vagy még annyira sem.
-
Thief
aktív tag
Még mindig egy szűz, root nélküli jw6 van fent és valami brutál jól elvagyok vele. Ma volt zene, mobilnet és pár hívás, 89%on van az akksi 100%-os fényerőn!
-
Thief
aktív tag
Tegnap feltettem egy CM7-et, de nagyon nem jött be és már álmos is voltam, szóval felraktam egy jw6ot kernel és minden nélkül. Igazi felüdülés, komolyan mondom. Ebook olvasás, net és zene, az akksi 82%on. Kb 90%os fényerőn. Ilyet még egyik costum rommal sem tapasztaltam, gyárit meg sosem használtam
-
Thief
aktív tag
Használ még valaki közületek CM7-et? Amint látom, még megy. Sőt nemrég jött ki egy RC3. Meg kellene nézni...
-
Thief
aktív tag
Felraktam, tényleg beszarás gyors lett!
-
Thief
aktív tag
válasz radicspeter1 #47493 üzenetére
Hol találtad? Nem találok letöltési linket.
-
Thief
aktív tag
A miui lassú, kis teljesítményű, a v4-re meg alig van téma, pont az, hogy az nem testreszabható. Rakj már ki statusbarba mondjuk időjárást. Vagy mondok mást: válaszd ki, hogy milyen kapcsolókat lehet kirakni statusbarra. Ha a testreszabhatóságot nem is nézzük, csak magát a miui vonalat és a tsuna-t, a tsuna fényévekkel jobban teljesít megbízhatóságilag és gyorsaságban. Nekem személy szerint mindig is az volt a bajom a miui vonallal, hogy annyira rámentek a témázásra, hogy a többit nagyívben leszarták. Ez pedig ma már nem állja meg a helyét. Próbálgatom mellékvágányon a miui vonalat is, hogy hátha fel tudnak már valamit mutatni, de mivel én játszok is telefonon, mindegyik elvérzik. Sok játék vagy nem indul el, vagy játszhatatlanul akad.
-
Thief
aktív tag
Közben megvan. Az előbb hazudtam, mert nem úgy raktam fel, mint eddig, hanem tiramisu topicjában írták, hogy ha GB-ről jövök, akkor először rakjak fel egy ics-s kernelt, majd arra rá az ics-t. Na nekem így nem működik. Felrakom az ics-t, bootloop, akksi ki be és install. Most már megy minden.
-
Thief
aktív tag
Help
Nem tudok felrakni semmilyen ICS romot, mert a recovery indul el és nem a telefon. Odinnal már volt fent jwz, jvu és jw5 is, próbáltam már tiramislim romot és tsuna 2.2-t is. Valamiért mindig a recovery indul el, pedig mindent úgy csinálok, ahogy eddig. -
Thief
aktív tag
Van valakinek valami ötlete, hogy telepítés után devil kernellel miért egyből a recoverybe lép be a telefon és nem indul el? Hiába wipe-olok, veszem ki az akksit, akkor is a recovery jön be.
-
Thief
aktív tag
Próbálta már valaki a tiramislimet? Nem tűnik rossznak. Kiderült, hogy a tsunanak az volt a baja, hogy mindig átállítottam a densityt 210-re, mert nekem úgy jó, viszont így a market nem mutat egy csomó programot. Ez aokp hiba, így most gondoltam kipróbálok egy aosp romot.
-
Thief
aktív tag
Hali
Biztos írtátok már, de mi a különbség devilnél a cmc és a vc között?
-
Thief
aktív tag
Nem tudtok róla, hogy jönne új tsuna?
-
Thief
aktív tag
Ezekre gondoltam. Első bekapcs után egyből telepítem ezeket, de már "új" korában sem mutatta a market. Próbáltam marketes linket is, úgy sem ment az oldalra. Bepróbálom most a jw6-ot, várok egy tsuna 2.3-ra.
Jw6-on működik a sema, ext4+journal off, még feldobok egy thunderbolt-ot aztán teszt. Viszont azt már most látom, hogy minimális akadás sincs sehol, se mikrolag, se várakozás appok betöltésére. Nagyon komoly sebességileg.
[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
PL 4sync, cool reader. Hiába keresem meg az apk-t neten, azt írja, hogy nem kompatibilis ezzel a szoftververzióval
(#46697) Tonyk
Sokat romolok, most toltam fel a gyári jw6-ot, a bm-es sema 2.7.4-et meg most csinálom az ext4+journal off-ot, hátha így jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
Felraktam egy módosított jw6-ot. Mi fogadott az első nap végén? Kevés memória a képeknek, zenéknek. Használhatatlan. A tsuna 2.2ből meg már elegem lett, mivel pár programot nem találok marketben, ami fontos lenne, ez pedig igen nagy érvágás nekem. Tudnátok még valami hasonló jó 4.0-t mondani?
-
Thief
aktív tag
válasz D1L1ZS #45650 üzenetére
Ha ics-t használsz, miért nem használsz google chrome-ot? PC-n én is operát használok és az utolsó dolog lenne a chrome, de mobilra nagyon jó! Felszinkronizálja a könyvjelzőidet, jelszavaidat, de még a látogatott oldalakat is. Gyors, szépen animált és nagyon jól össze van rakva, hiába béta.
-
Thief
aktív tag
Feltettem a TWICS romot. Jó, mutatós, nekem nagyon bejön a touchwiz felület, de lenne egy kérdésem. A videón úgy lapozik, hogy a háttér 3d-sen mozog át a következőre. Ezt hol tudom bekapcsolni? Sehol sem találom....
-
Thief
aktív tag
Meg van kopva a krómkeretem. Nem tud valaki tippet, hogy hogy lehet eltűntetni? Fog rá valami, mondjuk valami festék+lakk kombó, vagy létezik rá valami fólia, vagy bármi? Nem akarok rá sokat költeni, pedig egy keret biztos drága.
-
Thief
aktív tag
Tegnap visszaraktam egy JW5-öt, mert tsuna 2.0-ban az ikonok nagyon elmásztak. Egy fél sorral lejjebb volt minden és az alsó sorban lévő dolgokat nem értem el, mert már ott volt a menü, hívás, üzenetek, stb sor. 2.1.1ben javították ezt? A Sygic Aura is folyton leállt tsuna 2.0-n, 2.1.1-en próbálta már valaki?
-
Thief
aktív tag
Ma jött meg a tokom. Rendeltem vateráról kemény 790 forintért lyukacsos kemény tokot. Megérte a pénzét. Nem az a kínai, rosszul eldolgozott, nem igazodó bóvli, hanem tökéletesen illeszkedik, nem látni az eldogozását és elég tartósnak tűnik. Fekete színben rendeltem hozzá, nagyon jól néz ki.
-
Thief
aktív tag
Ti mit használtok GPS programként? Olyan kellene, ami nem egyből netről szedi a cuccokat, hanem AGPS segítségével navigál.
-
Thief
aktív tag
Ez a cumai 2.0 egész korrekt. Már vasárnap óta fent van, eddig semmi baj nem volt vele. Az akksiidő is kiváló!
-
Thief
aktív tag
Szerintem a Chrome a legjobb böngésző. Gyors, animált, megjegyzi a könyvjelzőket reinstall után is. Viszont nincs GB-re. GB-n boat browser minit használok.
-
Thief
aktív tag
válasz lsebestyen #43915 üzenetére
Még nem, de látom sokan használjátok errefelé.
Az a baj, hogy ICS-ből már annyi van, mint égen a csillag és a legtöbb külön forrásból építkezik. Ha lenne egy gyári, legalább nem lenne tele mindegyik buggal, csak max módosítással. Mindig jön egy újabb, jobb, amiben viszont mindig más van elrontva és cserélgetni kell. Egy ideig elvagyok gyári JW5-ön...[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
Na tegnap felraktam egy JW5-öt. Kernel nélkül sem különösebben akad, nem lassú, nem tudom, hogy miért mondtátok... Viszont azóta ment rá egy lagfix, egy thunderbolt és egy sema kernel. Így elvagyok egy darabig, mert a mostani ics-kkel nem vagyok kibékülve. A tiramisu pl nem kapcsolja ki/be a datát, csak ha újraindítom, az elite újraindult nálam, az infititum-on nem tudtam felvenni a telefont párszor, mivel mindenfelé ment a gomb, csak a zöld felvevő felé nem, a dark knight 5.5 is újraindulgatott, plusz nem találtam marketben egy csomó programot, amit viszont más romokkal simán megtalálok Szóval most egy ideig a stabilitásra megyek. Egyébként a tiramisu lett volna a legjobb, legalábbis az tűnt a legjobbnak, csak a zenelejátszás kicsit bugos volt... Ha kikapcsolt a kijelző, pár másodperc múlva annyira deep sleepbe rakta magát a telefon, hogy a zenét is kikapcsolta
[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
A hiba az én készülékemben volt, mivel a háttérben ment a KIES és ezért nem tudott csatlakozni az odin, csak látta.
-
Thief
aktív tag
válasz logarithm #43771 üzenetére
3 fájlos jw5-öt sehol sem találok.
Restart megvolt, laptop, nem hub. 5 perce raktam fel a jw1-et. Tehát valami nagyon nem jó. A jw5-öt samsungfirmwares.com-ról szedtem, de volt leszedve egy máshonnan is, azzal is ezt csinálja.Valaki tudja, hogy hogy kell felrakni gyári jw5-öt????
[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
Kijött a jw5 és elvileg elérhető Magyarországon is. A kérdésem, hogy hogy a ....ba kell befrissíteni? Odinnal nem találok 3 fájlos jw5-öt, de egyébként a KIESnek nem az lenne a dolga, hogy a legújabbat felfrissítse?
-
Thief
aktív tag
Már nem azért mondom, de ez nem gáz? Itt egy elvileg jól összerakott, 1ghz-s normális 3d gyorsítóval rendelkező telefon, amin még egy normális gyári szoftver sincs? Ilyen szempontból megértem a samsungot, hogy miért nem adja ki az ICS-t sgs-re.
[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
Egy kérdés: van olyan GYÁRI rom, ami buherálás és minden nélkül nem akad és megbízható? Ha igen, melyik az?
-
Thief
aktív tag
Kipróbálok egy cm9 nightlyt.
-
Thief
aktív tag
Tegnap felkraktam a doctorz v11-et. Ma volt fagyásom, aztán mégtöbb fagyásom, volt lassulásom és volt, hogy eltűnt a menüm. Ennyi elég is volt belőle.
-
Thief
aktív tag
Na tegnap mégis sikerül felrakni a Tiramisu 1.8-at. Eddig ez a leggördülékenyebb ICS, amit használtam. Az SGS2-es Touchwiz felület meg mindent visz. Nálam nagyon betalált ez a design.
-
Thief
aktív tag
Letöltöttem még kétszer és mind a kétszer leállt 10%-nál assert failed: run_program("/tmp/updater.sh")==0 hibával.
-
Thief
aktív tag
Megpróbáltam felrakni ezt a tiramisu 1.8-at, de a telepítés 10%-nál hibát ír és lefagy a telefon. Valami ötlet?
-
Thief
aktív tag
Jelenleg melyil a legjobb jw4-es rom?
-
Thief
aktív tag
Felraktam ezt a Jellybean JW4-es romot. Megcsináltam a lagfixet és felraktam a thunderboltot is. Elég meggyőző, launcher pro plus-al reccenés mentem minden. A játékok is elég jól futnak. Akksitól függően lehet, hogy most lehorgonyzok egy kis időre. Aki stabil, gyors GB romot keres, annak merem ajánlani.
-
Thief
aktív tag
Tegnap feltettem egy CM7et. A legújabbat. Hogy ez mennyire lassú... Scrollozásnál valami borzalom. Pedig 1300mhz/bigmem+sd card speed tweak, stb. Gyorsan le is cserélem. Ennél még a gyári is gyorsabb valamivel, de egy ics-hez még hasonlítani sem lehet. Úgy látom, engem is végleg megfertőzött az ICS, mivel a 2.3.x romokat már nagyon gagyinak találom bármelyik 4.0.4-hez képest.
-
Thief
aktív tag
Pár tapasztalat a mostani ICS-kkel: a slim tetszetős, de sehogy sem tudtam beállítani APN-t, mivel ha beírtam és rámentem, hogy save, nem mentette el, csak kilépett. A dark knight jónak tűnik, de ha egyszer véletlenül rámegy az ember a knight controlra és témázza a romot, onnantól kezdve FC-k tömkelege jelenik meg, ha pedig egy kicsit nyugton marad, idegesítő és gagyi töltés/térerő ikonok miatt nem tudja az ember megállapítani az értéket. THS-t efs szállás óta nem próbáltam. Az EXTRAordinaryban ha jól tudom, nincs rom control, így kiesett nálam. A miui-k instabilok és lassúak, plusz alig megy rajtuk játék. Az infinitium-ot nem próbáltam még, szerintem ez lesz a soron következő. Eddig viszont az abszolút befutó az elite ICS-k. Szinte hibátlanok! Többet nem próbáltam.
Legjobban a CM romok vonzanak, de az ICS-k még bugosak, a CM7-eknek meg nagyon NAGYON rossz a kameraminősége.
[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
A tegnapi MIUI-s hozzászólásomhoz kapcsolódóan, amikor is a V4-es miuik totálisan buktak nálam gyorsaság, játék és stabilitás terén, feldobtam tegnap egy mintberry edition GB miui-t. A játékok akadtak, viszont a csilli villi felület megint megfogott egy kicsit, ezért maradt.... mostanáig, mivel ma produkált 3 zsebben újraindulást. Eddig sem értettem a miuisokat (lévén ott az iphone kinézet, akkor vegyenek iphone-t, a source meg egy az egyben egy adott GB vagy ICS) de most sem lettem okosabb ilyen téren.
-
Thief
aktív tag
Felraktam a galnet miui v4 legújabbat. Kérdeztétek, hogy miért is nem szeretik páran. Első játék: dead space. Intro alatt akad, majd kilép. Második játék: nfs shift. Akad. Harmadik játék: GTA 3. Játszhatatlanul akad. Semaphore bigmem kernellel, 1200mhz-en próbáltam. Míg nem raktam fel 1200-ra és nem kapcsoltam ki a screenváltás effektet, még a képernyő mozgatása is lassú volt rajta. Nem értem, hogy ez egyeseknek miért nem lassú.
-
Thief
aktív tag
Én felraktam az uj gb romot, a jw4et. Amint hazaerek, szedem le. Akkorakat lagzik, hogy rossz nezni. Gorgetesnelves gepelesnel is meg megakad randomban 1-2masodpercre.
-
Thief
aktív tag
A kijelzo rosszabb. Nagy tepsi, ez valakinek tetszik, nekem az s is nagy mar, nincs hattertara sem, meg a tamogatottsaga sem az igazi. En maradnek az s-nel.
-
Thief
aktív tag
Hali. Azt hogy lehet orvosolbi, hogy minden zenebol 2 van, de az egyiket nem lehet lejatwzani. Magyarul minden zenem 2x vagy 3x mutatja (tobb lejetszo is) es igy megakad a lejatszasban. Wipe cache+dalwikot mar probaltam, igy lett minden zenembol 3, nem csak 2.
-
Thief
aktív tag
Idő közben felraktam az elite v6-ot. Valaki kérdezte, hogy hol a screen density állítás. Az extra menüpont alatt a beállításoknál.
-
Thief
aktív tag
-
Thief
aktív tag
Váltok is vissza v6-ra, amint találok letöltési linket, mert a rom control nagyon kellene.
(#38032) radicspeter1
Egyáltalán nem bugos, azért beta 5-6-7-8 satöbbi, mert ezekből lesz majd végleges rom, addig próbálgatják az aokp, aosp, stb ics-ket. A v7 nem tudom melyik ics-n alapul, de akkor abban alapból nincs rom control.
[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
Aki barmelyik elite romon kernelt akar cserelni, eloszor rakjon fel egy semat es recoveryben advancednel torolje az nstools beallitasokat es az init.d-t. Utana mehet fel barmelyik ics kernel. Mashogy nem mukodik. V7ben viszont nincs rom control :S WTF
-
Thief
aktív tag
Tegnap behalt az elite v7-em. Inkább ne váltottam volna 6-ról, az szinte tökéletes volt... 7-re nem tudtam más kernelt rakni. Nem tudtam toolbart rakni... eltűnt a wifim. Egyszer pedig nem indult el a launcherem. Már este volt, így gyorsan feldobtam a galnet miui v4-et, az újat. Elég ígéretesnek tűnik.
-
Thief
aktív tag
válasz radicspeter1 #37964 üzenetére
Még csinálgatom, de jó ez is. Az is béta volt.
-
Thief
aktív tag
Kint van az elite v7!
-
Thief
aktív tag
válasz radicspeter1 #37923 üzenetére
Nekem volt bootloop, de ez miért zavar? Akksi ki-be - bebootolsz recoverybe és megint rámész az install zip-re. Az akksiidő nálam eddig a legjobb. Egész nap neteztem és telefonáltam, volt pár sms is és reggel 6kor húztam le a töltőröl. Most még 70% felett van. Én cm9-re raktam fel, de ha teljesen elölről kezded, akkor odinnal rakj fel repart-al egy JVU-t, majd rá egy bármilyen kernelt, amiben van cwm. Elindítod a recoveryt, betallózod az elite v6-ot, bootloop, akksi ki-be újra betallózod az elite v6-ot és ennyi. Kb 5-6 perc az egész. Ajánlom hozzá a devil kernelt (1.1.6b_cfs_bln_cmc). Az alap sem rossz, de úgy 1-2 játék akadozik. Nálam a semaphore pedig hibásan működik (nincs oc).
-
Thief
aktív tag
Csak en nem talalom xdan a thunderbolt topicot? Nekem a kb3 a kf1+ restart utan ment fel. A sema kernel viszont nem mukodik nekem.
-
Thief
aktív tag
Tegnap valtottam blue lightningrol elite v6ra. Tegnap hasznalat nelkul lemerult 4-5ora alatt 40%ra. Ma mar neteztem, zenet hallgattam es telefonaltam reggel 6ota, az elite-el 94%on vagyok most. Mindenfele hokamoka nelkul. Gyorsabb is sokkal ez a rom. A jatekok viszont tenyleg lassabbak. Akinek mindennapi hasznalatra kell ics, az mindenkepp az elite-et valassza.
-
Thief
aktív tag
Közben váltottam elite v6-ra. Első benyomás: SOKKAL gyorsabb a blue lightningnál. Második benyomás: ez tényleg durván sokkal gyorsabb... a harmadik pedig, hogy elmegy szépen deep sleepbe a telefon.
1 óra múlva fent van az új galnetmiui. Annak is lehet, hogy adok egy esélyt, ha ez az elitev6 nem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
A media processem megy állandóan, de már töröltem nem egyszer az android data-ból, az apkkat is töröltem, a wipe dalvik, a sima cache és a fix permissions is megvolt nem egyszer. A bluelighning fórumán volt egy leírás, akiknek hasonló problémája van, azt is megcsináltam. Azt írja, várjak, míg el nem tűnik az android.media.processem. Már várok 50 perce lassan, de nem tűnik el. Feladom. Nem annyira jó ez a rom, hogy idegeskedjek rajta.
-
Thief
aktív tag
Na én végeztem a blue lighningal. Se egy működő téma, android os bug, media bug... Megyek át elitev6-ra. Ott minden második hozzászólás dícséri az akksiidőt és hogy nincs meg a média bug, nem pedig az, hogy egy fos az akkuidő és tele van buggal. Így el sem tudok indulni töltő nélkül a melóhelyre, ahol elég sokat használom a telefont, mert 3 óra alatt lemerülne. Fasza kis rom...
-
Thief
aktív tag
Egyébként akinek nem úgy merül a blue lighningja, mint egy villám, annak igen nagy szerencséje van. Ha xda-n megnézitek a topicját, már legalább 3 oldala CSAK erről van szó. Mindenkinek merül, mint a villám. Volt, akinek 2 óra alatt leesett 50%-ra. Az enyém még jól is bírta ezek szerint, mert kb 5 óra alatt esett 40%-ra. Igaz eközben az ég egy élő világon semmit sem csináltam telefonon.
-
Thief
aktív tag
Mégsem jó... Volt deep sleepben a telefon, kemény majdnem 6 percet a 2 óra asztalon heverésből. Valami nagyon nem jó. Nem tudna valaki segíteni? A thumbnaileket és a music fx-et töröltem.
-
Thief
aktív tag
válasz radicspeter1 #37789 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Én töröltem őket, de továbbra sem megy deep sleepbe a telefon. Megvolt a dalvik cache és fix permissions is. Mégsincs változás. Mint mondtam facebookom sincs, hogy menjen a sync, egyedül az időjárás frissül 2 óránként. Ha ez úgy eszi az akksit, hogy már csak 74%-on van, akkor romcsere lesz.
Idő közben megtörtént a csoda, deep sleepben vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
Feldobtam a cpu spy-t. Deep sleepbe egyáltalán nem megy a telefon. Facebookom nincs, így az nem szívhatja az akksit. Mivel tudom megnézni, hogy milyen processzek futnak és hogy mennyit esznek?
-
Thief
aktív tag
Ti bluelightningra találtatok már működő témát? Próbáltam már 3-at az akop themes topicból és egyik sem működik. Tegnap tettem fel, egész este töltőn volt, ma 4 óra zsebben hordás után 80%on van az akksi 0 használattal. Hát ez nekem még mindig nem a leg meggyőzőbb.
-
Thief
aktív tag
Ehhez a blue lightninghoz van valami téma?
-
Thief
aktív tag
Próbáltam legalább 4 fajtát, az egyik után hülyült meg az efs mappám is. Számomra a leges legbosszantóbb, hogy egyszerűen nem lehet a pchez mountolni az external sd-t. Én szinte mindent azon tárolok, zenét, videót, így meg vagy megoldom memkártya olvasóval, vagy másolom a telóra, onnan meg még külön a memkártyára... idegesítő és teljesen felesleges eljárás. Nem értem, hogy miért nem javítják már ki. A másik meg, hogy válogatni kell a zenelejátszók között, mert ha (márpedig nekem ott van) a memkártyán vannak a zenéim, alig van 1-2, ami megtalálja ott is. A másik meg, hogy néha olyan lassan másol telefonra, hogy egy örökkévalóságnak tűnik. Szoktam filmet is nézni és egy 1-1,5 gigás filmet átrakni 800k-val nem valami gyors. Nálam az akksi is sok idő, míg beáll, egy sima GB romhoz képest legalább 4x többet kell tölteni, míg felveszi a töltést és beáll a reális értékhez. A többi nem is nagyon zavar, de ezek a dolgok nagyon. Főleg az externernal sd. Amíg nem csinálják meg, nagy ívben elkerülöm az összes ics-t.
A témázásra: randomban egy csomó ics-s romhoz ki van írva, hogy ne témázd, mert összeomlik. Már HA van rá téma egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
Van új GamerzRom, méghozzá már v7-es.
Valahogy nem vágyok még ICS-re, mert túl sok hiányossága van. Így visszaolvasva a túl fekete, túl minimál stílusra, ezzel is egyetértek. TÚL. És itt a hiba. Egy kis színt igazán belevihetnének, lassan már semmi sem marad, csak egy töltöttség és térerő jelző, minden más meg fekete lesz.
-
Thief
aktív tag
Tudna nekem valaki linkelni egy JVO modemet?
-
-
Thief
aktív tag
válasz dbalazs123 #37274 üzenetére
Mennyivel bírja jobban, mint a gyári?
-
Thief
aktív tag
Ma kijött egy
[ROM][ICS][4.0.3] TsunamICS 1.5 [AOKP_milestone-4][UNOFFICIAL] nevű ICS rom. Megtetszettek a screenshotok, úgyhogy felraktam. Már 3 órája nyúzom, de eddig hibátlan! -
Thief
aktív tag
Eddig sem az imeimmel volt a baj, ezert nem segitett a sztupy fele rom. Valahogy fuggo lett a gyari fuggetlen telom. Kerte a halozati kodot. Valamit sikerult alkotnom vele es tegnap mar ment, de ma tudtam csak visszaallitani az efs mappamat. Most is jol mukodik. Felmasoltam meg par helyre biztonsagi okokbol. Holnap megprobalkozok ismet egy icsvel. Nem adom fel a romolast Egyebkent a ths 17 utan szallt el az efs mappam. Viszont mas is panaszkodott erre ennel a romnal. Ezt a vonalat hanyagolni fogom.
-
Thief
aktív tag
Na megvan az efs mentésem. Fogtam és root explorerrel bemásoltam és felülírtam az alap efs mappát. Ezzel meg is lennék a restore-al?
-
Thief
aktív tag
Hogy allnak most az ics-k? Melyik a legstabilabb? Mik a fobb bugok mostanaban? Az akksiidovel kezdtek mar valamit?
-
Thief
aktív tag
válasz szabozsolt87 #37166 üzenetére
xdan is olvastam olyan esetet, hogy a ths 17 megbolonditotta az efs-t. KERULJETEK NAGY IVBEN!!!
-
Thief
aktív tag
Milyen erdekes, hogy most sok embernek lett hirtelen baj a halozattal. Veletlenul nem probaltatok ki a teamhacksung 17et? Nekem utana szallt el.
-
Thief
aktív tag
Tegnap es ma reggel addig torolgettem, szerkesztettem az nv bint, amig egy restart utan felment halozatra a telefonom. Hetvegen visszaallitom az efs mentesem, de most legalabb megy a telefonom.
-
Thief
aktív tag
válasz akos727 #37127 üzenetére
Ez számlával igazoltan gyárilag független. Az efs mappám ba..ott el, ma már nem, de holnap megpróbálom megbuherálni a product kódot, ha nem megy, törlöm az egész efs-t, ha az sem megy, megpróbálkozok mással. Hétvégén tudok hozzáférni az efs mentésemhez, már ha megvan még egyáltalán, mert ez nem biztos... Mára ennyi ideg elég volt, holnap estig pihen ez a fostalicska a fiókomban.
-
Thief
aktív tag
Próbáltam a sztupy félét, de ezzel SIM network unlock PIN
Ha esetleg nem lenne meg az EFS mentésem, akkor ennyi volt a telefon?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független