Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kovalala
csendes tag
válasz
nyikszi #3837 üzenetére
Próbáld meg ezt az MS 3.5höz: http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=761.msg29471#msg29471
-
fairi
őstag
válasz
nyikszi #3481 üzenetére
állítsd be automatikus fényerősségre,különben szívás lesz a nap..
Fényerő automo állítás
automatikus fényszenzor segítségével feltolja fényerőt maxra és minden urban legend ellenére látható lesz,olvasható!
Három fokozat van automatikusan 0%, 50% 100%
0% -on is olvasható teljes mértékben szobában... -
zack
nagyúr
válasz
nyikszi #3399 üzenetére
Na akkor szépen sorjában..
Janoex:
A program ami ezeket tudhatja, az vagy az SK Tools, vagy a MemMaid. Ezek a legjobbak. Mind a kettőnek van pucolós része, próbáld ki őket aztán döntsd el.nyikszi:
Üdv!
"Inkább én is arra lennék kíváncsi, hogy kezdetnek mit tegyek fel?"
Én azt mondom, ha ismered a WinMo-t akkor ugye nagy ismerkedés nem fog kelleni. Bármit feltehetsz, ha az segít pár oldallal ezelőtt tettem fel screen capture-rel készített képet ahol látszik én miket tettem fel. Majd ha meglesz a PDA szólj, és küldök linket, ahol be tudod őket szerezni, amíg nincs meg, addig felesleges foglalkoznod vele.
ROM-ból jelenleg az aláírásomban is szereplő JA1 a legfrissebb, és ez eddig talán a legdinamikusabb is, új felületű Samsung settings opcióval. Ha itt lesz az ideje, meg fogom adni a linket ahonnan töltheted, addig is regisztrálj be a PDA Fan Club fórumába és olvasgass, ill. a regisztráció majd a letöltésekhez is kelleni fog. A Secany ROM-ok mindegyike tartalmaz magyar nyelvet. Jelenleg az SPB Mobile Shell a legjobb telepíthető today felület véleményem szerint. Az összest ami szóba jöhetett, néztem és próbáltam.
Talán még az Omnia Pro Samsung Today felülete ami használható, és nem zabál sokat, de ez kevesebbet tud, és kicsit kényelmetlenebb mint az SPB MS. A többi, mint a PointUI és társai, nálam "több sebből is véreztek" és nem is frissítik őket olyan intenzitással mint az SPB MS-t."És remélem lesz időm aktívan hozzászólni a fórumhoz, nem pedig eltűnni, mint Vitko"
Ebben egyetértünk. Ezt a mentalitást én se szeretem. Ha egyszer valamit beszopok, mint pl. ami most a főzött ROM-okkal volt, azt megpróbálom minnél előbb közzétenni, más ne szopja be. Ez evidens.
-
fairi
őstag
válasz
nyikszi #3399 üzenetére
alapból van a widget today és tw main menü..
ha sok widgetet kipakolsz vagyis elkezded belakni lelassul keményen.és ramot elzabálja....
ha ez a két gond nem lenne elég használható lenne,nekem tetszik ez a widget bizbasz,de nyögvenyelős...Spb mobil shell pörgősen működik ami igaz az igaz,skinezhető olyan kinézhet is lehet mint az android htc sense..sebesség is megvan sztem!
ami nem tetszett benne h widgetjei winmos progikba reptetettek ami híresen nem ujjbarát,cerkát meg rég elhagytam
persze samus progikat kiteheted shortcutként és azon fogod végezni a beállításokat...rendszer magyar marad a progi meg angol,érdekes keveréket kapsz...
kis angol nem árt,alapszakszavakat érdemes megtanulni...
de magyarítani is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest