- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magyarított Android alkalmazások
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Nemtudom honnan szedte az 5 ezret, én huszon akárhány ezerről tudok. Ses-ben cserélik, de ha vidéken adod le, felküldik a fővárosba, és ott "szervizelik". Erre legalább 3 napot kell várni, tehát eddig foldozhatod mással a fold okozta űrt. Fú, de erőltetett lett..bocs, késő van..
Ha rosszul tudom, javítsa ki valaki, de link is jöhet!
Az első évben egyszer(!) ingyen cserélik, ez stimmel. Ha garis, és nálad van a számla, illetve nincs összevissza ejtve, karcolva.
Külföld más, nem kellene magyar fórumon azt alapnak venni, hogy ott hogyan megy.
[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
válasz janeszgol #55 üzenetére
@3: 4-esen nem láttam még felválva. 1 éves modell, lehet ennyit pont kibír..de a 3ason már hónapok múlva kezdődött a hajtás felső és alsó részén. 5-re kíváncsi leszek, nem sok jót jósolok neki, páratlan.
Nektek mennyire szöszösödik zsebben az 5-ös? (Máshogy: Képernyő közzé megy be a nadrágzsebből piszok?)
[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
Billentyűzet magasságán érdemes állítani, ha gyári Samsung bill.-t használsz. Sokat segít a gépelésben, ha magasabb. Főleg így az elején, míg nem áll rá az ujjad a mostani kiosztásra. Nekem pl. így néz ki: [kép] Keveset ütök mellé, viszonylag gyorsan megy rajta az írás, pedig nem használok semmilyen automata korrekciót. A hosszúnyomásra felpattanó ékezetes sáv 130ms-re van állítva, így könnyen lehet ezeket is írni. 23 Ultrán ugyanilyen sebességgel tudok gépelni, de persze az kényelmesebb. Illetve érdemes az aljáról fentebb tenni, így a fogása is máshová kerül a telefonnak, és biztosabban marad a kézben. Megszokás kérdése ez is.. Még a billentyűzetrejtő gombot szeretem, de az most valamiért bugos.. Néha megjelenik, néha nem.. zavaró, így inkább kikapcsoltam. Jó lenne, ha javítanák. De lehet az egyedi DPI miatt száll el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest