- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Szia! Sikerült azóta fóliát cserélni?
Kíváncsi vagyok, tényleg a fólia repedezett-e. Én korábban azt az állítást írtam, hogy ez már maga az UTG réteg, ezért érdekelne hogy mi nálad a helyzet.
PL: Ebben a videóban még a 4-es foldon cserélik az említett réteget.
Sajnos nem érdemes reménykedni, tudtommal itthon ilyet nem csinál senki, csak teljes kijelző—keret cserét.
-
Sumptuous
senior tag
Sajnos azok nem a fólián vannak, hanem magának a kijelzőnek az utg rétege repedezik. Előbb-utóbb látható lesz az egész hajtás mentén, majd egyre mélyebb/látványosabb lesz és végül tönkremegy az átvezető kábel vagy a kijelző. Érdemes gariztatni, ha szerencséd van, kapsz egy komplett új belső kijelzőt, akkukkal, kerettel. A külső kijelződ és az alaplapod/kameráid/töltőcsatlakozó marad, ~mindent mást újra cserélnek.
-
Sumptuous
senior tag
Nemtudom honnan szedte az 5 ezret, én huszon akárhány ezerről tudok. Ses-ben cserélik, de ha vidéken adod le, felküldik a fővárosba, és ott "szervizelik". Erre legalább 3 napot kell várni, tehát eddig foldozhatod mással a fold okozta űrt.
Fú, de erőltetett lett..bocs, késő van..
Ha rosszul tudom, javítsa ki valaki, de link is jöhet!
Az első évben egyszer(!) ingyen cserélik, ez stimmel. Ha garis, és nálad van a számla, illetve nincs összevissza ejtve, karcolva.
Külföld más, nem kellene magyar fórumon azt alapnak venni, hogy ott hogyan megy.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
janeszgol #55 üzenetére
@3: 4-esen nem láttam még felválva. 1 éves modell, lehet ennyit pont kibír..de a 3ason már hónapok múlva kezdődött a hajtás felső és alsó részén. 5-re kíváncsi leszek, nem sok jót jósolok neki, páratlan.
Nektek mennyire szöszösödik zsebben az 5-ös? (Máshogy: Képernyő közzé megy be a nadrágzsebből piszok?)
-
Sumptuous
senior tag
Billentyűzet magasságán érdemes állítani, ha gyári Samsung bill.-t használsz. Sokat segít a gépelésben, ha magasabb. Főleg így az elején, míg nem áll rá az ujjad a mostani kiosztásra. Nekem pl. így néz ki: [kép] Keveset ütök mellé, viszonylag gyorsan megy rajta az írás, pedig nem használok semmilyen automata korrekciót. A hosszúnyomásra felpattanó ékezetes sáv 130ms-re van állítva, így könnyen lehet ezeket is írni. 23 Ultrán ugyanilyen sebességgel tudok gépelni, de persze az kényelmesebb. Illetve érdemes az aljáról fentebb tenni, így a fogása is máshová kerül a telefonnak, és biztosabban marad a kézben. Megszokás kérdése ez is..
Még a billentyűzetrejtő gombot szeretem, de az most valamiért bugos.. Néha megjelenik, néha nem.. zavaró, így inkább kikapcsoltam. Jó lenne, ha javítanák. De lehet az egyedi DPI miatt száll el.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új zsanér a legfontosabb újítása az idei Foldnak, amely egyébként formára és használhatóságra nem sokat változott.
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest