- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente07
tag
Érdekes, én eddig az utóbbi években mindig előrendeltem az ultrákat. Most hogy foldom van, valahogy nem mozgat. Szép és jó, de mióta foldom van, rájöttem hogy nekem ez a fajta megoldás többet ad. Jobb az ultra kamerában, elismerem. De ezt könnyebben hurcolom a zsebemben (tok nélkül), és mivel elég sok a tartalom fogyasztás rajta (pc-t már nem is használok), így nagyon kihasználom a belső kijelzőt. Én próbáltam mindenféle tabletet is, de azokon nem kényelmes netezgetni (nekem). Túl nagyok. Notebookot melóhoz használok de amúgy soha nem jöttek be. Nekem úgy érzem betalált a fold 5, én a fold 6-ra leszek kíváncsi, és ha tetszik abból veszek egy új darabot. Sajna fold5-ből nem új van, azt gondoltam hogy nem adok ki ennyi pénzt hogy kipróbáljam. De nagyon bejött. Valahogy más dimenzió mint az eddigi telefonjaim. Eddig se használtam nagyon mást telefonon kívül, de mióta megvan tényleg csak ezen vagyok. A kamerás tudás nekem bőven elég. Bocsi kicsit hosszú lett de ezt ki kellett írnom magamból
.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új zsanér a legfontosabb újítása az idei Foldnak, amely egyébként formára és használhatóságra nem sokat változott.
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest