- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
Lenne egy hülye kérdésem:
S24 ultra ugye 4 hátlapi kamerát tartalmaz, akkor mi az ötödik kamera kör a hátuljá?
Ha jól nézem akkor a felső kis kör nem kamera,
-
arcitec
addikt
Kopik a toktól a festék. Nem kéne, na de ezért kell venni gyári szarvasbőr belsővel tokot és nem Spiegen és társai garázs termékeket a kínairól ne is beszéljünk.
És akkor nem fog kopni...Ja és hát az első szériára egyből rácuppani sem szoktam, mert majd jöhetnek az esetleges hardveres(festék) javítások, oszt majd akkor ..
ügye, mert a nagyérdemű is teszteli .. -
Bornie127
aktív tag
Benks rendelés mennyi idő alatt érkezik meg? Ki hozza? Mpl vagy futárszolgálat?
-
-
korika18
csendes tag
válasz
stemplar07 #1680 üzenetére
?? Nekem ezzel nincs gond.
nekem azzal van a baj, ha kapok egy üzenetet, akkor ahoz fel kell oldani a telefont hogy válaszoljak.S22u-nál volt olyan hogy értesítést megnéztem részletek és válasz funkció kiválasztás. És ehhez nem kellett feloldani a telefont. Billentyűzet megjelent és lehetet írni az értesítésnél.
-
Pug
veterán
Halkan szolok, kopik a festek a keretrol kemeny egy het utan, vegig tokban.
Ott ahol a hatlapi uveg es a keret talalkozik, ott nehol a keret magasabban van mint az uveg, nah ott a keret tulnyulo peremen szepen elkezdett lekopni....
-
joey04
titán
Én is arra váltottam elsőnek, de egy idő után nekem az sem jelzett (a leírt dolgokat megcsináltam pedig ott is). Sok appot próbáltam, most úgy néz ki az outlook megbízhatóan jelez, bár 2x már az is meghülyült. Pedig a Samsung mail lenne a legjobb, mert az normálisan a kijelzőhöz igazítja a tartalmat. A gmail meg az outlook nem. Plusz office előfizu nélkül van benne reklám, igaz csak egy darab.
-
soko70
aktív tag
Gyors kerdes, hogy a Samsungtól rendeltem 1TB verziót, megkaptam, a telefon névjegyében van a Samsung Care+. Egyébként valamiért németül jelenik meg az a rész. Nektek is, aki nem szolgáltatól rendelte?
-
MrSealRD
veterán
Ezeknek a kamera védő megoldásoknak az anyagát ellenőriztétek, hogy miből vannak? Gondolok itt arra, hogy a gyártó vállaltan X vagy Y keménységet jelez a leírásban?
-
korika18
csendes tag
Abban kérek segítséget, hogy hol tudom azt beállítani, hogy ha kapok értesítést akkor feloldás nélkül megtudjam nézni/olvasni? S22u működött csak már nem emlékszem, hol lehet azt bekapcsolni. Köszönöm a segítséget.
-
S e t h
nagyúr
A 6.1 miatt van, hogy némely alkalmazás s23-on csak kikapcsolható, itt viszont le is törölhető?
-
F_Gergely
őstag
válasz
korika18 #1666 üzenetére
Ezt ezt nem tudom külön nem állítottam semmit de a felső sávban ott van a Volte logó és működik is tehát hívás közben van internet, én nem fizettem érte sose pluszba.
Az 5g-n gondolkodom hogy van e értem havi plusz 1 ezrest fizetni érte.Sirgeoff
Ha WiFi hívásra gondolsz az is van de én kikapcsoltam mert nem használom. -
arcitec
addikt
Ja hogy az külön van. És hogy illeszkedik a tokra? Maga a lencse fölött van valami?
Mert ha nincs akkor is ül az amit mondtam. Egyébiránt majd 5 éves S9-en sincs külön kameravédő, soha nem nézegettem van-e rajta karc, szerintem nincs, a fotók tökéletesek.
Talán ott kellhet kameravédő, ahol eléggé poros körülmények közt van használva.
(munka stb) Normál használatban nekem kolonc lenne. 20 évig meg pont a telefon nincs használva annyit meg ki kell bírnia amennyit.. -
F_Gergely
őstag
válasz
milkabrams #1658 üzenetére
Vegyél rá gyári tokot, van belőle műanyag is meg műbőr is.
-
Leonardo91
őstag
válasz
Markizmark #1646 üzenetére
Alzán vettem , majdnem 2 hetet vártam rá.
Szerintem nem ront a minőségén. 14PM -en is ezt használtam , lehet kapni alin is hasonló dolgot töredék áron de az nem tudom milyen.. leszedeshez van a dobozban ilyen kis műanyag patentkiszedőhöz hasonlító valami. -
TODI1111
veterán
válasz
Markizmark #1646 üzenetére
Szerintem nem ront a kamerán. Egy-két összehasonlító képet tettem [ide].
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Valaki ajánlana olyan tokot, aminek a hátlapja egy síkban van a kamerákkal, de lehetnek azok mélyebben is, de nem olyan széles mint a Tough Armor? Előny ha nem sima szilikon tok nem recézett mert abba csak beleragad a kosz és minimalisa stílusú. Mint kb. egy vastagabb Spigen thin fit. -
qltsar
veterán
Dual SIM (5G), FHD, 120Hz, AOD, BT Watch 6 órára 0-24, napi 10 óra BT audio kapcsolat [LDAC, vagy SSC], nincsenek tiltva a dolgok a telefonon, minden synccel, és be van kapcsolva, auto fényerő, 18 óra WiFin 6 óra mobilneten, és így vagyo 8-9 óra között, nyilván most többet nyúzom a készüléket. [kép] [kép]
SmartSwitch-csel csak a Launcher beállításait, képeket, videókat és dokumentumokat hozattam át a beakadások elkerülése végett, minden más friss setup ill. Google Backup-Restore.
-
thamasz
senior tag
Ma felraktam a Spigen Ez Fit üveget és kameravédőt is. Vegyesek az érzéseim.
Gyári "tükröződéscsökkentett" állapot:
Spigen Glas Tr Ez Fit üveg sokkal jobban tükröződik, elég zavaró, mert hamar megszoktam a jót...
Amúgy nagyon egyszerű a felrakása és a segédkerettel tökéletesen központosan sikerült.
Oldalt picit nagyobb a hézag mint alul-felül, de engem ez a használatban egyáltalán nem zavar, jól le van kerekítve az üveg éle, a tokkal meg főleg nem zavaró, jó egységet alkotnak.
Az ujjlenyomat olvasó viszont nálam katasztrófa! Először be se tudtam tanítani az ujjlenyomataimat. Csak nedves ujjakkal sikerült, akkor is csak viszonylag nagy nyomást kifejtve. A feloldás is elég esetleges, inkább nem sikerül, mint igen. Ellenőrzés képpen ugyanaz az ujjam ugyanakkor simán felold egy S21-et nem tudom milyen üveggel, és egy S24-et Alzás üveggel.
A kamera védők is egyszerűen és szépen felhelyezhetők, ezt jól kitalálták, és ezzel a tokkal is barátok. Amúgy ha a kamera lencse üvege nem is hajlamos a karcolásra, az egyik kereten már észrevettem egy hajszálkarcot, úgyhogy nem árt neki a védelem. Viszont első próbánál bizonytalankodott az 5x lencse autófókusza, később már nem, ezt még tesztelnem kell.
Sajnálnám védelem nélkül hagyni a kijelzőt, de az ujjlenyomat és a tükröződés miatt, lehet, hogy nem marad fent ez az üveg. Van még egy fekete keretes Alzás itthon, lehet teszek vele egy próbát, de azt meg tuti nem sikerül ilyen szépen felrakni, ahhoz nincs segédkeret.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest