- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ideg
aktív tag
Most kikapcsoltam minden beállítást és restartoltam és megy minden gond nélkül. Próbáltam, hogy kikapcsolom bekapcsolom a preferenciát, de nem történt semmi. Csak a restart oldja meg. Egyébként 2 Telekomos SIM kártya van benne, az elsődleges SIM-el telefonálok csak és csak ehhez van bekapcsolva a wifi hang. Második kártyához nincs bekapcsolva. Egyébként valami gigszer tuti van a dual sim-es dologgal. Sokszor van olyan, hogy netezek az első kártyán, egyszercsak nem tölt be semmi, majd átnyomom a kettes sim kártyára és azonnal működik tovább. Egy darabig...
-
Ideg
aktív tag
válasz
baitsee23 #1514 üzenetére
Nincs. Illetve de van, azoknál a hívásoknál amiket közvetlenül restart után indítottam.
Elég jó feature és hasznos is lenne nekem, mert egy üzbenben dolgozok ami ilyen full szendvicspanel meg acél, ezért térerő az kb 0. Kerestem googleban is, feldobott pár fórumot ahol ugyanez volt a gond. Ott teljes network resetet javasoltak. Még nem próbáltam...
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Észrevettem az utóbbi időben, hogy a Wifi hang funkció nem mindig működik. Galaxy S24+ a delikvens. A funkció be van kapcsolva a menüben, de a kis piktogram nem jelenik meg az értesítési sávban és híváskor sem ajánlja fel a wifin keresztüli hívásindítást. Érdekes módon egy restart azonnal megoldja a dolgot, ideig óráig.
Valaki tapasztalt már ilyet? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest