- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
válasz
Viktor77 #2642 üzenetére
Ugy vagyok vele hogy naponta lefrissul vagy 10 app, 24/7-ben megy, akkor legalabb inditsa magat ujra. Kethetente egyszer teljesen lemeritem az akksit es ugy toltom kikapcsolva hogy kalibraljon az akksi. Plusz ez egy zsebszamitogep, a RAM-nak nem tesz jot ha folyamatosan aram alatt van.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Viktor77 #2419 üzenetére
Egyetértek. Hagyni kell automatán a szabályzást és igen, tudok olyan emberekről akik indokolatlanul magas fényérőn használják, függetlenül a sötét-világos módtòl. Magukra vessenek...felfoghatatlan számomra, miért? Automata szabalyzassal is minden jól olvashato, látható.
-
kkllikk
friss újonc
válasz
Viktor77 #2153 üzenetére
Hali!
Ez online stream. Én nem töltöm le. De ez mobilnettől wifitől függetlenül így van. Azért is fura, mert wifi6-ra szépen felmegy. Nem szakadozik a vétel. Telefon nem melegszik. Szóval nem értem, miért lehet. És amúgy csak az emberi mozgásoknál szoktam ezt észrevenni. Tehát ez a mikro lagg akkor jelentkezik, amikor mondjuk a karakter a sorozatban elsétál a kamera előtt, leng a keze, vagy előre hátra mozog leülésnél. Ilyenkor pl.: a lengő kéznél, nyaknál mikro laggot veszek észre. És mindig máshol fordul elő tehát, ha visszatekerem a jelentet, akkor nem pont ugyanott jön elő. És teljesen rendszertelenül fordul elő.Tesztnek megnéztem ezt a 4k-s videót: [link] Na, itt sehol nem laggol, kivétel amikor a lajhár mászik a fán 0:17-nél, akkor néha amikor nyúl az ágon felfelé, akkor akad. Majd visszajátszom, akkor már nem akad. Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest