- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
zöldhunyor #2601 üzenetére
Eddig minden telefonom tok nélkül nyúztam. S2 z3c, s7, s10e. Az s7-nél találtam ki, hogy gumilábat (valojában szilikon) kell tenni a teló hátuljáta, hogy asztalra téve ne karcolódjon a hátlap meg a kamera, ezt az s10e-nél is továbbvittem.
Nagyon praktikus is a gumiláb, mert mint bump kiváló fogást biztosít, zsebből kivéve elrakva nagyon stabil a kezelés.Persze hogy mennyire csúszós egy teló azt csak tapasztalni lehet, ha már megvan. Voltam most a mediamarktban, de a lopásgátló miatt nem lehet érdemben kipróbálni, csak a méret érződik. A 120hz-es kijelző nagyon adja amúgy.
Viszont mivel új telót tervezek venni kivételesen, ezért gumiláb helyett valami ilyesmire gondoltam, hogy a sarkok védve legyenek a bal-esetektől:
Persze ez mivel ragasztott, ezért idővel el fog engedni, fogyóeszköz, viszont jól ötvözi a tokmentes filozófiám a kritikus pontok védelmével.Ilyet (oatsbasf) is szívesen kipróbálnék de sajnos csak ultrákra van:
-
tms+
aktív tag
válasz
zöldhunyor #2178 üzenetére
engem nem az Android 15 érdekel, hanem a One UI7, szerintem ez többet jelent, mint az Android verzió
-
gerimurr
csendes tag
válasz
zöldhunyor #2013 üzenetére
Köszönöm!
-
Ernesst
aktív tag
válasz
zöldhunyor #1968 üzenetére
Telepíteni kell a GoodLock appot, azon belül lehet telepíteni a Sound Assistant modult.
-
migabi24
nagyúr
válasz
zöldhunyor #1873 üzenetére
És tényleg, köszi
-
migabi24
nagyúr
válasz
zöldhunyor #1866 üzenetére
"Engem mondjuk jobban zavar például az, hogy az i16 és P9 képein is minden fényforrás duplán van"
Én ezzel még nem találkoztam egy tesztben sem, hol lehet erről tájékozódni?
-
dnelb
veterán
válasz
zöldhunyor #1864 üzenetére
Mutasd meg a videoban hol van a mozgó objektum lefotózása teszt . Jah sehol
Ez nem ízlés kérdése, ebben tényleg hulladék a samsung. Az ultra is, gyűlöltem miatta. Ez a cikk tökéletesen bemutatja .
Egyébként pl a videoban is látszik 8:08nál, nézd meg az s24, mosott minden ember aki mozog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Konteó topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged