- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
Köszi! Annyira gáz, hogy gyakorlatilag egyik Androidos teló sem képes olyam szintű fotókat csinálni, mint az Apple. Jönnek itt a Pixel 8-al meg a többivel, de mikor nézed az összehasonlító képeket-vedókat, akkor csak mosolyogni tudsz, hogy ez megint nem jött össze...
Párom i12proja is valamivel jobb képet csinál, mint az S4Nem értem, hogy ez miért nem tudják meglépni, hosszú évek óta...
-
<Adamsky>
nagyúr
Meg lehet ezt a másik oldalról is magyarázni, de én inkább onnan nézném (ill. nézem is), hogy a gyártó (vagy a Google) ellehetetleníti (ld. qltsar hsz.-ét) a 3rd party launcher-ek használatát.
#623 rwbag2012
Gondolom itt is az a "nagyszerű" fogyasztási statisztika van, ami anno egy frissítéssel került be az S23-ba (és fehér ember nem képes kiigazodni rajta). -
-
tms+
aktív tag
Nem kell folyamatosan mennie:
* csak érintésre kapcsol be az AoD,
* csak új értesítés esetén kapcsol be az AoD,
* auto módba teszed és elvileg zsebben, sötét szobában lekapcsol,
* sőt még időzíteni is lehet, hogy X időintervallumban menjen, de akkor folyamatosan.Van arra lehetőség, hogy ne menjen folyamatosan. Az más kérdés, hogy nekem is tetszik a Google Pixel féle megoldás, hogy maga az értesítés is olvasható, amikor beérkezik.
-
doooo
veterán
"ráadásul az s24 6.2 kijelzőjén kisebb a megjelenített kép mint a Moto Z2 5.5 ös kijelzőjén."
Az kinek a hibája, hogy a legegyszerűbb logikát sem tudod alkalmazni? Vajon mi az oka ennek, hogy a 16:9-es képernyőn nagyobb a kép egy 16:9-es videónál? Hmm, örök kérdés marad, igaz? -
<Adamsky>
nagyúr
" ... a moto z2 3 családtagom szerint is szebb színekkel operál ... "
Szebb = több, vagy jobb? Mert a több, nem mindig jobb. Nem tudom érhető voltam-e.
Másképp: ma nagy divat mindent túltolni. A képeken a színeket, a kontrasztot, az élességet, a zene hangzását pedig "V"-re (túltolt magasak és mélyek) hangolni." ... az s24 fényerő max közelében se látszik erősebbnek ... "
Milyen módban próbáltad? Elvileg automatában tudja a maximumot. -
tasiadam
veterán
Vettem vagy 3 eve telefont, ahh, redmi note, jo lesz. 3gb ram? Eleg. 1 evig eleg volt, majd kevesse valt. Na mondom uj telefon kell. Redmivel mizu? 3-4gb ram. Oke, dragabb redmik? 4-6. Nezelodtem tovabb, 100e kornyeken 8gb. Kamera nem izgat, igy lett egy onepkus nord 3 CE lite vagy miez. 8+4gb ram van benne. Ha ez keves, akkor minden. Azota hala a jo egnek rambol nem futottam ki, csak bugos OxygenOS 14-et kaptam.
-
Ricardo
titán
"Érdekes, 7 éves moto z2 force 6 GB ramnal jött anno, valahogy ez a RAM növelési trend mintha megállt volna,"
Dehogy állt meg. Amikor átlag 3-ról 6ra emelkedett mindenki el volt dőlve, hogy atyaég dupla annyi ram van mint pár évvel ezelőtt.
Most is emelkedik, csak már természetes, és senki nem kapjaf el a fejét.A felső kategóriában nem ritka a 16 giga ram, de a 12 már teljesen alap abban a kategóriában.
Még nem általános, de előfordul 24 Giga ramos telefon is. -
K0vasz
aktív tag
persze, most elég, de igazából sose lehet tudni. én kb 2 éve jártam úgy, hogy kevés lett a 4 giga: valamelyik számlafizetésnél, ahol váltogatni kellett az appok között, a visszaváltásnál állandóan újratöltötte az oldalt, és így megszakadt az egész művelet. gyk. használhatatlanná vált, mert nem fért el minden a 4 gigában, aminek el kellett volna férnie. szóval ha valaki hosszú távra tervez (márpedig mostanság ez a "trend", mert mocsokdrágák a telefonok és nincs is nagyon fejlődés), akkor nem árt, ha nem az abszolút minimumra törekszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest